Μετάβαση στο περιεχόμενο

Everest

Members
  • Περιεχόμενο

    89
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Καταχωρήσεις δημοσιεύτηκε από Everest

  1. Οι συσκευασίες του bd δεν συγκρίνονται.
    Επίσης, από προσωπική εμπειρία μιας πρόσφατης περίπτωσης, όπου τελικά μου έκαναν refund, έχω να πω πολλά μπράβο και ότι είναι τρομερά επαγγελματίες. Σαν πελάτης ενοχλούμαι από τις αυξήσεις στις τιμές ή τις εκπτώσεις μόνο σε συγκεκριμένα κατά καιρούς, αλλά κατά τα άλλα είναι εξαιρετικοί.

    • Like 5
  2. Αν ενδιαφέρει κάποιον, δεν παρέλαβα τμήμα παραγγελίας προ εορτών στο golden hall και ίσως έτσι αποδεσμεύτηκαν εκεί ο Ντέρντεβιλ και ο Γελαστός άντρας. Θεωρητικά χθες ή σήμερα έληξε το 5ήμερο κράτησης της παραγγελίας.

    • Like 3
  3. Επιβεβαιώνω τον συμφορουμίτη, λειτουργεί κανονικά ο εκπτωτικός κωδικός στο καλάθι.
    Δεν βρίσκω κάτι να πάρω, αφού οι τιμές έχουν ανέβει αρκετά. Αν έχετε βρει κάτι vfm, πείτε καμιά ιδέα. :thinking:

    • Like 3
  4. 7 hours ago, Manitou said:

     

    Εγώ προσωπικά όταν διάβασα το post αυτό θορυβήθηκα και μπήκα αμέσως στο site της καθημερινής και στα social media της και είδα ότι δεν ισχύει. Και το έγραψα κιόλας εδώ κατευθείαν. Το ίδιο έπρεπε να κάνεις και εσύ (μην το πάρεις σαν μομφή αλλά σαν παντελώς καλοπροαίρετη και φιλική συμβουλή) για να μην έχανες έναν πραγματικά δυσεύρετο μετά την κυκλοφορία του τόμο. 

     

    Γενικά στις μέρες μας πρέπει να γίνει συνήθεια όλων η διασταύρωση πληροφοριών. Ακόμα και καλοπροαίρετα εύκολα την πατάς.

     

    Αυτό ακριβώς έκανα φίλε μου, μπήκα στο σάιτ της Καθημερινής, μπήκα σε 2-3 διαφορετικές σελίδες της καθημερινής στο fb και δεν βρήκα τίποτα. Επειδή όμως εδώ μέσα έχουμε μάθει το isbn μιας έκδοσης 10 χρόνια πριν τυπωθεί ξέρω'γω και γενικά πολλά inside info, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ήταν πλάκα από ένα μεγαλοακάουντ του forum.
    Τώρα που έγινα κοινωνός της φαρσερικής μεγαλοφυίας, έχω να πω respect, προσωπικά γέλασα πολύ και πραγματικά αχκαλετιαστειο και "τι φάση και τι πλάκα μαζί" για να το εκφράσω σε άπταιστο σεφερλισμό. Να θεσπίσουμε ετήσιο γαλατικό τσιμπούσι για εορτασμό του μενίρειου αστείου που είχαμε την τιμή να είμαστε χαζούληδες πρωταγωνιστές.

    • Like 4
    • Αστείο 1
  5. Παραγγελία 10/7 και δεν έχω κάτι αντίστοιχο. Μόνο Order Number. Για δώσε παραπάνω πληροφορίες.

     

    Edit: μόλις παρέλαβα από τον ταχυδρόμο, δέμα αξίας 33 ευρώ, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. :)

    • Like 1
  6. 22 hours ago, Zinos said:

    Συνεχίζοντας στο "serial" με τον τόμο #36 και την φαινομενικά πολύ μικρή του διανομή (τουλάχιστον στην Θεσσαλνίκη), έβαλα φίλο που δουλεύει οδηγός στην "Άργος" να πάει χτες στο σημείο που πηγαίνουν τις επιστροφές, στην αποθήκη που δέχεται τις επιστροφές και τα καινούργια τεύχη.

     

    Δεν επέστρεψε ούτε ένα τεύχος στη δυτική Θεσσαλονίκη!

     

    Σίγουρα έχουμε μείνει διάφοροι που δεν βρήκαμε το τεύχος, ελπίζω να μην συνεχιστεί και με τα υπόλοιπα.

     

    Με βλέπω να το παραγγέλνω απευθείας απο΄την εταιρία.

    Εδώ Τρίπολη κατάλαβα ότι ήρθε την επόμενη Παρασκευή από την αναμενόμενη και σε πολύ λίγα αντίτυπα, αφού την πρώτη βδομάδα δεν το βρήκα πουθενά. Πήγα πάλι πριν λίγες μέρες σε όλα τα κλασσικά σημεία και βρήκα ένα τελευταίο ευτυχώς.

    • Like 3
  7. On 1/21/2021 at 12:32 PM, Zinos said:

    Δεν έχω καταφέρει να βρω τον τελευταίο τόμο (#36, Secret Wars part 2) σε 2-3 μέρη που έψαξα στην Θεσσαλονίκη. Ενώ τους προηγούμενους τους έβρισκα εύκολα.

     

    Έχει πάρει κάποιος άλλος τον τόμο στην Θεσσαλονίκη ή κάπου εκτός Αττικής;

     

    Ευχαριστώ,

    Φίλε μου πρώτη φορά το διαπιστώνω κι εγώ αυτό εδώ στην Τρίπολη, από την Παρασκευή που άρχισα να το αναζητώ στα συνηθισμένα μίνι μάρκετ και περίπτερα.

    • Like 4
  8. On 1/8/2021 at 4:10 PM, Angel.tze said:

    @Paliakoudis φίλος μου παρήγγειλε οκτώ βιβλία τέλη Σεπτεμβρίου από BD και του έφυγαν στις 8 Οκτωβρίου, δηλαδή ακριβώς τρεις μήνες πριν. Μέχρι σήμερα δεν του έχει φτάσει ούτε ένα από τα βιβλία. Χτες το βράδυ το συζητούσαμε, πως είναι πολύς ο καιρός που έχει περάσει για να θεωρηθεί αμελητέο.

    πληρωμη 7/12, dispatched 11/12 απο αγγλια και εφτασαν στην σχετικα προβληματικη ταχυδρομικα σαντορινη μεσα στη βδομαδα.

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.