Μετάβαση στο περιεχόμενο

Overmind

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Overmind

  • Γενέθλια 02/07/1974

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Athens
  • Χώρα
    Greece

Overmind's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

16

Συνολική φήμη στο GC

  1. Overmind

    Les Legendaires

    Καλό φαίνεται. Για να δούμε... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
  2. Overmind

    Les Legendaires

    Έχω την εντύπωση ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στα ελληνικά το γαλλικό κόμικ Les Legendaires. Σας λέει τίποτα;
  3. Τη σειρά αυτή την είδα πρώτη φορά πριν από πολλααααά χρόνια (νάτανε το '80; σοβαρά! ). Είχαν κυκλοφορήσει και κασσέτες με τα τραγούδια της σειράς (τα μεταγλωττισμένα). Κατόπιν διάβασα το κόμικ (μάλλον Harmi Press ήταν την πρώτη φορά), μέχρι λιωσίματος του χαρτιού! Όταν ξαναείδα τώρα πλέον τη σειρά στην τηλεόραση μπορώ να πω ότι, ναι, δεν μου φάνηκε και τόσο σπουδαία (άτιμη χαμένη παιδική αθωότητα, χαχα). Και ότι τις ιστορίες τις θυμάμαι πιο ωραίες στο κόμικ από τις αντίστοιχες εκδοχές τους στη σειρά. Αλλά αυτό οφείλεται πιθανότατα στο ότι τα κόμικ τα διάβασα πολύ περισσότερες φορές από όσες είδα τη σειρά, άρα έχουν το πλεονέκτημα της πλύσης εγκεφάλου! Επίσης, αν σκεφτεί κανείς για πόσο παλιά σειρά μιλάμε, τα πράγματα σήμερα έχουν αλλάξει πολύ. Ούτε ο Ιππότης της Ασφάλτου δεν βλέπεται πια! χαχαχα! (άλλη παιδική τρέλλα μου )
  4. Καλέ υπήρχε τέτοιο θέμα; Τώρα το πρόσεξα... Overmind λοιπόν, από το PC game Starcraft, η οντότητα-εγκέφαλος-ηγέτης της εξωγήινης φυλής Zerg. Είχα λιώσει άπειρες ώρες με αυτό (και σύντομα βγαίνει Starcraft 2, omg). To avatar είναι screenshot ενός Tyranid Genestealer από το PC game Space Hulk, το οποίο είναι βασισμένο στο επιτραπέζιο Space Hulk, το οποίο είναι βασισμένο στο παιχνίδι στρατηγικής με μινιατούρες Warhammer 40.000, στο οποίο παίζω με Tyranids, από τους οποίους είναι εμπνευσμένοι οι προαναφερόμενοι Zerg. Ουφ!
  5. Η σειρά που μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι έχω τα πιο πολλά τεύχη στη σειρά (για την ακρίβεια όλα), είναι ο Λούκυ Λουκ. Είναι μάλιστα το πρώτο κόμικ που είχα ξεκινησει να παίρνω κάθε τεύχος του. Όλα τα άλλα έχουν "τρύπες". Δεύτερο, αν υπάγεται στην κατηγορία "αγοράσατε" έρχεται το "9", του οποίου μπορεί να έχω διαδοχικά περισσότερα τεύχη (από το 1 μέχρι σήμερα, 375), αλλά επειδή μου λείπουν 2-3 χάνει την πρωτιά στα σημεία! Υ.Γ. Στην εκφώνηση δεν είναι σαφές αλλά θα θεωρήσω αυτονόητο ότι αναφερόμαστε σε κόμικ, γιατί διαφορετικά μπορώ να βάλω 200 τεύχη Περισκόπιο και 110 τεύχη White Dwarf (warhammer και ξερό ψωμί! whatever...). Χεχεχε!
  6. Overmind

    ΝΤΡΟΥΝΑ [ DRUUNA ]

    Τώρα εγώ θα σου απαντήσω βάσει αυτών που έχω στα χέρια μου. Morbus Gravis 1 - Εκδόσεις Ars Longa (πιθανόν να επανεκδόθηκε ως Παραπέντε ή Βαβέλ) Morbus Gravis 2 - Παραπέντε Creatura - Εκδόσεις Βαβέλ Mandragore & Carnivora - Heavy Metal ("North Αmerican Εdition as seen ιn Heavy Metal" λέει μέσα, σόρυ δεν τα έχω ελληνικά, χεχεχε) Aphrodisia - Κλικ Επειδή τα δικαιώματα αλλάζουν χέρια, κάτι από τα παραπάνω μπορεί σήμερα να διαφέρει... Αν κάποιος γνωρίζει αν το Carnivora έχει εκδοθεί στα ελληνικά και από ποιόν, μπορεί να μας διαφωτίσει.
  7. Overmind

    ΝΤΡΟΥΝΑ [ DRUUNA ]

    Αχ Druuna... Να πω και εγώ τη μαύρη μου αλήθεια, ενώ το σχέδιο είναι άπιαστο, η ιστορία μόνο στο Morbus Gravis ήταν καλή (αν και προβλέψιμη για τρελαμένο Sci-fi fan σαν εμένα). Μετά άρχισε να "χάνει", παραέγινε χαοτική κατά τη γνώμη μου... Όνειρα, ψευδαισθήσεις και σχετικότητα του χρόνου... Αν και η μετάφραση πρέπει να έχει πρόβλημα να μεταφέρει το νόημα από το αυθεντικό. Χαλάλι της όμως, η ιστορία ήταν δικαιολογία για να βλέπουμε την ηρωίδα, χεχεχε! Ταινία; Χμμμ μάλλον θα προτιμούσα να μην γίνει ταινία, καλύτερα να βγουν περισσότερα άλμπουμ!!!
  8. Ούτε μουσική, ούτε καφέδες, ούτε τσιγάρα (δεν καπνίζω άλλωστε ) Όταν διαβάζω κόμικ, διαβάζω κόμικ! Συνήθως ξάπλα, δεν τα διπλώνω ποτέ και αν είναι κολλημένα και όχι συραμμένα τότε το ένα χέρι κρατάει τη ράχη όπως ακριβώς περιγράφει ο zoo... Δεν είναι παραξενιά, είναι κοινή λογική. Αν δεν θες να ανοίξει η ράχη, πρέπει να την προσέχεις!
  9. Και μία εγκυκλοπαιδική γνώση... Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά η τσάντα του Sport Billy δεν περιείχε τα πάντα. Πιο σωστά, περιείχε τα πάντα σχετικά με τον αθλητισμό. Δηλαδή, οτιδήποτε έβγαζε από εκεί μέσα ο Sport Billy είχε πάντα κάποια σχέση με κάποιο άθλημα... Το είχε προσέξει κανείς; Χαχα!
  10. Άντε να δούνε τα αχόρταγα ματάκια μας περισσότερα εφέ! Ε: Πως φαίνεται αν ένας transformer κρύφτηκε στον κήπο σας; Α: Κήπος; Ποιός κήπος; Γκαράζ για νταλίκες είναι δεν το βλέπετε; χαχα! Ο Starscream αρχηγός; Μακάρι όχι, δεν τον συμπάθησα ποτέ!
  11. Το παλιότερο; Χμμμ. Πιθανότατα κάποιο Κάσπερ, αλλά αυτή τη στιγμή είναι φυλαγμένα σε κάποιο πατάρι και δεν μπορώ να το επαληθεύσω (ντροπή μου ε; ). Το πιο παλιό που έχω άμεσα προσβάσιμο, σε κατάσταση "με το ζόρι αναγνώσιμη", είναι το (Stan Lee presents) Planet of the Apes, No8, με αναγραφόμενη τιμή 1$ και αναγραφόμενη ημερομηνία May 1975... Το είχα βρει σε περίπτερο στην Πλατεία Αμερικής! Και έχει μέσα αφιέρωμα για το πιθηκο-μακιγιάζ του Roddy Mc Dowall για τις ανάγκες της ταινίας...
  12. Το αγαπημένο μου κόμικ... Το έχω και στην ελληνική έκδοση της Star Comics αλλά και δεμμένο σε τόμο στα αγγλικά. Αν δεν έχετε διαβάσει την αυθεντική έκδοση να δείτε τι λογοκρισία είχε πέσει στα ελληνικά... Ολόκληρες σελίδες λείπουν! Αλλά φαντάζομαι εκείνη την εποχή έπρεπε να παντρέψουν το καλό κόμικ με την άποψη "τα κόμικς είναι για παιδιά"...
  13. Από τη διαφήμιση του Storm στο δεύτερο τεύχος των Atheniens...
  14. Με λένε Τάκη, από Αθήνα. Αν και γενικά λόγω χρόνου δεν ασχολούμαι με fora (forums χεχε! ), μόλις έμαθα για το Storm είπα να ρίξω μια ματιά!
  15. Overmind

    Χαιρετισμός!

    Χαιρετώ τον κόσμο! Είδα Storm και μπήκα! Ωραίο site
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.