Μετάβαση στο περιεχόμενο

koutsou

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

koutsou's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

4

Συνολική φήμη στο GC

  1. Παιδιά δεν ξέρω που ακριβώς τα βρήκατε εσείς, αλλά εγώ έχω ψάξει σε όλη την Ξάνθη, αλλά και στην Αλεξανδρούπολη μέσω ενός φίλου που ψήνεται και εκείνος για την συλλογή, αλλά πουθενά δεν την βρήκα! Δεν ξέρω ποιοι είναι οι υπεύθυνοι της διανομής αλλά πάντως είναι απαράδεκτοι. Στην Αθήνα ήδη κυκλοφορεί το 2ο τεύχος και εμείς εδώ ψηλά τον π.......
  2. Πάνε τα λεφτάκια μας! Βέβαια πολύ καλή η συλλογή, αλλά που θα την βρούμε στην Ελλάδα; :cry2:
  3. Οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι και super. Είναι ουσιαστικά ένα επεισόδιο filler για να συνδέσει την 1η σεζόν με την 2η. Ας ελπίσουμε τα επόμενα επεισόδια να είναι πολύ πιο δυνατά. Αλλά δεν παύει να είναι Heroes!
  4. Ρε απιδιά το έχει πάρει κανείς από επαρχία. Γιατί εδώ στην Ξάνθη δεν το βρήκα σε 2 μαγαζιά που πήγα. Και λέω μήπως απλά βγει με καθυστέρηση(2-3 μέρες) στην επαρχία. Αλλιώς πρέπει να το ψάξω καλύτερα!
  5. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Ήδη από την πρώτη μέρα αισθάνομαι σαν να ήμουν χρόνια μέλος στο forum! Σας αφήνω όμως τώρα γιατί κάτι πλησιάζει..... Α, εντάξει τίποτα δεν είναι.... ένα φυτό ήρθε προς τα εδώ....αααααααααααα!
  6. Κομικς και μπύρες το καλύτερο μου! Thanks!
  7. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα λεγόμενα του AndreasD και του bouzikak. Επειδή έχει τύχει και την έχω ψάξει την συγκεκριμένη σειρά, έχω πάρει και κάποιο τεύχος από το Λονδίνο είναι πολύ καλές οι φιγούρες και η τιμή των 10 ευρώ είναι φυσιολογική. Νομίζω πάντα! Εγώ λέω να την τιμήσω πάντως.
  8. Είμαι mod σε ένα άλλο site και ύστερα από συζήτηση με ένα μέλος του forum(καμία σχέση το forum με την συζήτηση περί κόμικ) μου είπε για το site και έτσι να'μαι και εγώ!
  9. koutsou

    Χμμμ.... Ακόμα ένας...

    Γεια σας παιδιά και καλώς σας βρήκα! Άλλος ένας fan των κόμικ στην παρέα σας. Βέβαια να πω πως πιο πολύ με συγκινούν τα αμερικάνικα κόμικ στύλ: Spiderman, Batman κ.α. Αγαπημένος μου ο Daredevil! Ο μόνος ε; Εύχομαι να περνάμε ωραία και ευχάριστα και να έχουμε υπέροχες συζητήσεις. Α, και να πω ένα μπράβο στα παιδιά του site. Χρείαζεται ένα τέτοιο ελληνικό site! Σας αφήνω προς το παρών αφού πάω να εξερευνήσω το απίστευτο forum μας!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.