Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στέργιος

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Στέργιος's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

80

Συνολική φήμη στο GC

  1. Στέργιος

    ΕΛΡΙΚ

    Η επιστροφή του αληθινού Λευκού Λύκου!!!!!!!
  2. Στέργιος

    Ο ΛΑΝΦΕΣΤ ΤΟΥ ΤΡΟΫ

    Για τον 7ο τόμο έχουμε καμιά πληροφορία για το πότε θα βγει;
  3. Στέργιος

    ΕΛΡΙΚ

    Προσφάτως ανακοινώθηκε απ' τους δημιουργούς της συγκεκριμένης σειράς ότι ετοιμάζουν καινούργιο adaptation των βιβλίων του Moorcock. Δεν θα είναι όμως με τον Έλρικ αλλά με τον Hawkmoon, μια απ'τις ενσαρκώσεις του Αιώνιου Πρωταθλητή (όπως και ο Έλρικ) ο οποίος εμφανίζεται για λίγο στην αρχή του 3ου τόμου.
  4. Στέργιος

    Ο ΛΑΝΦΕΣΤ ΤΟΥ ΤΡΟΫ

    @yorick, αν θες να δεις εξήσου καλά κόμικ σου προτείνω να ψάξεις αυτά της εκδοτικής Soleil (og εκδόσεις του Lanfeust) και γενικά οποιοδήποτε ευρωπαϊκό. Κατά τη δικιά μου άποψη τα ευρωπαϊκά είναι τα καλύτερα, ειδικά σε σύγκριση με αρκετά αμερικάνικα και τα μάγκα, καθώς τόσο οι δημιουργοί όσοι και οι εκδότες είναι λάτρεις των κόμικς και τα βλέπουν ως ιστορίες που θα χουν καλό στήσιμο και όχι σαν εμπορεύματα που χρειάζεται απλώς να καλύπτουν συγκεκριμένα στερεότυπα (μάγκα) και να προπαγανδίσουν sjw μαλακίες (dc & marvel).
  5. Άντεν μακάρι να βγουν και τα υπόλοιπα Τεύχη που δεν είχαν εκδοθεί στην Ελλάδα Ελπίζω να βγάλουν και ταspin off, κυρίως της Kriss de Valnor (είναι απ τις αγαπημένες μου χαρακτήρες κόμικ και κατά τη γνώμη μου η καλύτερη χαρακτήρας της σειράς)
  6. Στέργιος

    Ο ΛΑΝΦΕΣΤ ΤΟΥ ΤΡΟΫ

    Επιτέλους!!! Νέο Λάνφεστ και με την επική Σίξι στο εξώφυλλο (προσωπικά είναι μια απ τις αγαπημένες μου female χαρακτήρες κόμικ μαζί με την Κρίσ απ' το Θόργκαλ και την Tei-nooh απ' το Elves, αλλή μια εκπληκτική σειρά της Soleil). Το περιμένουμε με ανυπομονησία!!!
  7. Στέργιος

    EPIFANY COMICS

    @ Druuna92 όπως μου είπατε έστειλα το στόρι μου στη διεύθυνση στο yahoo. Έχουν περάσει όμως δύο εβδομάδες και δεν έχω λάβει απάντηση. Θα θελα να ξέρω αν έχετε λάβει το email (μην τυχόν και έχει γίνει κάποιο λάθος ή μήπως κατά λάθος το στείλα σε λάθος διεύθυνση)
  8. Στέργιος

    EPIFANY COMICS

    @ Druuna92 ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε. Επίσης μια τελευταία ερώτηση: υπάρχει limitation στον αριθμό σελίδων/καρέ και στην θεματολογία ή το περιεχόμενο των ιστοριών (δηλαδή υπάρχουν θέματα ή σκηνές που απαγορεύονται/λογοκρίνονται;)
  9. Στέργιος

    EPIFANY COMICS

    Να ρωτήσω κατι: αν κάποιος θέλει να καταθέσει μια ιστορία (κόμικ ή διήγημα) για να δημοσιευτεί στο περιοδικό που πρέπει να απευθυνθεί;
  10. Το συγκεκριμένο κόμικ μπόρεσα να διαβάσω μέχρι το τεύχος 10 καθώς η cinebook δεν έχει μεταφράσει τα υπόλοιπα. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάπου στο ίντερνετ να διαβάσω και τα υπόλοιπα μεταφρασμένα;
  11. @ Laz33,Λάθος δικό μου. Στον Θοδωρή Καραπάνο το ρωτούσα αλλά έγινε μπέρδεμα. Χίλια συγγνώμη
  12. @ Laz33, τι εννοείς δεν θα δούμε άλλα στο μέλλον; Τελείωσε οριστικά; Και αν ναι θα θελα τουλάχιστον να μου πει κανείς πως τέλειωσαν συγκεκριμένοι χαρακτήρες (βασικά μόνο για την Kriss de valnor με ενδιαφέρει καθώς είναι η αγαπημένη χαρακτήρας απ τη σειρά και η μοναδική, κατά την γνώμη μου, ενδιαφέρουσα χαρακτήρας απ τη σειρά. Δεν μου άρεσε και πολύ στο 39 που προσπάθησαν για ανεξήγητο λόγο να χαλάσουν το χαρακτήρα της ειδικά μετά απ το χτήσιμο που είδαμε στο spin off της).
  13. Στέργιος

    Ο ΛΑΝΦΕΣΤ ΤΟΥ ΤΡΟΫ

    Με τον 5ο τόμο τι γίνεται; Πότε θα το έχουμε; (sorry αλλά κοντοζυγώνουν Χριστούγεννα και ακόμα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση)
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.