Μετάβαση στο περιεχόμενο

Rag2

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    19
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Rag2's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

53

Συνολική φήμη στο GC

  1. ωωω τι μου θύμισες ρε φίλε. να σαι καλά. Δεν περίμενα να το ξαναδω. κάπου θα έχω και το δικό μου λογικά. το έχεις και σε πολύ καλή κατάσταση. πολύ πένα. ελπίζω κάποτε να έχω έναν χώρο που να μπορώ να τα βάλω στον τοίχο να φαίνονται μαζί με τις κάρτες και τις τάπες μου. να φλεξάρω πόσα cheetos και koukouroukou έχω φάει.
  2. υπάρχει κάπου ανεβασμένο; ανέβασε καμια εικόνα πρέπει να το δω ήμουν τόσο μικρός που με δυσκολία έφτανα πάνω στο τραπέζι για να κολλησω τα αυτοκόλλητα επιβίωσα από τα cheetos
  3. Όχι, λυπάμαι φίλε μου. Δεν μπορώ να το πουλήσω. Είναι ένα κομμάτι των παιδικών μου αναμνήσεων. Κυριολεκτικά όμως δεν το έχω ξαναδει πουθενά. Δυστυχώς δεν μπορώ κι εγώ να βρω ένα άλλο κίτρινο, παρόμοιο με αυτό, oπου ο "τσέστερ" επισκέπτεται διάφορα μνημεία στον κόσμο.
  4. thanx θα το ρίξω μια ματιά γιατί μου αρέσουν αυτά. @Lord Makro
  5. Rag2

    CAOTONIC ΚΑΟΤΟΝΙΚ

    @ Costastrakias καλά όταν λέμε συλλογή είναι λίγο υπερβολή, μόνο αυτό βρήκα δεν έχω ιδέα αν έχω κάπου τα υπόλοιπα. Τι χρονολογίες τα κόβεις τα δικά σου και τα δικά μου; δεν θυμάμαι καθόλου επίσης μπράβο που τα μαζεύεις σε album γιατί αλλιώς θα τα έψαχνες όπως εγώ
  6. Rag2

    Συλλογές "παρελκόμενων" κλπ

    Καλησπέρα, ανοίγω αυτό το θέμα για πω κυρίως τον πόνο μου και να ρωτήσω μηπως μου διαφεύγει κάτι. Να πω ότι δεν είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα κομικς αλλά σίγουρα είναι σχετικό σε ένα βαθμό. Ο λόγος που ουσιαστικά "έπεσα" πάνω στη σελίδα σας ήταν κάποιες συλλογές που είχα από μικρός και ήθελα να δω τι ενδιαφέρον και τι στοιχεία υπάρχουν online. Μιλάω για περιοδικά, τάπες, κάρτες, αυτοκόλλητα κλπ που εδώ ονομάζετε λοιπά παρελκόμενα. Φαντάζομαι όλοι έχετε τέτοια. Ουσιαστικά αφού η σελίδα είναι σχετική με κομικς είναι λογικό αυτά να μην έχουν και πρώτη θέση στα θέματα συζήτησης. Ωστόσο αναρωτιώμουν αν υπάρχει κάποια ελληνική σελίδα που να μπορεί να κάνει το ίδιο που κάνετε για τα κομικς, αλλά για συλλογές με αντικέιμενα. Υπάρχει καμία σελίδα που να κατατάσσει τα αντικείμενα ανάλογα με το έτος ή τη συλλογή στην οποία ανήκουν; Θεωρώ οτι λίγοι είμαστε αυτοί που έχουμε όντως κάποια αντικείμενα και θα μπρούσαν να αποκτήσουν και κάποια αξία αν μπορούσαμε να ξέρουμε έστω πότε κυκλοφόρησαν κλπ. Αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον στο ελληνικό ίντερνετ σχετικά με αυτά απ ότι βλέπω. Ποιά η γνώμη σας; Εσείς συλλογές τέτοιες έχετε ή μονο εγώ ήμουν σκουπιδομαζόχτρα από μικρός; Παραθέτω κάποια παραδείγματα από διάφορα πράγματα που έχω. Αν και όσο ψάχνω βρίσκω περισσότερα.
  7. Rag2

    CAOTONIC ΚΑΟΤΟΝΙΚ

    Πως έχω την εντύπωση οτι αυτά δεν ήταν από το κακάο αλλά απο κάτι σοκολάτες caotonic? @ Costastrakias Δε ξέρω αν είναι από την ίδια συλλογή και χρονιά αυτά που έχω, μάλλον τα δικά σου είναι παλιότερα.
  8. @ Mandrake σε αυτά αναφερόμουν : αλλά οκ τα βρήκα thanx. απλά θυμάμαι οτι είχα αγοράσει ένα τεύχος τότε και είχε και ένα τσιπάκι για το PET, τη συσκευή, που επίσης κάπου την έχω.
  9. Rag2

    ACTION HEROES

    @ Indian Ναι εννοείται σκαναρισμένα. Απλά έχω οικειακό σκανερ οπότε μη περιμένεις και πολλά. επίσης η ποιότητα των σελίδων ήταν πολύ κακή και άλλαζε σε κάθε τεύχος ανάλογα με τι χαρτί τους περίσσευε μάλλον τα έχω και 20 χρόνια καθόλου προσεγμένα Το να τα βλέπω στη λίστα ανεβασμένα θρέφει σε απίστευτο βαθμό τον ψυχαναγκασμό μου You are doing gods work man
  10. Rag2

    ACTION HEROES

    @ Indian thanx indian, υποχρέωση μου να τα ανεβάσω αφού τα είχα. Το συνολικό zip ήταν 65mb γι αυτό δε γινοταν. οι διαφημίσεις μου αρέσουν κι εμένα. θα τα ανεβάσω όλα με κάποιο λινκ κάποια στιγμή. Τα περισσότερα είναι στα 300dpi, το πρώτο τεύχος το δοκίμασα στα 600dpi
  11. Rag2

    ACTION HEROES

    Λοιπόν ανεβάζω εδώ τα εξώφυλλα και τα προσθέτει κάποιος mod στη συλλογή; Δεν έχω ιδέα τι κάνω. Θα ανεβάσω όσα γίνεται μέχρι το όριο των 33 mb και τα υπόλοιπα υποθέτω σε δεύτερο ποστ. Βρήκα τα τεύχη 1-2, 4-6, 11-12, 16, 18, 38, 41, 46 Κάποια έχουν γυαλιστερές σελίδες ενώ άλλα κανονικό χαρτί. Επίσης όλα έχουν διαφορετικά μεγέθη για κάποιο λόγο. Έχω και τα οπισθόφυλλα τα οποία έχουν διαφημίσεις. Μεταφέρθηκαν στην βάση.
  12. Πρέπει να ήμουν περίπου 7 χρονων όταν κυκλοφορούσε και απορώ πως έτυχε να το κρατήσω τόσα χρόνια. Χωρίζεται σε 4 μέρη, το κάθε μέρος είναι 23,7cm x 17cm. Δυστυχώς δε λέει πουθενά ημερομηνία. Στο μέσα μέρος έχει τα κενά για τα αυτοκόλλητα και στο έξω το εξώφυλλο (πιο πάνω) και μια ανακοίνωση για διαγωνισμό. Τα αυτοκόλλητα ουσιαστικά αφηγούνται μια ιστορία και χωρίζονται σε 3 "επεισόδια".
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.