Μετάβαση στο περιεχόμενο

Reorx

Members
  • Περιεχόμενο

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Reorx

  • Γενέθλια 11/20/1978

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Πόλη
    Paleo Faliro
  • Χώρα
    Greece

Reorx's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

11

Συνολική φήμη στο GC

  1. Reorx

    Man Of Steel (2013)

    πατατα ηταν η πρωτη και πολυ φοβαμε πατατα θα ναι και η επομενη..
  2. Reorx

    30 Days Of Night (2007)

    το ειδε κανεις παιδες?καλο ειναι?οι αποψεις ποικιλουν..
  3. Reorx

    The Dark Knight (2008)

    παιδια και εγω πιστευω πως ειναι ανουσιο να ξαναγινει ταινια με τον τζοκερ..τεσπα ας ειναι καλη η ταινια και βλεπουμε
  4. μακαρι να βγει της προκοπης η ταινια γιατι τις ειχα ολες τις φιγουρες και εκανα τρελλα παιχνιδια
  5. αυτο το παληκαρι ο καρπετ καταφερνει καθε φορα και με προδιαθετει θετικα απεναντι του και ας ειναι και γαυρος..ειναι μεσα σε ολα
  6. Reorx

    ΝΤΡΟΥΝΑ [ DRUUNA ]

    απο τα πιο λαγνα κορμια εστω και αν ειναι κομικ..παντως διαφωνω στη λογικη του αν καποτε γινοταν ταινια να παιζοταν απο καποια ηθοποιο γιατι θα χαλαγε την μαγεια οποια και αν ηταν αυτη η ηθοποιος και οσο ομορφη και κοντα στη σωματοδομη της μπορει να ειναι..
  7. Reorx

    CAMELOT 3000

    όσο αναφορά την ποιότητα όλη η σειρά με erik και storm ήταν πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα κομικ..το συγκεκριμένο κομικ ήταν πολύ καλο και πρωτοποριακό..εναλλακτική ιστορία με πολύ ενδιαφέρον και ανατροπές
  8. Reorx

    ΕΡΙΚ ΚΑΣΤΕΛ

    πραγματικά από τα κορυφαία κομικ για οσους άρεσαν τα αθλητικά περιεχομενου..είχε ωραίες ιστορίες πολλούς και καλους χαρακτήρες καθώς επίσης και στρωτή ιστορία..μακάρι να είχαν κυκλοφορήσει όλα στην ελλάδα
  9. πραγματικά πολύ καλο και πολύ αστείο και συνάμα διδακτικό κομικ..δυστυχώς τα μονα που έτυχε να πέσουν στα χερια μου μικρός ήταν τα Αχαρνείς Ιππείς και ειδικά οι Αχαρνείς είχαν πολύ γέλιο..
  10. πραγματικά ο Erik ήταν το αγαπημένο μου κομικ κατά την παιδική μου ηλικία και τον έψαχνα φανατικά..το κακό ήταν πως δεν κυκλοφόρησε τόσο πολύ και το κόψανε και στη μέση..ήταν κρίμα γιατί ποτε δεν έμαθα τi γίνετε στο τέλος..όσο για το όνομα τις γαλλίδας είσαι σωστός αδερφέ..
  11. Reorx

    PLAYMOBIL

    ποπό τι μου θυμίσατε...είχα τρελα με τα playmobil και είχα μαζέψει με το ξάδερφο μου ότι υπήρχε σχεδόν..ας είναι καλά η μάνα μου που μάζεψε 5 σκουπιδοσακούλες και τις χάρισε στο γιο μιας αλλοδαπής που καθάριζε το σπίτι..μου ηρθε να σπάσω όλο το σπίτι..καταλαβενετε..
  12. να ste καλά παίδες..η τρελα είναι απαραιτητη κι χρειάζεται για να υπάρχει και χαβαλές..όσο για τα κόκκινα δεν μου πολύ αρέσουν μιας και πάντα ήμουν με τους πράσινους (ομαδικά)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.