Μετάβαση στο περιεχόμενο

k15v15

Members
  • Περιεχόμενο

    20
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

502 προβολές προφίλ

k15v15's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

17

Συνολική φήμη στο GC

  1. Batman και Dagger (από το Cloak & Dagger / Μανδύας & Ξίφος).
  2. Έχει δίκιο ο germanicus19. Τόσο πια ανάγκη από λεφτά είχαν αυτοί που τους ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα για να το επιτρέψουν; Εντάξει μπορεί να έχει ξαναγίνει με άλλους τίτλους/χαρακτήρες αλλά δεν είναι όλα τα comics ίδια.
  3. Αυτή πρέπει να είναι η μικρή Μόνικα (που το θυμηθήκατε
  4. Τα έχω διαβάσει κι εγώ και τα βρίσκω εξαιρετικά. Η παλιότερη έκδοση σε μεγαλύτερο σχήμα μου άρεσε περισσότερο. Νομίζω ότι είναι από τις δουλειές που θα άξιζε να μεταφραστούν και να κυκλοφορήσουν και εκτός Ελλάδας.
  5. Θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν και τις κωμωδίες του Αριστοφάνη σε κόμιξ. Επίσης τους άθλους του Ηρακλή και του Θησέα που επίσης έχουν κυκλοφορήσει από Έλληνες δημιουργούς.
  6. Πολύ σωστό το άρθρο. Αφού λύθηκαν όλα τα σοβαρά θέματα καιρός ήταν να ασχοληθούν διάφοροι που τους πληρώνουμε όλοι εμείς και με τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη, τα Στρουμφάκια και άλλα μείζονα ζητήματα. Να δω πότε θα ασχοληθεί κανένας σοβαρά με το πόσος κόσμος πληρώνεται στο ΕΣΡ, το ΦΤΚ και δεν ξέρω που αλλού για να βγάζει συστάσεις και απαγορεύσεις...
  7. k15v15

    ΡΟΜΑΝΤΣΟ

    Στο Ρομάντσο δεν δημοσιευόταν και οι γελοιογραφίες με την Χοντρή και τον άντρα της; Αυτές ίσως να είναι και οι πρώτες γελοιογραφίες που διάβασαν πολλοί...
  8. Το δύσκολο σε όλες αυτές τις έρευνες είναι η διάκριση μεταξύ εξαρτημένων και ανεξάρτητων μεταβλητών (ή αιτίου και αιτιατού). Π.χ. στην συγκεκριμένη έρευνα μήπως τα παιδιά που βλέπουν πολλά κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση το κάνουν διότι τα παραμελούν οι γονείς τους, οπότε η μελλοντική τους συμπεριφορά οφείλεται κυρίως στην παραμέληση (αίτιο) και όχι τόσο στα κινούμενα σχέδια (δευτερεύον αιτιατό);
  9. Στην Δ' ή Ε΄Δημοτικού μου τα είχε κατασχέσει και τα δύο η δασκάλα. Αφού τα ξεφύλλισε λίγο, μου είπε ότι το "Μπλέικ" (sic) ... τέλος πάντων, αλλά άμα με ξαναέπιανε να διαβάζω Αγόρι θα το έλεγε στους γονείς μου!
  10. Εγώ νομίζω ότι σε μερικούς μήνες θα τα συμπεριλάβει στις προσφορές του ο Επενδυτής (για όποιον μπορεί να περιμένει).
  11. Δεν έχω δει την ταινία, αλλά για τα κόμικς ισχύει σίγουρα. Πολλά καντάρια ξύλο!
  12. Ο ίδιος έχει γράψει και τα: "Συνηγορία της παραλογοτεχνίας" και "Κόμικς, τέχνη και τεχνική της εικονογράφησης". Δεν το θεωρώ απίθανο να είναι ήδη και μέλος του site. Μια τριλογία αστυνομικών που έχει γράψει διαβάζονται, επίσης, πολύ άνετα!
  13. Από την υπογραφή ενός μέλους στο blue-whitegt.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.