Μετάβαση στο περιεχόμενο

scrooge

Members
  • Περιεχόμενο

    29
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από scrooge

  1. Για κάθε ... δότη πόνου, πρέπει να υπάρχει κι ένας ... λήπτης (το λη με ει γιατι έπρεπε να λείπω και με υ για τη λύπη...). Όλα καλά, βγήκα δυνατός! χαχα! χάρηκα κι εγώ για τις νέες γνωριμίες, πάντα διάθεση για παιχνίδι και πείραγμα να έχουμε! καλή συνέχεια στους υπόλοιπους!
  2. Μέσα κι εγώ. Δεν με ξέρετε και δεν σας ξέρω, ευκαιρία να γνωριστούμε!
  3. scrooge

    PICSOU MAGAZINE [ VARIOUS ]

    Δεν μπορώ να πω κι εγώ το ίδιο...
  4. scrooge

    PICSOU MAGAZINE [ VARIOUS ]

    Είχα ζήσει για πέντε μήνες στη Γαλλία και αγόρασα ισάριθμα τεύχη συν έναν τόμο με τρία ακόμα. Επίσης είχα βρει εκείνη την περίοδο και τον πέμπτο τόμο του "Les trésors de Picsou", το οποίο δεν είχε τόσο καλή ποιότητα χαρτίου, αλλά ωραίες ιστορίες! Πολύ καλό το Picsou Magazine, μακάρι να το έβρισκα κι εδώ.
  5. Πήγα στη Μυθωδία (πολύ ωραίο καφέ, είχα να παώ 2,5 χρόνια) κι έμεινα να χαζεύω τη συλλογή των κόμικς. Η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική για να μπορέσω να αγοράσω ενδεχομένως κάποιο κόμικ; Ή μπορώ να έρθω να δω και αν βρω κάτι μπορώ να το πάρω; Μου είπε ένα παιδί εκεί ότι δεν είναι ανάγκη να έχω κόμικς για ανταλλαγή. Περιμένω διευκρινίσεις, ευχαριστώ!
  6. Μάλιστα! Ευχαριστώ για την πληροφορία!
  7. scrooge

    MICKY MAUS [ VARIOUS ]

    Μια παρατήρηση μόνο: έχω παρατηρήσει ότι τα γερμανικά κόμικ της ντίσνεϋ έχουν πολύ μέτριες εκδόσεις, το χαρτί είναι κακής ποιότητας. Νομίζω το ίδιο ισχύει και για το mickey maus. Εκτός αυτού, δεν μπορώ να το διαβάσω στα γερμανικά! Ωραία παρουσίαση!
  8. Α, δεν ήξερα ότι είναι κόμικ! Είδα πρόσφατα την ταινία. Είναι καλή, αν και ήθελα λίγη προσπάθεια για να καταλάβω τις εναλλαγές!
  9. Βοήθεια παιδιά, δεν καταλαβαίνω τι το αστείο υπάρχει!!!!! Το έχω διαβάσει εκατό φορές κι εξακολουθώ να κοιτάζω σαν χαζός!!!!
  10. Το γαλλικό περιοδικό picsou δημοσιεύει στο τεύχος Δεκεμβρίου μία σειρά με σκίτσα του Ντον Ρόσα, με αφορμή τα εξηκοστά γενέθλια του θείου Σκρουτζ: [attac ment=19642:PC070330.JPG]
  11. Σ'ευχαριστώ κι εγώ για τις αναμνήσεις..
  12. Ολόκληρη συλλογή κιόλας; Μάλλον όχι. Εκτός πια αν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος, ποτέ δεν ξέρεις...
  13. Το έβλεπα παλιά σε τοπικό κανάλι και μάλιστα αναρωτιόμουν γιατί άλλαζε συνέχεια στολή! Έχω την εντύπωση ότι ήταν διαφορετικός και στο πρόσωπο. Ωραία ανάμνηση, το έβλεπα ευχάριστα!
  14. scrooge

    ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ

    Δεν έτυχε να διαβάσω ποτέ Φρουτοπία, αλλά από τα επεισόδια στην τηλεόραση μπορώ να πω ότι είναι τέλεια!
  15. Καλά, τι μου θύμισες τώρα;; Έπαιρνα φανατικά τους τόμους του Πινόκιο κι ο Τσέπο ήταν απ' τους αγαπημένους μου. Δυστυχώς πάνε όλοι οι τόμοι εκτός από δύο που ξαναγόρασα. Τσέπο, απίστευτο!!!
  16. scrooge

    SΠΕΣΙΑΛ

    Έχω τα πέντε πρώτα, αλλά δεν πήγα να πάρω το τελευταίο για κάποιο άγνωστο λόγο.Οι ιστορίες της Μίνι και της Νταίζυ ήταν πιο μέτριες από τις άλλες, αν και κάποιες ήταν ψαγμένες. Θυμάμαι να έιμαι διακοπές και να αγοράζω κάποιο απ' τα πέντε. 1999 ε;
  17. Scooby-dooby-doo I love you! Απ' τα αγαπημένα μου παιδικά, ακόμα το βλέπω! Φυσικά πάντα προσπαθούσα να μαντέψω ποιος κρυβόταν πίσω από το κάθε τέρας...και δεν τα κατάφερνα!
  18. Συχνά στο άκουσμα των κόμικς βλέπω να σχηματίζονται χαμόγελα "συμπόνοιας" για την κατάστασή μου! Άλλοι πάλι ενθουσιάζονται! Όπως με όλα στη ζωή, υπάρχει κι εδώ λόγος και αντίλογος. Θα συνεχίζω να διαβάζω γιατί έτσι μου αρέσει!
  19. scrooge

    ROSA DON [ (1951) ]

    Ο Ρόσα μ' αρέσει απίστευτα, οι ιστορίες του είναι καταπληκτικές και έχουν, εκτός από γέλιο, και συναίσθημα και γνώση. Μαζί με τον Μπαρκς είναι κορυφή.
  20. Κι εγώ θυμάμαι πολύ μικρός να βλέπω τη σειρά και μου άρεσε πολύ τότε. Ακόμα και τώρα αν τύχει να βάλουν επανάληψη, κάθομαι και την παρακολουθώ ευχάριστα.
  21. scrooge

    Flintstones, (The) (1960-1966)

    Flinstones όλα τα λεφτά! Είχα χρόνια να δω, το ευχαριστήθηκα!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.