Μετάβαση στο περιεχόμενο

oufis

Members
  • Περιεχόμενο

    490
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από oufis

  1. Τα καλυτερότερα των παιδιών! Δηλαδή καμιά φορά απορώ γιατί ο κόσμος συνέχιζε να γεννάει μετά το 1984, αφού δεν είχε πια νόημα. Την κορυφή την πιάσαμε. Απο κει και πέρα όλο κατηφόρα.. Έπρεπε να είχαν απαγορευτεί οι γεννήσεις. Μήπως το παράκανα γενικώς? Για τα εμοτικονς φρόντισε να σε καλύψει ο από πάνω.. Μαζί πιάνετε το μέσο όρο. Τόσο καλά τα παιδιά του 1984, προβλέπουν και το μέλλον. Θενκς παιδιά, και στα δικά σας!!
  2. oufis

    amazon

    Χμμμμ μπορείς να το χαρίσεις στον jpentz, ο οποίος μετά θα το πουλήσει και θα μοιραστείτε τα έσοδα. in your face, σκύλε χορτάτε και πίτα ολόκληρη
  3. Προτείνω να απαγορευτεί το ποστάρισμα από σένα σε αυτό το τόπικ για το υπόλοιπο της χρονιάς. Επιτρέπονται ποσταρίσματα μόνο προς υπεράσπιση του θρόνου σου, τα οποία θα είναι ένα απλό λινκ σε αυτό το ποστ. Α στο διάολο δηλαδή.
  4. Κάποια σε αγαπάει πολύ. Το μονόπετρο οφείλει να είναι ασήκωτο. Κανόνισε...
  5. Η τελευταία κούτα για Λέσχη εστάλει σήμερα. Το τόπικ μπορεί πλέον να κλειδώσει, εφόσον θα μπορούν να απαντήσουν οτι παρέλαβαν αυτοί που περιμένουν κόμικς. Ευχαριστώ όλους και όλες που επέλεξαν εμένα για να σπαταλήσουν τα λεφτουδάκια που κέρδισαν με κόπο, αίμα, δάκρυα και ιδρώτα, κλείσιμο μιας πόρτας, με έχει βαρέσει ο ήλιος :beer:
  6. Για το συκώτι δουλεύω, να το ξέρεις. Δώρο από μένα, γιατί είσαι καλός μεσάζοντας. Αλκοολικός γεννιέσαι, δεν γίνεσαι (έπρεπε να πω ατάκα, δεν μου βγήκε τελικά) Δικά σου. :beer:
  7. Έγιναν μειώσεις στις τιμές. Την Παρασκευή φεύγουν όλες οι παραγγελίες, πιο μετά δυστυχώς δεν μπορώ.
  8. Υπάρχουν και είναι δικά σου.
  9. Τα θέλεις με πατάτες ή αναψυκτικό?
  10. Λαμπρά! Οπότε ξέρεις, αν έχεις υπόψιν ακόμα κάποιο αλλά ακόμα το σκέφτεσαι, βάλτο κερασμένο από μένα.
  11. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνεις πάλι τον ταχυδρόμο?
  12. Μη φοβάσαι, θα τα καταφέρω να σας μαζέψω, είναι να μην γίνει η αρχή!
  13. πολύ σε πάω! για να είσαι πιο σωστός όμως: κομιξούθκια, σαντουιchούδιν, μπυρούδαν
  14. Done! Εσύ ως τακτικός πελάτης την πάτησες διπλά θα έχεις ιδιαίτερη μεταχείριση.
  15. Σας δίνω την ευκαιρία λοιπόν να ψαχτείτε
  16. Για να σας βοηθήσω να με βοηθήσετε να ξεφορτωθώ επιτέλους αυτές τις αηδίες να σας δώσω την ευκαιρία να απολαύσετε τα καταπληκτικά μου κόμικς, μείον 15% στις αναγραφόμενες τιμές (and I'm cutting me own throat here ). Για παραλαβή από τη Λέσχη η έκπτωση από 20% γίνεται 25% και φυσικά ισχύει το 10% υπέρ Λέσχης. Οι τιμές θα μειωθούν περαιτέρω για μεγάλες παραγγελίες. Σε περίπου 10 μέρες λήγει η προσφορά γιατί τα μαζεύω και φεύγω (κυριολεκτικά).
  17. Το έχουμε ξανακάνει και βγαίνει. Απλά θέλει πολλά άτομα, καλή συνεννόηση και, λόγω των προαναφερθέντων, άπειρη υπομονή!
  18. Κάποια από αυτά τελευταία φορά εθεάθησαν στη δικιά μου βιβλιοθήκη... Τουλάχιστον αυτά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ήταν σε τιμές προσφοράς (το λέει ο σοφός λαός: άμα δεν το παινέψεις θα σε πλακώσει) jpentz: Πλάκα πλάκα εκτός από free shipping θα μπορούσα να σου στείλω και μια βιβλιοθήκη που περισσεύει.
  19. oufis

    ΕΛΣΙΝΚΙ (ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ)

    συνεχίστε, πλάκα έχει
  20. Η πρώτη κούτα για Λέσχη έφυγε. Άντε σιγά σιγά να μαζευόμαστε για τη δεύτερη Ευχαριστώ όλους τους φίλους που πήραν από τα κόμικς μου, περιμένω επιβεβαίωση ότι είναι όλα κομπλέ.
  21. Το προλαβες και εινα δικα σου!
  22. Δικά σου. Υπόψιν ότι το chester είναι ολίγον τι... ερμ... να... για άνω των 18...
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.