Μετάβαση στο περιεχόμενο

aragorn

Members
  • Περιεχόμενο

    63
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος aragorn

  • Γενέθλια 09/22/1978

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://www.defkalion.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Australia
  • Χώρα
    Australia

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

684 προβολές προφίλ

aragorn's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

567

Συνολική φήμη στο GC

  1. THanks - δυστυχώς όμως τώρα τα κόμικ κάθονται σε ένα κλειστό σπίτι στην Ελλάδα χωρίς κάποια προοπτική να έρθουν στα χέρια μου κάποτε. Δηλαδή σκέφτηκα μέχρι και να τα δώσω και να πάω να ξανααγοράσω όποια θέλω από εδώ.
  2. Επανέρχομαι μετά από μήνες καθώς ένας φίλος πήγε στο σπίτι στην Ελλάδα και έβγαλε φωτογραφίες τη συλλογή (την οποία προσπαθώ να αποφασίσω αν θα πουλήσω ), ορίστε οι φωτος:
  3. Ναι καλά μιλάμε απίστευτη λαοθάλασσα, δε το περίμενα. Έλα άλλες τρεις τώρα που γύρισα σπίτι. Η μία με το γνωστό μπλουζάκι από το life and times
  4. Έφτασα και γίνεται το σώσε. Έχει κάτι ουρές χιλιόμετρα. Δεν βλέπω πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία από το κινητό μου
  5. aragorn

    OZ Comic-Con - 5-6 Ιουλίου 2014

    To ερχόμενο σαββατοκύριακο έχουμε το OZ Comic con στη Μελβούρνη, βλέπω πολλούς ηθοποιούς στους καλεσμένους, και μια τεράστια έκθεση - δεν αναγνωρίζω κανέναν βέβαια από τους comic guests αλλά οκ. Μου φαίνεται πάντως αρκετά μεγάλο ως event, τουλάχιστον από τον τρόπο που το παρουσιάζουν στο site: http://ozcomiccon.com/ H δε λίστα με τις επιχειρήσεις που θα βρίσκονται εκεί μου φαίνεται υπερβολική, σχεδόν απαγορευτική για κάποιον που σκέφτεται να ανοίξει comicbook shop τουλάχιστον (ίσως να μην είναι και η καλύτερη ιδέα τελικά). Σε κάθε περίπτωση, τσίμπησα το εισιτηριάκι μου και το Σάββατο θα είμαι εκεί, αναμείνατε ραπόρτο.
  6. Γεια σου Κωνσταντίνε "συμπάροικε" που λένε και οι Έλληνες εδώ. Βλέπω μεγαλώνει η παρουσία της Αυστραλίας στο greekcomics...
  7. Πρώτη φορά από τότε που έφυγα από την Ελλάδα που πραγματικά λυπήθηκα που δεν είμαι εκεί. Φοβερή συγκίνηση και πολλά μπράβο, τι άλλο να πω.
  8. Yes hello this is Melbourne Calling: ΛΕΦΙΚ τουέλβ πόιντς! Ζηλεύουμε ρεεεε!!! Σούπερ οι φωτογραφίες!! Πολλά μπράβο!
  9. Εμείς που είμαστε μακριά τίποτααααα Βασίζομαι πάνω σας για φωτογραφική ανταπόκριση ε.
  10. Από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε μου ήρθε ενημέρωση ότι εστάλη, το περιμένω πώς και πώς, για να δούμε....
  11. Είδα και τη δεύτερη σεζόν του House of Cards. Μερικά από αυτά που γίνονται είναι τόσο πολύπλοκα, τόσο μπλόφα μέσα στη μπλόφα μέσα στη μπλόφα, που κάποια στιγμή χάνεις τη μπάλα και απλά παρακολουθείς τις ερμηνείες. Οι οποίες βέβαια, είναι όλες εξαιρετικές. Ακόμα και μέσα σε αυτές όμως, ο Κέβιν Σπέισι ξεχωρίζει. Ένας πραγματικά τεράστιος ηθοποιός. Ξέχωρα από τα μπουρδουκλώματα που μπορεί να σας προκαλέσει το σενάριο της σειράς, θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα, είναι από τις πιο καλογυρισμένες των τελευταίων ετών.
  12. Είδα το Captain Phillips. Ωραίο ήταν δε λέω, πολύ καλογυρισμένο, αλλά δε θα το έλεγα και κάτι το εκπληκτικό. Σίγουρα όχι για τη φασαρία που έγινε γύρω από την ταινία αυτή. Tom Hanks βέβαια εξαιρετικός όπως πάντα, αλλά οκ.
  13. H Μελβούρνη είναι υπέροχη, ήμουν λίγο σκεπτικός βλέποντας ότι βγαίνει "καλύτερη πόλη για να ζεις στον κόσμο" τα τελευταία χρόνια, καθώς δεν ήξερα τι σημαίνει αυτό και πώς προκύπτει, αλλά φτάνοντας εδώ καταλαβάινεις, είναι απίθανο μέρος. Για κοπιάστε, θέλω βοήθεια για το κομιξάδικο Μερικά πράγματα από τη ζωή μου εδώ έχω γράψει σε κάτι σαν ημερολόγιο που κρατάω εδώ: http://www.travelstories.gr/community/forums/%CE%A3%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%8E.192/
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.