Μετάβαση στο περιεχόμενο

sofia_9

Members
  • Περιεχόμενο

    84
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από sofia_9

  1. Ορέστη Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α ! ! ! Μικρός να γίνεις με τρελλά μυαλά.... Να σε χαιρόμαστε!!!!!
  2. ευχαριστώ πολύ!!!!!

  3. Πολύχρονος!!!!!!! Να σαι πάντα καλά και να μας ετοιμάζεις ωραίες εκπλήξεις.. (Σόρρυ για την καθυστέρηση αλλά το τριήμερο το ρίξαμε έξω!)
  4. Καλή αρχή Ιώνα..δε θα μπορέσω να είμαι. Το είδα μόλις τώρα και έχω κλείσει εισιτήρια για θεάτρο. Χρόνια πολλά σε όλους εορτάζοντες και μη!!!!
  5. Βάρβαρη ώρα Κυριακής!!! Αλλά πιο αργά σίγουρα θα τα πούμε..
  6. και τα δύο!! αν και πάντα υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο με παπιά.. όντως κάνετε πολύ φασαρία τα παπιά
  7. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ!!! Να είσαι πάντα καλά καιευτυχισμένη... Και να μας ετοιμάζεις πάντα ''αριστουργήματα'' (είτε αυτά τρώγονται είτε διαβάζονται!! )
  8. ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά και να γιορτάσουμε!! ας ελπίσουμε ότι δε θα χτυπήσει καμιά γουρονογρίππη!!
  9. sofia_9

    ΚΟΓΙΟΤ [ WILE E. COYOTE ]

    να προσθέσουμε στο πολύ ωραίο αφιέρωμα.. ότι τελικά μετά από 20 ο Seth MacFarlane, δημιουργός του Family Guy εκπληρώνει ίσως (πολλών) την επιθυμια το Coyote πιάνει τον RoadRunner και τον τρώει!
  10. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!!! Έχετε όλοι συνεισφέρει στο greekcomics!!! (έριξα και γω δαγκωτό!! και μαύρο στο Μαυρογιαλούρο - που σίγουρα δεν έχουμε στο στρουμφοχωριό) έτσι για να μαστε και στην επικαιρότητα..
  11. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΝΝΗ!!!! Σου εύχομαι πάντα να είσαι καλά, να περιτριγυρίζεσαι από πολλά πολλά κόμιξ!!! κερνάω μπύρες μια και ξέρω ότι όλοι τις τιμάτε μέσα στο GC!!
  12. Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!! να στε καλά!!! ότι επιθυμεί ο καθένας να το χαρεί στη ζωή του!!!
  13. τι διαβάζω?? παντρεύεται ο θείος μου...ε εννοώ κόβουμε πίτα! κρατήστε και δικό μου κομμάτι!
  14. Χρόνια πολλά σε όλους!!!! Να χαίρεστε την ονομαστική σας εορτή!! Και να έχετε πάντα ότι επιθυμείτε!!!
  15. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ DIONIK!!! Πολύχρονος και ότι επιθυμείς!! Μην ξοδέψεις όλα τα γλυκά σήμερα ....περιμένουμε και αύριο!!
  16. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΙΤΟ Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά, και να μας γεμίζεις το shoutbox...αλλά να μη μας το καταστρέφεις Ορίστε και πολεμοφόδια για σήμερα
  17. από εμένα να ένα ελληνικό τραγούδι που είναι πολύ ωραίο
  18. Αν δεν παινέψεις την πάπια σου θα πέσει να σε πλακώσει.. Από το στόμα σου και στης πάπιας τ’ αυτί.. Η καλή πάπια, είναι δούλα και κυρά.. Μία πάπια δε φέρνει την άνοιξη..
  19. Χρόνια σου πολλά!!!!! Με πολλά πολλά κόμιξ και πάντα με υγεία και ό,τι ποθείς!!
  20. και έτσι για μα μετράμε πόσα παιδάκια θα μαζευτούμε.... ΘΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!!!
  21. και από μένα αυτό το τραγούδι Όναρ - Πέτα με ψηλά
  22. sofia_9

    ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ [ DONALD DUCK ]

    Ντόναλντ Ντακ Ο Ντόναλντ Ντακ (πλήρες όνομα Ντόναλντ Φάουντλιροϊ Ντακ, αγγλ. Donald Duck) είναι χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϋ. Η πρώτη του εμφάνιση σε ταινία έγινε το 1934. Ο Ντόναλντ Ντακ είναι ένα παπί που αγαπά τη δράση, είναι έξυπνος, πονηρός, και παράλληλα οξύθυμος και τεμπέλης. Ζει μαζί με τα 3 ανίψια του (Λιούι, Χιούι, Ντιούι) στην Λιμνούπολη. Στην ίδια πόλη μένουν και άλλοι χαρακτήρες όπως ο Σκρούτζ Μακ Ντακ (ο τσιγκούνης θείος του), ο Φέρθρυ (ξάδερφος του Ντόναλντ), ο Γκαστόνε (ο τυχερός του ξάδερφος), και η μεγάλη αγάπη του, η Νταίζη. Ο Ντόναλντ Ντακ σχεδιάστηκε από τους Αρτ Μπάμπιτ και Ντικ Χουέμερ, ενώ είναι και ο χαρακτήρας που έχει παίξει στις περισσότερες ταινίες κινουμένων σχεδίων (173 συνολικά, από τότε που πρωτοεμφανίστηκε μέχρι το 1995). Η πρώτη εμφάνιση του Ντόναλντ ήταν στο καρτούν της Silly Symphonies ''The Wise Little Hen'' (η μικρή σοφή πουλάδα). Τα επόμενα δύο χρόνια συμμετείχε σε διάφορα κόμικ-στριπ και ταινίες κινουμένων σχεδίων, με το Μίκυ Μάους, τη Μίνι, τον Γκούφι και τον Πλούτο. Το 1936 ξανασχεδιάστηκε και στις 9 Ιανουαρίου του 1937 πρωταγωνίστησε στην πρώτη δικιά του ταινία με τίτλο <<Δον Ντόναλντ>>, στην οποία πρωτοεμφανίστηκε και η αγαπημένη του Νταίζη. Στις 2 Φεβρουαρίου του 1938 απέκτησε και τη δική του καθημερινή σειρά κόμικς σε εφημερίδα. Λόγω του ανατρεπτικού χιούμορ και της φλογερής ιδιοσυγκρασίας του, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου πολέμου, η δημοτικότητα του Ντόναλντ άρχισε να ανεβαίνει..Ως το τέλος της δεκαετίας του ’40 είχε γίνει ο δημοφιλής ήρωας της Ντίσνεϋ. Εργασίες του Ντόναλντ διάφορες, συνήθως βοηθάει το θείο του Scrooge. Πατέρα του Ντόναλντ, ο Quackmore Duck Και μητέρα του, η Hortense McDuck Ένας σημαντικός δημιουργός του Ντόναλντ Ντακ είναι ο Καρλ Μπαρκς (1901-2000), ο οποίος έπλασε και εμπλούτισε την προσωπικότητα του, πλαισιώνοντας τον με ένα πλήθος συγγενών, φίλων και εχθρών που έγιναν επίσης αθάνατοι όπως ο Σκρουτζ Μακ Ντακ, ο Γκαστόνε και οι Μουργόλυκοι. Άλλος σημαντικός σχεδιαστής του ήρωα είναι ο Ντον Ρόσα. Ονόματα σε άλλες γλώσσες: • Αραβικές χώρες: Μπατούτα • Βουλγαρία: Πατόκα Ντόναλντ • Δανία: Άντερς Αντ • ΗΠΑ: Ντόναλντ Ντακ • Ινδονησία: Ντόναλ Μπέμπεκ • Ισλανδία: Αντρές Εντ • Ισπανία: Ελ Πάτο Ντόναλντ • Ιταλία: Παπερίνο • Κίνα: Τανγκ Λάο Για • Ουγγαρία: Ντόναλντ Κάτσσα • Σερβία-Κροατία: Πάτζα Πάτακ • Σουηδία: Κάλε Άνκα • Φινλανδία: Άκου Άνκα Ως το 1985 η χαρακτηριστική φωνή του Ντόναλντ ανήκει στον ηθοποιό Κλάρενς Νας. Μετά το θάνατο του Νας, στη διάσημη πάπια δάνεισε τη φωνή του ο Τόνι Ανσέλομο. Links: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%84%...%84%CE%B1%CE%BA http://coa.inducks.org/character.php/x/DD http://duckman.pettho.com/characters/donald.html http://sansimera.gr/archive/articles/show....ure=Donald_Duck
  23. Χρόνια πολλά Αριάδνη!!! Ότι επιθυμείς και λαχταράς να το αποκτήσεις!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.