Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dr Paingiver

Veterans
  • Περιεχόμενο

    12978
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    138

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Dr Paingiver

  1. Το εξώφυλλο δεν είναι σκαναρισμένο, είναι θολό πολύ, το ίδιο και αρκετές από τις εσωτερικές φωτογραφίες. Μήπως είναι κατέβασμα από γνωστό σάϊτ πωλήσεων;
  2. Έχω μιά ερώτηση. Το ένθετο (Κάπταιν Νταβίντ Γκριφ) στο οποίο αναφέρεται τόσο ο @ thaddeus tripp όσο και ο @ trelele , είναι κόμικ ή μυθιστόρημα; Υπάρχει δυνατότητα από κάποιο μέλος καμιάς φωτογραφίας του ένθετου;
  3. Μερικά ποστς πιό πάνω, ο @ albert μας γράφει ότι ανέβασε το οπισθόφυλλο του τεύχους 17 (Ο μέγας δουξ). Υπάρχει και ένδειξη ότι μεταφέρθηκε στο πινακάκι. Παρόλα αυτά στο πινακάκι δεν υπάρχει ούτε εξώφυλλο ούτε οπισθόφυλλο.
  4. Στις 11 Δεκεμβρίου έφυγε κι ο Ian Gibson. R.I.P. Υ.Γ. Sorry το έχει αναφέρει ο Thor77 λίγπ πιο πάνω.
  5. Το περιοδικό Μοντέρνα Περιπέτεια, παρόλο που από τις 25/02/2020 έχει συμφωνηθεί να μεταφερθεί στα Λαϊκά αναγνώσματα, εντούτοις παραμένει στις Σειρές βιβλίων. Τo επισημαίνω περίπου 4 χρόνια μετά.
  6. Dr Paingiver

    ΤΟ ΙΝΚΑΛ

    Οι λέξεις "Μέρος πρώτο", πρέπει να φύγουν, τόσο από τον τίτλο, όσο και από το πινακάκι. Όταν δηλαδή θα βγει και το 2ο μέρος, θα κάνετε άλλη παρουσίαση ή θα γράψετε στον τίτλο "Το ϊνκαλ Μέρος πρώτο και Μέρος δεύτερο";
  7. Έφυγε από κοντά μας ο σπουδαίος γελοιογράφος Γήσης Παπαγεωργίου.
  8. Εδώ, εδώ κι εδώ, τα άρθρα στο πινακάκι, πρέπει να πάνε στο τέλος. Τυχαίο που και τα τρία είναι παρουσιάσεις του @ germanicus ; Εντελώς τυχαίο. Επίσης, εδώ, υπάρχει καταχωρημένο τεύχος 0, που πρπεπει να διαγραφεί γιατί εμφανίζονται δύο τεύχη ενώ είναι ένα και από τη στιγμή που αφορά comics, να φύγει από τις λοιπές εκδόσεις και να πάει στα παρελκόμενα/έντυπα/
  9. Αυτό θα πρέπει να διαγραφεί από την αρχική παρουσίαση, αφού ήδη έχουν ανέβει 66 τεύχη.
  10. @ Indian Του χρόνου τον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει το επόμενο τεύχος; Πωπωωωω!!
  11. Αυτό είναι σε λάθος ενότητα. Πρέπει να μεταφερθεί εδώ, να συγχωνευθεί με αυτό, να αλλάξει όνομα και να συνδεθεί με την έκδοση του Ταχυδρόμου.
  12. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Να είστε πάντα καλά.
  13. Dr Paingiver

    ΤΑΝΚΣ

    Η αλήθεια βέβαια είναι τελείως άλλη, αλλά δεν θα είμαι εγώ ακείνος που θα την βγάλει στη φόρα (για την ώρα τουλάχιστον).
  14. Dr Paingiver

    ΤΑΝΚΣ

    @ germanicus Έχω εκτυπώσει εκατοντάδες τεύχη που λείπουν από το φόρουμ. Μόλις στεγνώσει το μελάνι θα τον πνίξω τον @ Indian .
  15. Dr Paingiver

    ΤΑΝΚΣ

    Ας κλείσει αυτή η σειρά. Εξώφυλλα τευχών 56, 60, 90 και 254 με τα οπισθόφυλλά τους εκτός του 90 που κάπου το έχω αλλά δεν το βρίσκω τώρα και επιφυλλάσομαι. Μεταφέρθηκαν στη βάση
  16. Έφυγε στα 93 του ο κορυφαίος John Romita sr. @ thor77 Sorry δεν πρόσεξα το αποπάνω ποστ.
  17. Dr Paingiver

    ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ

    Αυτό όπως έχω ξαναγράψει αλλού, δεν είναι κόμικ και καώς βρίσκεται σε αυτή την ενότητα..
  18. Είναι σκαναρισμένα τα παραπάνω εξώφυλλα ή φωτογραφίες; Κάποια είναι θολά πάντως.
  19. @ Indian Ούτε παρελκόμενα είναι. Στα παρελκόμενα μπαίνει ότι έχει σχέση με κόμικς και αυτά δεν έχουν. Για τους Έλληνες σαμποτέρ θα σου πω μάλλον από βδομάδα, αρκεί να βρω τα δικά μου.
  20. @ albert @ Indian Δεν θα διαφωνήσω Μάριε. Όμως αφενός το έχεις αναρτήσει στα κόμικς και αφετέρου στο φόρουμ δεν γίνονται παρουσιάσεις μεμονωμένων βιβλίων. Συνεπώς τόσο σε αυτό όσο και στον Ταρζάν (που είναι ήδη αναρτημένο στα βιβλία), αφού πρώτα ενωθούν οι παρουσιάσεις, θα πρέπει η παρουσιάση να έχει τον τίτλο της σειράς και όχι του βιβλίου και να ξέρουμε και σειρά αρίθμησης. EDIT: Ούτε αυτό βέβαια είναι κόμικ. Αν θεωρηθεί σειρά, ο τίτλος είναι Παιδικά βιβλία Αστέρος. Ούτε αυτό είναι κόμικ, Ούτε αυτό και σταματάω εδώ, δεν γράφω άλλο.
  21. Αυτό σίγουρα δεν είναι κόμικ. Βιβλίο είναι. Να πάει στη γενική συζήτηση σίγουρα.
  22. @ ikarukani Να πάρεις κανένα τεύχος μαζί σου για υπογραφές στο Lake Como Art festival.
  23. Dr Paingiver

    ΤΑΡΖΑΝ ΣΟΥΠΕΡ

    @ Θοδωρής Καραπάνος Μετά από 8+ χρόνια, όχι μόνο δεν θυμάμαι τι ακριβώς ρωτούσα, αλλά ούτε και ότι είχα ποστάρει σε αυτό το θέμα.
  24. Dr Paingiver

    ΠΙΝΟΚΙΟ

    @ SpiroSym Σκανάρισε εξώφυλλα και οπισθόφυλλα όλων των τόμων που έχεις και δεν υπάρχουν ήδη και ανέβασέ τα εδώ σαν σχόλιο. μετά θα αναλάβει κάποιος από την Δ.Ο. να τα μεταφέρει στη θέση τους. Πρόσεξε μόνο να είναι στις σωστές προδιαγραφές. Ανάλυση 300dpi και μίνιμουμ ύψος 2000pxls και πάνω. Όταν ανέβει ο τόμος 28 που έχεις, αυτομάτως οι διαπιστωμένοι τόμοι θα αυξηθούν στους 28. 'Oχι όμως παραπάνω εκτός κι αν βρεθούν και σκαναριστούν και οι 29, 30 που υποθέτεις ότι υπάρχουν, γιατί ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι τελικά εκδόθηκαν.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.