Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aldrahn69

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Aldrahn69

  • Γενέθλια 06/30/1982

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Athens
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Aldrahn69's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

29

Συνολική φήμη στο GC

  1. Aldrahn69

    Superman - Anubis Comics

    Καλησπέρα, λυπάμαι που θα το κάνω, αλλά υπάρχουν πολύ πιο φθηνά από την ίδια την εκδοτική, στα 23,92 ευρώ: https://myboxes.gr/superman-fan/ Καταλαβαίνω οτι μάλλον δεν το γνωρίζατε και δεν φταίτε, αλλά θεωρώ κρίμα να τα πάρει κάποιος στην τριπλάσια τιμή.
  2. Aldrahn69

    ΧΑΡΙΖΩ

    Με ενδιαφέρουν όλα και το manga!
  3. Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι δεν είχε κακή πρόθεση και χωρίς να τον γνωρίζω. Αλλά δεν παύει να αναπαράγει ένα αρνητικό στερεότυπο που σίγουρα ενοχλεί και αποξενώνει μια μερίδα συνανθρώπων μας. Αυτό σχολίασα και τίποτα παραπάνω.
  4. Θεωρώ οτι τέτοια σχόλια αναπαράγουν προκαταλήψεις και στερεότυπα άλλων, παλαιότερων εποχών και καλό θα ήταν να μη γίνονται.
  5. Aldrahn69

    CONAN THE BARBARIAN

    Προφανώς αστειευόμουνα. Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν υπάρχουν σκαναρισμένα όλα τα εξώφυλλα των τόμων ενός τόσο δημοφιλούς και (προσωπικά σίγουρα) αγαπημένου περιοδικού. Αυτό σημαίνει οτι οι τόμοι είναι αρκετά πιο σπάνιοι από τα μεμονωμένα τεύχη;
  6. Ξέρουμε πόσα αλμπουμάκια είχαν κυκλοφορήσει στην σειρά: Χιούμορ στο Τετράγωνο; Προσωπικά έχω τρία: αυτό και δύο του Serre, Τα παιδιά και Περί αυτοκινήτου.
  7. Aldrahn69

    MILO MANARA

    Διόρθωση του link...
  8. Aldrahn69

    ΒΙΝΤΕΟ ΝΟΥΑΡ

    Ακριβώς οτι έπαθα εγώ δυστυχώς όταν μπήκα σήμερα να διαβάσω κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο κόμικ που βρήκα μεταχειρισμένο, για να αποφασίσω αν θα το πάρω...
  9. Aldrahn69

    BATMAN

    Μια διόρθωση: οι πρώτοι 3 τόμοι (1-3) έχουν από 4 τεύχη των 32 σελίδων, τα τεύχη 1-12 δηλαδή. Οι επόμενοι 4 τόμοι (4-7) έχουν από 2 τεύχη (τεύχη 13-20), οι επόμενοι 4 τόμοι (8-11) έχουν από 3 τεύχη (τεύχη 21-32) και οι τελευταίοι δύο τόμοι (12-13) έχουν από δύο τεύχη (τεύχη 33-36).
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.