Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikosnikol

Members
  • Περιεχόμενο

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

nikosnikol's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

13

Συνολική φήμη στο GC

  1. nikosnikol

    ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ;

    Πέθαναν 4 καλόγριες, και τώρα είναι στην ουρά για να φτάσουν στον Άγιο Πέτρο. Η πρώτη κοντεύει να φτάσει, καμια δεκαριά θέσεις πιο πίσω είναι η δεύτερη, ακόμα καμιά δεκαπενταριά πιο πίσω η τρίτη και 200 θέσεις πιο πίσω η τέταρτη. Κάποια στιγμή η πρώτη φτάνει στον Άγιο Πέτρο. - Λέγε τι έκανες στη ζωή σου. - Τίποτα Άγιε, καλόγρια ήμουν. - Έλα τώρα, άστα αυτά και πες τι έκανες μήπως και σωθείς. - Ε να μια φορά... με το δεξί μου χέρι... έπιασα ... ξέρεις τώρα.... - Να βάλεις το χέρι σου μέσα στο καζάνι με τον αγιασμό για μισή ώρα και να κάνεις 500 μετάνοιες, και θα πας στον παράδεισο. Μόλις το ακούει αυτό η τέταρτη, παίρνει φόρα τους περνάει όλους και φτάνει μπροστά στον Άγιο Πέτρο. - Τι θες εσύ εδώ, πήγαινε πίσω στη θέση σου. - Μα Άγιε να σου πω... - Δεν ακούω τίποτα, πήγαινε πίσω, λέει ο Άγιος και διατάζει του Αγγέλους να την πάνε στη θέση της. Μετά από λίγο ήρθε η δεύτερη μπροστά στον Άγιο. - Λέγε τι έκανες στη ζωή σου. - Τίποτα Άγιε, καλόγρια ήμουν. - Έλα τώρα, άστα αυτά και πες τι έκανες μήπως και σωθείς. - Ε να τρεις φορές... με τα δυο μου χέρια... έπιασα ... ξέρεις τώρα.... - Να βάλεις τα χέρια σου μέσα στο καζάνι με τον αγιασμό για 5 ώρες και να κάνεις 12000 μετάνοιες, και θα πας στον παράδεισο. Μόλις το ακούει η τέταρτη τρέχει στον Άγιο: -Άγιε άσε με να κάνω τις γαργάρες μου γιατί αυτή (δείχνοντας την τρίτη) θα βάλει μέσα τον κώλο της!!!
  2. εντελώς τυχαία, από το google ενώ έκανα αναζήτηση για greek comics.
  3. Πάει ένας Κύπριος στα everest. -Θέλω ένα σάντουιτς... -Τι να βάλω μέσα; -Τυρίν, ντομάταν, πιπεριάν... -Ρε φίλε, σε παρακαλω, μπορείς να μη βάζεις "ν" στο τέλος των λέξεων; -Οκ! -Συνέχισε λοιπον, τί άλλο να βάλω στο σάντουιτς; -Ζαμπό, μπέικο...
  4. μήπως υπάρχει και ΙΛΙΑΔΑ Ι;
  5. υπάρχει σε ελληνικούς trackers ολόκληρη η ιστορία μεταγλωτισμένη!
  6. nikosnikol

    Ο ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡ

    πληροφοριακά, κυκλοφορούν και 130 επεισόδια σε divx τα οποία τυχαίνει να έχω συγκεντρώσει!
  7. πτυχιούχος μαθηματικού Αθηνών, προσωρινά (ελπίζω) άνεργος.
  8. nikosnikol

    Φυλακή Vs Δουλειά

    Αν η δουλειά ήταν καλή, σιγά μην άφηναν οι πλούσιοι τους φτωχούς να δουλεύουν.
  9. Το fax που μόλις πήρες το έστειλε ξανθιά. Πως το κατάλαβες; Έχει πάνω γραμματόσημο! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Πάει μια ξανθιά στο περίπτερο να αγοράσει σοκολάτα. -Πόσο κάνει; ρωτάει τον περιπτερά. -Γράφει πάνω, απαντάει ο περιπτεράς. -Που, που λέει η ξανθιά κοιτώντας προς τα πάνω!
  10. nikosnikol

    ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ;

    Ένας γύφτος αγοράζει οικόπεδο δίπλα από το σπίτι ενός γιατρού. Φωνάζει λοιπόν ένα μηχανικό και τον βάζει να του κτίσει ένα ίδιο ακριβώς σπίτι. Όταν τελείωσε το σπίτι του ο γύφτος βγαίνει στο μπαλκόνι και φωνάζει το γιατρό. - Γιατρέ - γιατρέ! - Τι είναι ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός - Να του λέει ο γύφτος εσύ μπορεί να μην με χωνεύεις αλλά εγώ είμαι ίδιος με σένα γιατί έχουμε το ίδιο σπίτι! - Αποκλείεται του λέει ο γιατρός γιατί δεν έχουμε τα ίδια έπιπλα... Σκυλιάζει ο γύφτος παραγγέλνει τα ίδια ακριβώς έπιπλα με του γιατρού και ξαναβγαίνει στο μπαλκόνι. - Γιατρέ - γιατρέ ίδιο σπίτι έχουμε ίδια έπιπλα είμαι ίδιος με σένα. - Τι λες ρε παλιόγυφτε του λέει ο γιατρός έχουμε το ίδιο αυτοκίνητο;; και του δείχνει μια πολυτελή MERCEDES που είχε στο γκαράζ. Σκυλιάζει ο γύφτος βάζει γραμμάτια παίρνει δάνεια και αγοράζει μια ακριβώς ίδια MERCEDES και βγαίνει πάλι στο μπαλκόνι. - Γιατρέ - γιατρέ! - Τι θες ρε παλιόγυφτε; του λέει ο γιατρός - Είμαι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από σένα! - Γιατί ρε; του λέει ο γιατρός - Να του λέει ο γύφτος έχουμε ίδιο σπίτι ίδια έπιπλα και ίδιο αυτοκίνητο συμφωνείς; - Συμφωνώ αλλά από που και ως που είσαι καλύτερος από μένα; του λεει ο γιατρός - Γιατί εγώ έχω γείτονα γιατρό ενώ εσύ έχεις γείτονα ΓΥΦΤΟ!!!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.