Μετάβαση στο περιεχόμενο

evilgeorge

Members
  • Περιεχόμενο

    112
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από evilgeorge

  1. Self promotion! Δουλεύω και ετοιμάζω αρκετά πραγματάκια τον τελευταίο καιρό. το THE DOUBLE LIFE OF MIRANDA TURNER κυκλοφορεί, επιτέλους, απο χτές σε TPB, απο την IMAGE. Για όσους δεν το παρήγγειλαν, ή δεν το βρίσκουν σε κομιξάδικα θα το έχω μαζί μου και στο AthensCon. Απο τον Δεκέβρη θα αρχίσει να κυκλοφορεί το GRAVE LILIES, απο την Z2, σε σενάριο Cullen Bunn. Υπάρχει μια πιθανότητα να έχω και απο αυτό τευχάκια μαζί μου στο AthensCon. Θα ξαναεπιστρέψω σύντομα στο AMBULANCE, ενώ ετοιμάζω και κάτι ακόμα με τον Chris Sebela για το οποίο θα μπορώ να πω περισσότερα μετά τα Χριστούγεννα μάλλον, για την TWO HEADED PRESS. Αυτά για την ώρα, ελπίζω να τα πούμε και απο κοντά στο AthensCon με όσους έρθουν.
  2. Είπα να περάσω μια βόλτα και σκέφτηκα να γράψω κανα δυο πραγματάκια για ότι έχετε χάσει απο εμένα τον τελευταίο καιρό: Η Miranda Turner βρίσκεται στο έκτο τεύχος της και πηγαίνει σιγά σιγά προς το tpb. Εδώ και ένα review. Το Μίκρο υπάρχει και στο Comixology. Και αυτό σκοπεύω να το προχωρήσω σε σειρά. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα είχε βγεί αυτό. Και ετοιμάζω και άλλα πράγματα, ελπίζω σύντομα να είμαι σε θέση να σας πω περισσότερα! Α, και όποιος θέλει, μπορεί να έχει Miranda και σε μπλουζάκι. Θα ανεβάσω και άλλα σχέδια όποτε βρω χρόνο! Αυτά!
  3. 4 ευρώ το Μίκρο, κάπου εκεί και το Vampire Diaries, τα οποία ακόμα μπορείτε να βρείτε στο Solaris(μαζί με prints), μέχρι εξαντλήσεως, χωρίς εμένα όμως να τα υπογράφω. Ευχαριστώ όσους ήρθαν!
  4. Να έρθετε, θα σας περιμένω με Vampire Diaries, prints, Μίκρο και για να τα πούμε!
  5. Αφήνω αυτό εδώ. Και αυτό. Και έπεται συνέχεια. Ελπίζω να μπορώ να ανακοινώσω και άλλα πράγματα σύντομα, για την ώρα έχω πάρει όρκο σιωπής. Και για όσους το έχασαν, στο "It Girl and the Atomics, Round 2: The World is Flat", που κυκλοφορεί απο την Image, στην gallery, θα βρείτε το παρακάτω pin up μου: Τα λέμε σύντομα!
    1. Tightwad

      Tightwad

      Συγχαρητήρια, και καλή τύχη με τις μελλοντικές σου προσπάθειες!

    2. germanicus
    3. imacmaria

      imacmaria

      :DDD Συγχαρητήριαααα!

  6. Το iFanboy έγραψε για εμένα χτες!! http://ifanboy.com/articles/ifanboy-upstarts-george-kambadais/
  7. evilgeorge

    Μερικά σχέδια

    Σας το βάζω και εδώ, για όσους δεν το δουν, είναι ένα comic που ξεκίνησα να κάνω πριν απο κανένα χρόνο, μπορεί και παραπάνω, αλλά το παράτησα στο βάψιμο και το editing. Οστώσω μπορείτε να το διαβάσετε όλο γιαυτό και σας το δίνω, μη πάει τελείως χαμένο. Καλή ανάγνωση! http://www.greekcomi...=0
  8. Γειά χαρά! Νέα και Free Comic Book Day! Βρήκα στον σκληρό μου αυτό το comic που το είχα κάνει πριν κανένα χρόνο(μπορεί και παραπάνω). Μετά απο λίγο καιρό άρχισα να το βάφω κιόλας, αλλά τελικά έμεινα μόνο στις πρώτες 8 σελίδες. Οπότε αποφάσησα να σας το μοιράσω γιατί δεν με βλέπω να το τελειώνω ποτέ και είναι κρίμα να πάει χαμένο. Έπρεπε να περάσει και ένα editing, αλλά ούτε αυτό δεν το έκανα... in all the wrong places.cbr Τα νέα μου τώρα, ετοιμάζω webcomic(παραθέτω μερικές εικόνες για να ξέρετε τι να περιμένετε) που λέω να το ξεκινήσω απο τον Οκτώβρη, θα σας ενημερώσω. Το graphic novel "Champions of the Wild Weird West", στο οποίο έκανα τα σχέδια θα κυκλοφορήσει κατα τον Νοέμβρη απο την Arcana και θα το παλέψω να το βγάλω και στα ελληνικά κάπου στο Comicdom Con. Τέλος, το πρώτο τεύχος του "Soulless" στο οποίο επίσης έκανα σχέδια είναι σχεδόν έτοιμο, θα προσπαθήσω να εξασφαλίσω μερικά τεύχη μήπως και καταφέρω να δώσω σε μερικούς, εξαρτάται απο το πόσα θα τυπώσει ο σεναριογράφος, γιατί είναι αυτοέκδοσή του... Έχω και διάφορα άλλα στα οποία δουλεω, έχω και μερικά στο μυαλό μου που θέλω να βγάλω, ελπίζω σύντομα να έχω περισσότερα να σας πω.
  9. evilgeorge

    Μερικά σχέδια

    Γειά χαρά σε όλους! Είπα να αναστήσω αυτό το θέμα μετά απο πολύ καιρό. Έχω καιρό να μπω στο forum και να γράψω το οτιδήποτε, γιατί δουλεύω εντατικά και ετοιμάζω καινούργια πράγματα. Δεν κατάφερα να έρθω και στο Comicdom Con φέτος, αλλά θέλω να ελπίζω οτι θα έρθω του χρόνου με comics-άκια κλπ κλπ Για την ώρα σας ανεβάζω μια σελίδα, ή μάλλον βήμα βήμα το πως έφτιαξα μια σελίδα απο το Champions of the Wild Weird West που καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα κυκλοφορήσει απο την Arcana. Και ελπίζω σύντομα να είμαι σε θέση να σας μιλήσω και για άλλα projects και δουλειές που ετοιμάζω. Επίσης μπορείτε να τσεκάρετε το Deviantart μου, το Tumblr μου, το Facebook μου, ή την ιστοσελίδα μου για νέα, ή να με κάνετε φίλο στο Facebook. Αυτά, νομίζω τα είπα όλα, μισό να τσεκάρω τις σειμειώσεις μου, όχι, αυτά είναι τα σχέδια για την υποδούλωση της ανθρωότητας, χμμμ, να 'τες οι σημειώσεις, fb, tumblr, ναι, οκ, τα είπα όλα. Cheers!
  10. Δύο βιβλία που βοήθησαν εμένα: Η βίβλος: http://en.wikipedia.org/wiki/Comics_and_Sequential_Art Και ένα άλλο αρκετά καλό βιβλίο απο το Wizard: http://www.amazon.com/How-Draw-Storytelling-Wizard-Training/dp/0977861309 Ρώτα σε κανένα κομιξάδικο επίσης, μπορεί να έχουν να σου προτείνουν και τίποτα άλλο. Και όσο για το σενάριο, αυτό είναι το κακό στην Ελλάδα, δεν έχουμε πολλούς σεναριογράφους... Αν και πιστεύω αν ψαχτείς σε σχετικά με comics forums όλο και κάποιον θα βρείς να συνεργαστείς, αλλιώς θα πρέπει να μάθεις και να γράφεις σενάρια
  11. Ο καθένας έχει τον τρόπο του για να βελτιωθεί, αν αυτό σε βοηθάει, κάντο, η καλή γνώση διαφορετικών τεχνοτροπιών(δεν μου αρέσει ο όρος σχολή ούτε να τα βάζω όλα σε ένα καζάνι, τον Silver Surfer του Moebius σε ποιά σχολή θα τον έβαζες; ) βοηθάει στο να διαλέξεις την τεχνοτροπία που εσένα εξυπηρετεί, και όταν λέω εξυπηρετεί δεν εννοώ τι κάνεις πιο γρήγορα, αλλά τι κάνεις πιο καλά και είσαι πιο ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα. Μπορεί για παράδειγμα να κάνεις κάτι που στο μάτι είναι απλό, αλλά εσένα να σου πέρνει δύο μέρες να το φτιάξεις. Ο κύριως λόγος όμως που απαντάω σε αυτό το θέμα είναι αυτό: Σάς παρακαλώ, δημιουργοί κόμικς λέγονται, ο όρος κομίστας είναι λανθασμένος. Απο που προέρχεται; απο το "κομίζω"; Αυτά, τα πας μια χαρά σχεδιαστικά, χρησιμοποίησε όσο μπορείς περιγράμματα, μπορεί τώρα να σου φαίνεται κάπως, αλλά θα σου λύσει τα χέρια αργότερα. Και αν θες να μπείς στα κόμικς, άρχισε να μαθαίνεις storytelling και άσε τις διαφορετικές τεχνοτροπίες και τον τρόπο που ολοκληρώνουν ένα σχέδιο οι άλλοι, αυτά θα τα ανακαλύψεις καθώς εξασκείσαι. Άρχισε να μελετάς πως δομούν την σελίδα τους οι άλλοι και να πάρεις κανένα βιβλίο για storytelling. ΑΑΑαυτά! Καλή συνέχεια!
  12. πλάκα κάνεις... υπάρχει 0.05??? Wow! Και εγώ πάντως προτείνω να δουλεύεις σε μεγαλύτερο μέγεθος, το Α3 είναι μια χαρά, αν και ξέρω και άτομα που δουλεύουν ακόμα και σε Α2...
  13. Για αρχή ψάξε τρόπους να βελτιώσεις τα προσχέδια σου, να είναι ανατομικά σωστά. Κάνε σωστό σκελετό. Κάτι απλό που θα σε βοηθήσει, http://www.corienbennink.nl/blog/wp-content/uploads/2009/12/cedar_figure.jpg ποτέ δεν ήμουν υπερ των πολυσύνθετων προσχέδιων που δείχνουν τέλεια ανατομία, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να τα πετύχεις, όπως αυτό http://pics.livejournal.com/ratcreature/pic/00081sbz Δεν λέω, ωραίο, σωστό, αλλά όταν ο άλλος είναι αρχάριος δεν θα κάτσει να κάνει όλα τα τετραγωνάκια και τους κιλύνδρους... εγώ ποτέ δεν τα έκανα, άρχισα με stick figures για σκελετό και προχώρησα σε κάτι τέτοιο http://3.bp.blogspot.com/_wLFaaH-nXQE/S1o_MTplJtI/AAAAAAAAA4U/x05l9GVgzqI/s1600-h/torso-breakdown1.gif εφόσων αυτό το είδος σχεδίου ήθελα να κάνω. Αν ασχοληθείς θα βρείς και εσύ τον δικό σου τρόπο να κάνεις προσχέδια που θα είναι πιο αποδοτικά για εσένα. Τέλος, πάρε το sketchbook σου και βγες έξω, ζωγράφιζε κόσμο, εγώ πηγαινα σε πάρκα και καφετέρειες και ζωγράφιζα. Πρέπει να καταλάβεις πως λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα πριν προσπαθήσεις να το αποτυπώσεις. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.
  14. Γεια χαρά. Δεν διάβασα τα σχόλια των προηγούμενων, οπότε μπορεί να πω πράγματα που έχουν ήδη ακουστεί, αλλά βλέποντας την σελίδα σου, θέλησα να σου επισημάνω μερικά πράγματα. Πρώτον, όταν φτιάχνεις μια σελίδα να την σκέφτεσαι σαν μια εικόνα όλη, να έχει ισσοροπία, το τελευταίο σου καρέ είναι πολύ αδύναμο έτσι όπως είναι λευκό, και χάνεται. Μ'αρέσει που απομακρύνεσαι σιγά σιγά απο τον πρωταγωνιστή, δηλαδή που κάθε καρέ σου είναι όλο και πιο μακρυά απο τον πρωταγωνιστή, αυτό μας δίνει μια ψευδαίσθηση fade out, αλλά το σωστό θα ήταν να ήταν στον ίδιο χώρο. Στα δύο πρώτα καρέ δεν καταλαβαίνουμε που είναι(κάτι το οποίο δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, θα προτιμούσα να έβαζες στο background κάτι απο τον χώρο), αλλά υποθέτουμε οτι είναι στον ίδιο χώρο με το τρίτο καρέ. Ανάμεσα στο τρίτο και το τέταρτο καρέ κάνε ακόμα ένα που να φαίνεται οτι βγαίνει απο το κτίριο. Η μετάβαση γίνεται πολύ απότομα και φαίνεται περίεργο. Και μια ακόμα γενική συμβουλή, όταν φτιάχνεις μια ιστορία να έχεις στο μυαλό σου οτι το ιδανικό είναι ο αναγνώστης να μπορεί να την διαβάζει και χωρίς τους διαλόγους. Να καταλαβαίνει τι γίνεται χωρίς να χρειάζεται να του εξηγείς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κατα την άποψή μου σε ένα comic. Ακόμα και αν ζωγραφίζει παπάδες ο άλλος, αν δεν μπορεί να πει μια ιστορία σωστά, καλύτερα να κάνει πίνακες για το μουσείο.
  15. evilgeorge

    Free sketches! [ fun fun fun! ]

    Να ξεκαθαρίσω κάτι... Δεν ζωγραφίζω manga, οπότε την Shiro την έκανα με το δικό μου στυλ. Όπως θα την ζωγράφιζα εγώ αν ήταν δικός μου χαρακτήρας. Πάντως thanks Tsomipen γιατί το Deadman Wonderland δεν το ήξερα και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.
  16. Ωραίος. Μ'αρέσει που έχεις δικό σου στυλ. Θέλεις λίγη δουλειά σε προοπτικές και ανατομίες, αλλά γενικά είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Και ωραία δουλειά στο χρώμα. Keep creating!
  17. evilgeorge

    Free sketches! [ fun fun fun! ]

    Και το πράσινο ζεύγος για τον πράσινο Μήτσο.
  18. evilgeorge

    Free sketches! [ fun fun fun! ]

    Και μετά απο ένα μεγάλο διάλειμα, επιστρέφω. Tim Drake. και χρωστάω να στείλω με mail το σχέδιο του zade, δεν το ξέχασα, απλά δεν πρόλαβα.
  19. evilgeorge

    Free sketches! [ fun fun fun! ]

    X-23 Περίμενα να μου βγεί πιο καρτούν πάντως...
  20. evilgeorge

    Free sketches! [ fun fun fun! ]

    Shadow και για τον Zade ένας Conan. Δεν μοιάζει στον Άρνι και πολύ, αλλά ελπίζω να σ'αρέσει
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.