Μετάβαση στο περιεχόμενο

Theo A

Members
  • Περιεχόμενο

    29
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Theo A

  1. Επιπλέον ο Blacksad της Ελευθεροτυπίας είχε μέγεθος μεγαλύτερο και από τον μεγάλο του Μικρού Ήρωα (αν θυμάμε καλά ήταν σε μέγεθος Μπλέικ και Μόρτιμερ).
  2. Theo A

    ΟΙΝΟΧΟΟΣ

    Να βοηθήσω και εγώ με δύο τεύχη, τα 3 και 58. Ειδικά το τεύχος 3 θα ενδιέφερε τον Indian ως εργαζόμενο της Αθηναϊκής. Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  3. Να βοηθήσω και εγώ με το τεύχος 273. Δυστυχώς μερικά ακόμη που έχω δεν χωράνε στο σκάνερ. Μεταφέρθηκε στην βάση.
  4. Συνεχίζω με μερικά τεύχη Ήχου 421, 478 και τα οπισθόφυλλα τους Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  5. Και εμείς τον Απρίλη του 2004 παραλάβαμε στην Ελευσίνα το δικό μας. Γεράσαμε αγαπητέ Indian
  6. Δύο εξώφυλλα από την μακρινή εποχή πριν τους ολυμπιακούς του 2004 τεύχη 189 και 190 Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  7. Theo A

    RAM

    Και άλλα 5 εξώφυλλα από τα τελευταία τεύχη 246, 247, 253, 260, 266 Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  8. Νομίζω ότι ο παραλληλισμός των κόμικ με τις εγκυκλοπαίδειες δεν είναι επιτυχής. Με την διάδοση της wikipedia και τόσων άλλων πηγών πληροφόρησης που βρίσκουμε στο ίντερνετ (συνήθως δωρεάν) οι τόμοι των εγκυκλοπαιδειών που αραχνιάζουν κάπου ξεχασμένες όντας οριστικά νεκρές είναι κάτι που ελπίζω να μην έχουν πάθει και τα κόμικ.
  9. Theo A

    HITECH

    Εξώφυλλα 171, 174, 175, 176, 177, 178, 179 και οπισθόφυλλο 179. Μεταφέρθηκαν στην βάση
  10. Theo A

    HITECH

    Συνέχεια με άλλα τέσσερα εξώφυλλα. Μεταφέρθηκαν στην βάση
  11. Σε συνέχεια προηγούμενων συζητήσεων για την θήκη του Κόρτο Μαλτέζε του Μικρού Ήρωα θα ήθελα να αναφέρω ότι όταν την άνοιξα πρόσφατα για να ελέγξω κάποιο τεύχος παρατήρησα (προς μεγάλη μου απογοήτευση) ότι άρχισε να σκίζετε και έτσι την στερέωσα με κολλητική ταινία για να παρατείνω την ζωή της. Ακόμη τώρα καταλήγω ότι δεν είναι καθόλου πρακτική καθώς ότι έχεις βάλει μέσα της είναι δύσκολο να το βγάλεις.
  12. Theo A

    HITECH

    Να προσθέσω μερικά από τα τελευταία Hitech. Δυστυχώς δεν έχω τα οπισθόφυλλα γιατί επειδή προσπαθούσα να μειώσω τον χώρο που καταλάμβαναν στο ράφι έσκιζα τις τελευταίες σελίδες που είχαν λίστες με διάφορα μηχανήματα και ηχεία καθώς και μικρά δελτία τύπου ουσιαστικά διαφημιστικά. Άλλωστε μιλάμε για την τελευταία φάση ενός περιοδικού που κατέληξε να διαφημίζει ακόμη και έντομα μέσα σε διαφανές πλαστικό, καθώς η χώρα μας βυθιζόταν στην κρίση και η 4π καθώς και ο ΔΟΛ οδηγόντουσαν σε κλείσιμο. Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  13. Theo A

    MEN

    Ανεβάζω μόνο το τεύχος 1 και εγκαταλείπω την προσπάθεια γιατί το σκάνερ του πολυμηχανήματος μου δεν χωράει τα εξώφυλλα πλήρως και με υποχρεώνει σε μικροπερικοπές που δεν μου αρέσουν. Κρίμα γιατί τα εξώφυλλα είναι ωραία και η πρώτη περίοδος του ΜΕΝ είναι πιο ενδιαφέρουσα. Μετά ενέσκηψε και εκεί ο γνωστός κύριος που ανέλαβε να μας ξεβλαχέψει . Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και με ένα άλλο περιοδικό της εποχής το ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ που είχε διευθυντή τον Θ. Λάλα πριν τον μάθουμε από το Βημαγκαζίνο και είχε μέγεθος σχεδόν Α3. Βέβαια αυτό δεν υπάρχει στην βάση δεδομένων σας άρα πρέπει να βοηθήσει ο Indian. Μεταφέρθηκε στην βάση.
  14. Theo A

    ΙΣΤΟΣ

    Όχι απλώς έχω με τον αδερφό μου ένα υπεραστικό λεωφορείο δες ένα παλαιότερο pm. Επειδή κάνω μια μετακόμιση ξέθαψα κάποια παλαιά περιοδικά εξ ου και τα εξώφυλλα. Θα συνεχίσω με μερικά men που σας λείπουν.
  15. Theo A

    ΙΣΤΟΣ

    Τώρα που εκτός από νταλίκα με σκάνερ έχουμε και λεωφορείο με σκάνερ να συμπληρώσουμε τη λίστα με το οπισθόφυλλο του τεύχους 9 Μεταφέρθηκε στην βάση.
  16. Theo A

    ΙΣΤΟΣ

    Τεύχος 1, 2, 3 και 6 (τα οπισθόφυλλα είναι ίδια, μια διαφήμιση του Βήματος) Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  17. Αγαπητέ Indian ανέβασα ήδη στο περιοδικό ΙΣΤΟΣ ένα εξώφυλλο. Χρειάζεται και το οπισθόφυλλό του;
  18. Theo A

    ΙΣΤΟΣ

    Κάνω μια δοκιμή να ανεβάσω πρώτη φορά εξώφυλλο. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, ώστε να ανεβάσω άλλα 4 τεύχη που τυχαίνει να έχω. Το συγκεκριμένο έχει αριθμό 0 άρα ήταν κάποιο δοκιμαστικό ; τεύχος που ίσως να είχαν μοιράσει με το Βήμα (λόγω των σχέσεων του εκδότη Σαββίδη με τον Λαμπράκη) για διαφημιστικούς λόγους. Το ενδιαφέρον με τα εξώφυλλα του συγκεκριμένου περιοδικού είναι ότι τα έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Παπαϊωάννου και έχουν δικά του έργα τότε που σχεδίαζε κόμικ. Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο μεταφέρθηκαν στην βάση.
  19. Το αρχείο του εξωφύλλου θα πρέπει να είναι σε μορφή jpg ; Μετά το ονομάζω (τίτλος περιοδικού) (αριθμός τεύχους) και το ανεβάζω ως επισυναπτόμενο στην σελίδα του αντίστοιχου περιοδικού που σας λείπουν εξώφυλλα;
  20. Την ανάλυση (dpi) την ξέρω, όμως θα μπορούσες να μας θυμίσεις όλη τη διαδικασία σκαναρίσματος εξωφύλλων;
  21. επί τη ευκαιρία στο νέο Justified παίζει και ο Goggins ; Γιατί ήταν μια σειρά της οποίας οι κακοί ήταν πραγματικά και καλογραμμένοι ρόλοι και εξίσου παιγμένοι καλά.
  22. Theo A

    Ο ΛΑΝΦΕΣΤ ΤΟΥ ΤΡΟΫ

    Συγχαρητήρια για την νέα κυκλοφορία. Το νέο εξώφυλλο θυμίζει Moebius ή είναι ιδέα μου; Υπάρχουν κάποιες ιδέες για άλλο κόμικ στη θέση της Ντρούνα;
  23. Theo A

    Heartstopper (2022- )

    Το κόμικ στο οποίο στηρίχτηκε η σειρά αν και κυκλοφορεί στην Ελλάδα δεν έχει παρουσιαστεί στο GC απ' ότι φαίνεται.
  24. Εγώ παράγγειλα το νέο Μπλέικ και Μόρτιμερ στην Πολιτεία και με ειδοποίησαν ότι : στο συγκεκριμένο προϊόν υπάρχει καθυστέρηση παράδοσης από τον προμηθευτή του
  25. Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιο από τα μέλη αγοράσει την θήκη για τα κόρτο να μας δώσει πληροφορίες για αυτή, την ποιότητά της και αν έχει τα παλαιότερα κόρτο της Μαμούθ να δοκιμάσει αν χωράνε σε αυτήν. Πιστεύω ότι θα ήταν καλή λύση να μαζέψουμε σε ένα μέρος τα κόρτο μας πλην φυσικά της μπαλάντας της ars longa που και λόγω μεγέθους και λόγω ποιότητας θα πρέπει να μείνει εκτός. Ο μικρός ήρως καλό θα ήταν μόλις εξαντλήσει τις σπασμένες στα τρία ιστορίες λόγω εφημερίδας να εξετάσει την επανέκδοσή τους σε ενιαία άλμπουμ που καθώς είναι και έγχρωμα θα ενδιέφεραν όσους έχουν τα παλαιά ασπρόμαυρα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.