Μετάβαση στο περιεχόμενο

ColinDaniel

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος ColinDaniel

  • Γενέθλια 05/17/1990

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Athens
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

ColinDaniel's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

32

Συνολική φήμη στο GC

  1. μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα για τον Σκρουτζ Μακ Ντακ 1. Ο Σκρουτζ κέρδισε την τυχερή του δεκάρα δουλεύοντας ως καθαριστής στη γενέτειρά του, τη Γλασκώβη. Ήταν μόλις δέκα ετών τότε. Αυτή είναι η ιστορία στα κόμικς. Υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές σχετικά με το έτος κυκλοφορίας του νομίσματος - 1875 ή 1857. Σήμερα ένα παρόμοιο νόμισμα θα άξιζε έως και 700 δολάρια. 2. Ο Άλαν Γιανγκ, ο οποίος έδωσε τη φωνή του Σκρουτζ, είναι περισσότερο γνωστός για τις άλλες φωνές του. Έχει επίσης δώσει φωνή στον Spider-Man και τους απίθανους φίλους του, στον The Incredible Hulk, στα Στρουμφάκια, στον Alvin and the Chipmunk, στον Batman, στο The Wren and Stimpy Show. 3. Πόσο μεγάλος είναι ο πλούτος του Σκρουτζ; Τρία κυβικά στρέμματα. Παρόλο που αυτό ισχυρίζεται στο σκίτσο, ο οικονομικός ιστορικός John Steele Gordon υποστήριξε ότι αυτό είναι απλά αδύνατο: "Το στρέμμα είναι ένα μέτρο της έκτασης (δηλαδή δύο διαστάσεις). Αν μεταφράζαμε αυτή τη μονάδα μέτρησης σε όγκο, θα διαπιστώναμε ότι ο Σκρουτζ θα είχε 9.090.972 κυβικά πόδια χρυσού. Ωστόσο, αργότερα στην ιστορία του Don Rosa, παρουσιάστηκαν σχέδια του θόλου που εκτιμούν το μέγεθός του σε 127 x 120 πόδια.
  2. ColinDaniel

    Comic Book Bubble

    Ευχαριστώ για τις συστάσεις! Μπορείτε να μου πείτε αν κάποιος διαβάζει κόμικς στο com-x life; Υπάρχει συνδρομή επί πληρωμή, αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα...
  3. Αυτή είναι μια πολύ υψηλής ποιότητας, πλήρης και λεπτομερής παρουσίαση. Έζησα μια τεράστια γκάμα θετικών συναισθημάτων καθώς το διάβαζα!
  4. Όταν αφήνετε μια δημοσίευση στο φόρουμ, υπάρχει μια γραμμή στην κορυφή με διάφορα χαρακτηριστικά, κείμενο, emoji, φωτογραφίες και συνδέσμους. Η λειτουργία "Εισαγωγή συνδέσμου" μοιάζει με ένα σύμβολο απείρου. Ελπίζω να βοήθησε .
  5. Ουάου! Είμαι μεγάλος γνώστης τέτοιων vintage αξιών και σχεδίων. Είναι πραγματικά πανέμορφο!
  6. ColinDaniel

    DIE!

    Έχω σοκαριστεί. Παρά το γεγονός ότι αγαπώ τις ταινίες τρόμου - είναι δύσκολο ακόμα και για μένα...
  7. Υπέροχα! Μου αρέσει πολύ αυτό το κόμικ. Πείτε μου σας παρακαλώ, γράφετε κόμικς στα αγγλικά και στα γερμανικά ή τα μεταφράζετε; Σπουδάζω αυτές τις γλώσσες και θα ήθελα να μάθω πώς μεταφράζονται αυτές οι φράσεις στα αγγλικά και στα γερμανικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  8. ColinDaniel

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Γεια σας! Παρακαλώ συμβουλέψτε με μια καλή ιστοσελίδα όπου μπορείτε να διαβάσετε κόμικς στα αγγλικά?
  9. Γεια σας! Ευχαριστώ για τους χρήσιμους συνδέσμους. Συχνά βρίσκω τον εαυτό μου να ψάχνει για καλές γραμματοσειρές, καθώς διατηρώ το δικό μου blog που ονομάζεται mustang gold. Και πάντα θέλω να διαφοροποιώ τα άρθρα μου και να τα κάνω πιο ελκυστικά και ενδιαφέροντα. Ξέρω ότι οι άνθρωποι συχνά χρησιμοποιούν γραμματοσειρές από το Instagram και στη συνέχεια απλώς αντιγράφουν το γραπτό κείμενο και το προσθέτουν όπου θέλουν, ενώ έχω βρει και συμβουλές για γραμματοσειρές στο Pinterest.
  10. ColinDaniel

    ΜΑΦΑΛΝΤΑ [ MAFALDA ]

    Είμαι νέος σε αυτό το φόρουμ, αλλά μου αρέσει πολύ να διαβάζω τις συζητήσεις σας! Είμαι απλά με δέος.
  11. Ω Θεέ μου! Ονειρεύομαι κάτι τέτοιο όλη την ώρα! χαχαχα, είμαι έτοιμη να γίνω κι εγώ σούπερ ήρωας...
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.