Μετάβαση στο περιεχόμενο

AlexSFfanboy

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος AlexSFfanboy

  • Γενέθλια 11/08/1995

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Athens
  • Χώρα
    Greece
  • Επάγγελμα
    English Teacher
  • Ενδιαφέροντα
    Speculative Fiction, Comics, Marvel, Video games, Literature, Movies, TV series, Anime/manga, Exotic food, Rock/metal music, Yu-Gi-Oh!

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

334 προβολές προφίλ

AlexSFfanboy's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

74

Συνολική φήμη στο GC

  1. Τελικά ανανεώνει η GB Publishing το site της με παλιούς και εξαντλημένους τόμους; Ή μου είπαν ψέματα στο mail?
  2. Το αστείο είναι ότι τα Iron Man είναι τα λιγότερο αγαπημένα μου μέχρι στιγμής. Μπορεί όμως να παίζει κάτι με τη βαθύτερη ψυχή μου και να μην το έχω αντιληφθεί.
  3. Σόρρυ, brainfart, δεν ξέρω καν από που μου ήρθε αυτό το όνομα. Blake ήθελα να πω, όχι Heck.
  4. Ενδιαφέρον duality Thor/Don Heck, Norse mythology, πολύ καλοί villains, ωραίο σχέδιο.
  5. Έχω αφήσει τους τόμους 16-18 στο πατρικό μου στην επαρχία αδιάβαστους. Ζηλεύω με όσους λένε ότι ο Daredevil είναι εξαιρετικός. Οπότε από 15 πηδαω κατευθείαν 19. Λίγο κρίμα γιατί προσπερνάω και Fantastic Four που μου αρέσουν μέχρι στιγμής (δεν με πολυπειραζει για Hulk). Όμως τώρα με τον 19 πέφτω σε Iron Man, που είναι αυτός που μου αρέσει λιγότερο μέχρι τώρα. Dammit.... Ευτυχώς έχουμε Thor την επόμενη βδομάδα, aka την ευχάριστη έκπληξη της συλλογης.
  6. Παρέλαβα ταχυδρομικά άλλους 2 τόμους σήμερα. 8 έχω συνολικά. Για αγορά μέσω ίντερνετ άλλοι 55. Μια χαρά πάει.
  7. Κι εγώ που αισθανόμουν άσχημα που πρόλαβα να διαβάσω μέχρι το 15...
  8. Γενικά, έχετε παραγγείλει τόμους από το site της GB Publishing? Είχαν ανεβασει ποτέ παλιούς τόμους ξανά που είχαν εξαντληθεί; Ή όταν φύγει ένας τόμος, δεν ξαναέρχεται; Μου είπαν ότι θα φέρουν σε μήνυμα, απλώς ρωτάω γενικά για να δω τι παίζει. Για να ξέρω αν μπορώ κιόλας να τους κάνω συλλογή.
  9. Τους έστειλα mail και μου απάντησαν ότι σύντομα θα έρθουν νέοι τόμοι για το online κατάστημα. Αναμένουν δηλαδή.
  10. Όχι ακόμη. Σκεφτόμουν όμως να το κάνω έτσι κι αλλιώς. Σ'ευχαριστώ.
  11. Παράδειγμα, μπορούν να παραγγείλουν τον τόμο 2 αν τους πω στο περίπτερο;
  12. Καλησπέρα! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Το site GB Publishing είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό για τους τόμους; Ή υπάρχει κι άλλο που αγνοώ;
  13. Για να πω την αλήθεια βέβαια, αν και στην αρχή με ενοχλούσαν πολύ τα λάθη (στο βαθμό που σκεφτόμουν κάποιες φορές να σταματήσω και την αγορά), τα ξεπέρασα γρήγορα και τώρα δεν με ενοχλούν καθόλου, όλως παραδόξως. Για να πω κι εγώ την άποψη μου, αν κι έχω όλους τους τόμους μέχρι στιγμής, έχω μείνει πίσω στο διάβασμα λόγω υποχρεώσεων. Είμαι ακόμη στον FF5, στον 12 δηλαδή, τον οποίο τελείωσα πριν λίγο. Προσωπικά, τον βρήκα τον χειρότερο FF τόμο μέχρι στιγμής. Η πρώτη ιστορία με τον Φαραώ και η επόμενη με τον Molecule-Man μου άρεσαν, αλλά οι υπόλοιπες 3 ήταν τελείως αδιάφορες και τολμώ να πω κακά σχεδιασμένες, κάτι που το λέει και σε άρθρο στην αρχή. Ελπίζω να μην αρχίσει πτώση ποιότητας στους FF γενικότερα. Γενικά, η άποψη μου για τους τόμους μέχρι στιγμης: - Fantastic Four: Η ευχάριστη έκπληξη της συλλογής (εκτός από τον 5ο τους τόμο, ο οποίος από τους πρώτους 12 ήταν ο χειρότερος γενικά). Πότε δεν τους συμπάθησα από τις ταινίες και για πολλά χρόνια αρνουμουν να πιάσω οτιδήποτε video game/animated ή κόμικ για αυτούς. Πίεσα τον εαυτό μου και διάβασα FF κόμικ για πρώτη φορά και έμεινα θετικά έκπληκτος. Τώρα δηλώνω φαν. Πιστεύω ότι οι ιστορίες τους μέχρι τώρα έχουν την καλύτερη πλοκή και λατρεύω τους antagonists, ειδικά τον Dr Doom και τον Namor. -Spider-Man: Έχει τους πιο ρεαλιστικους και ενδιαφέροντες χαρακτήρες και ο ίδιος είναι ο καλύτερος από τους ήρωες. Επίσης, σωρεια από γαματους και memorable villains που λατρέψαμε από ταινιες/αλλά κομικς/video games και animated σειρές. Όμως οι τόμοι του πιστεύω ότι έχουν το χειρότερο σχέδιο και coloring, χωρίς αυτό να είναι dealbreaker. - Thor: Σε αντίθεση με το παραπάνω, εδώ το σχέδιο και το lettering μου αρέσουν ιδιαίτερα. Μ'αρεσει πολύ το duality Thor/Don Blake, και αν και οι ιστορίες είναι απλοϊκές, είναι ιδιαίτερα charming. Μου άρεσαν πολύ ο Loki (τον λατρεύω και στο ΜCU), ο Cobra και ο κος Hyde και ανυπομονώ για τη συνέχεια. Βέβαια δεν είναι στο επίπεδο των 2 παραπάνω ηρώων, αλλά είναι good enough for me. - Hulk: Ο τόμος του διαβάστηκε ευχάριστα, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα memorable. Ελπίζω αυτός που βγαίνει σήμερα να μην είναι το ίδιο. - Iron Man: Τον λατρεύω στο MCU, αλλά εδώ ήλπιζα να ήταν πολύ καλύτερος. Αύριο θα διαβάσω τον 2ο του τόμο και ελπίζω να βελτιωθεί πολύ. - Avengers: Ο πρώτος τους τόμος ήταν αδιάφορος μέχρι την εμφάνιση του Namor. Αυτός και ο Captain America πραγματικά τον κουβάλησαν στους ώμους του. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα γίνει πολύ καλύτερο. Αυτά για την ώρα και sorry για το μακριναρι. Θα κάνω update μόλις κάνω catch-up. Το forum είναι υπέροχο εντωμεταξύ και ελπίζω να το απολαύσω μαζί με την παρέα σας. Καλή συνέχεια!
  14. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απαντηση. Θα μου φύγουν όλα τα λεφτά απ'οτι φαίνεται, ειδικά αφού αγοράζω και της Radnet, από την οποία τους έχω όλους μέχρι στιγμής.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.