Μετάβαση στο περιεχόμενο

Guts

Members
  • Περιεχόμενο

    636
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    5

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Guts

  1. Φίλε @ Lelis δεν ξέρω τι έχεις διαβάσει απο DC..? Αλλά τα κορυφαία κόμικς της είναι μεγάλης ποιοτικής αξίας. Ενδεικτικά θα αναφέρω κάποιους τίτλους. 1) V for vendetta 2) Watchmen 3) The Dark Knight Returns 4) The Killing Joke 5) The Sandman 6) Batman Year One
  2. Μην πτοείσαι φίλε @ PowerRangers8 , η σποϊλεριά του Νικόλα είναι το 1/10 της ιστορίας, μιλάμε για ένα απ'τα καλύτερα κόμικ Βatman με εξαιρετικό σενάριο και πολύ καλλιτεχνικό σχέδιο. Η αναγνωστική εμπειρία είναι super!
  3. Alan Moore στο σενάριο και Brian Bolland στο σχέδιο είναι συνδυασμός που ''σκοτώνει''! Χαίρομαι που σου άρεσε η ιστορία. Και μια και το έχεις ρίξει στην DC τώρα τελευταία, αν και δεν είναι υπερηρωικό, το V for Vendetta το έχεις διαβάσει ??
  4. The Long Halloween διάβασε πρώτα και μετά το Returns! Πραγματικά σε ζηλεύω που έχεις να διαβάσεις για πρώτη φορά αυτές τις κομικσάρες. To Returns για εμένα είναι ο πραγματικός επίλογος όλων των ιστοριών Batman, και όπως έχω ξαναπεί το καλύτερο υπερηρωικό κόμικ όλων των εποχών! (προσωπική άποψη πάντα)
  5. Εγώ που είμαι τελείως άσχετος απο Λάργκο, διάβασα την Χρυσή Πύλη και έμεινα πολύ ευχαριστημένος απ'το σχέδιο και τα σενάρια.(...βασικά το σχέδιο τα σπάει,Εξαιρετικό!) Στις πρώτες σελίδες της έκδοσης υπάρχουν εν συντομία κάποιες πληροφορίες για τις προηγούμενες ιστορίες και για τους πρωταγωνιστές του κόμικ, που βοηθάνε τον αναγνώστη να μπεί λίγο στο κλίμα της σειράς.
  6. Αν εννοείς την παλιά σκληρόδετη έκδοση του The Dark Knight Returns της Anubis πάρτο με κλειστά μάτια, είναι τούμπανο! Αλλά και η τελευταία έκδοση μια χαρά ήταν, φαντάζομαι η καινούρια έκδοση θα είναι ίδια με την προηγούμενη.
  7. Ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε οτι δεν του άρεσαν τα υπερηρωικά (τα σενάρια) και δεν τα διάβαζε καν, εκφράζοντας την προτίμησή του στα ευρωπαικά κόμικς. Βάζω λινκ για όποιον θέλει να δεί την συνέντευξη.
  8. Χαίρομαι που σου άρεσαν οι ιστορίες, τώρα είσαι έτοιμος να απολαύσεις το The Long Halloween για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η θετική σου εικόνα για τον Batman. Απο Green Lantern δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, ο συγκεκριμένος είναι ο πρώτος Green Lantern που έδρασε την δεκαετία του 50 (κάποια στιγμή ο ήρωας αντικαταστάθηκε απο νέο χαρακτήρα που είναι ενεργός μέχρι σήμερα) Υποθέτω οτι οι ειδικές δυνάμεις του ήρωα επηρεάζουν τον τρόπο που γερνάει στο πέρασμα του χρόνου...αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες επι του θέματος.
  9. @ chrisbouk κατά τη γνώμη μου το καλύτερο σχέδιο του τόμου είναι απ' τον Brian Bolland. Ξεχωρίζει αισθητά η δουλειά του Bolland απ'τους υπόλοιπους σχεδιαστές που συμμετέχουν στον τόμο.
  10. Δεν έχω διαβάσει ακόμα το καινούριο τεύχος,(Το τέλος των ημερών) αλλά νομίζω η ιστορία και το σχέδιο είναι σε αρκετά καλά επίπεδα. Οι ιστορίες του Dredd είναι κυρίως αυτόνομες, οπότε δεν είναι απαραίτητο να έχεις διαβάσει κάτι άλλο πρίν. Πιστεύω θα το απολαύσεις μια χαρά. Αν θές μπορείς να δείς και την ταινία Dredd (2012) που είναι πολύ καλύτερη απ'του Σταλόνε, και είναι και πιο κοντά στη λογική των κόμικς του Dredd.
  11. Στα δύο πρώτα τεύχη του τόμου (με Hobgoblin και Ghost Rider) ένιωθα σαν να διαβάζω Spawn!! Σε συνδυασμό με τα 5 τεύχη του ατμοσφαιρικού Perceptions ο τόμος ήταν απολαυστικός. Μου αρέσει πολύ η αισθητική του McFarlane στο σχέδιο, και χαίρομαι που θα δούμε και άλλες όμορφες δουλειές του στη συλλογή.
  12. Εμένα το μόνο πράγμα που με χαλάει πολύ είναι τα εξώφυλλα. Όχι οτι είναι άθλια, αλλά ρε παιδί μου γράψε ένα Marvel Knights στο εξώφυλλο, βάλε και ένα εικαστικό σχετικό με την ιστορία και είμαστε οκ!
  13. Σε βάλαμε σε έξοδα με την Anubis το ''φαρμακείο'', αλλά η ποιότητα της έκδοσης και η ιστορία αξίζουν τα λεφτά τους. Καλή ανάγνωση και περιμένουμε εντυπώσεις όταν τα διαβάσεις.
  14. @ Manitou ξεκίνα με το The man who laughs, το οποίο περιέχει δύο σχετικά μικρές ιστορίες, για να μπείς στο κλίμα. Και μετά διάβασε το έπος The long Halloween για να πάθεις την πλάκα σου. (ελπίζω να είδες οτι είναι δύο τόμοι και να τους πήρες και τους δύο)
  15. Ο αναγνώστης που είναι σωστό και προχωρημένο άτομο, διαβάζει τώρα τον πρώτο τόμο και όταν βγεί ο δεύτερος το ξαναδιαβάζει όλο απ'την αρχή!
  16. Guts

    ASTERIX

    Το καλύτερο θα ήταν να βγάλουν τους 12 Άθλους σε κανονική μορφή κόμικ. Χαμός θα γινόταν...! Είναι ευχάριστο το γεγονός οτι ακόμα κυκλοφορούν νέα άλμπουμ Αστερίξ, αλλά για να είμαι ειλικρινής το τελευταίο πραγματικά καλό Αστερίξ ήταν η ''Οδύσσεια''. (...άντε και λίγο η Χαλαλίμα)
  17. ''Ο Γελαστός Άντρας'' υπάρχει σε όλα τα βιβλιοπωλεία απ'τις εκδόσεις Οξύ, ο τόμος περιέχει δύο πολύ καλές ιστορίες με εξαιρετικό σχέδιο. Το Long Halloween και το The Man Who Laughs είναι οι καλύτερες επιλογές για μετά το Year One. Και τα δύο κόμικς θεωρούνται κατά κάποιο τρόπο ως συνέχεια του Year One, αλλά χωρίς να έχουν απόλυτη συνοχή και συνέπεια στο σενάριο. Τα πέντε καλύτερα Batman προσωπικά για εμένα είναι: 1) The Dark Knight Returns 2) The Long Halloween 3) Year One 4) Killing Joke 5) The Man Who Laughs Αυτά τα πέντε αξίζει να διαβαστούν απο κάθε αναγνώστη, σαν ιστορίες λειτουργούν τελείως αυτόνομα, και είναι όλα ιστορικοί τίτλοι απο σπουδαίους δημιουργούς.
  18. Οι εκδόσεις της Οξύ έχουν ένα θέμα με το μέγεθος (είναι λίγο πιο μικρό απο της Anubis) και την ποιότητα εξωφύλλου. (πολύ μαλακό το εξώφυλλο) Όμως οι σελίδες στο εσωτερικό είναι απο ποιοτικό χαρτί, και γενικά το όλο στήσιμο του κόμικ είναι στα πρότυπα των ξένων εκδόσεων. Της Anubis οι εκδόσεις είναι εξαιρετικής ποιότητας, πολλές φορές είναι καλύτερες και απ'τις αντίστοιχες Αμερικανικές εκδόσεις. Στα δικά μου μάτια δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με Radnet, η Anubis είναι σε άλλο επίπεδο! Επίσης είναι πολύ διαφορετικό να κυκλοφορεί μια συλλογή στα περίπτερα με ρυθμό ένα τεύχος κάθε βδομάδα. Η Hachette είχε 11 ευρώ τον τόμο υπο συνθήκες έκδοσης περιπτέρου, και η ποιότητα έκδοσης ήταν πολύ ελκυστική για τον αναγνώστη.
  19. Συμφωνώ οτι είναι μια χαρά έκδοση και θα μπορούσε να σταθεί άνετα σε βιβλιοπωλεία, αλλά όχι για πάνω απο 10 ευρώ, οι εκδόσεις της Οξύ και της Anubis είναι πολύ ανώτερες απο κάθε άποψη. Όπως δεν έχει και καμία σχέση με την έκδοση της Hachette που μέχρι πριν λίγο καιρό στοίχιζε 10 ευρώ!! Καλά είναι τα 9 ευρώ και όλοι ευχαριστημένοι, ελπίζω να μη δούμε σύντομα αυξήσεις.
  20. Guts

    THE ULTIMATE SPIDER-MAN COLLECTION

    Μπορώ να πώ οτι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος απ'τον πρώτο τόμο της συλλογής. Η εκτύπωση είναι πολύ καλή, η επιμέλεια και το ''στήσιμο'' των άρθρων είναι όμορφη και τακτοποιημένη, με καλής αισθητικής εικαστικό και extra υλικό. Οι σελίδες στο εσωτερικό δεν με χάλασαν καθόλου, αν και είναι απλό ματ χαρτί, έχει μια ωραία βελούδινη αίσθηση στο ξεφύλλισμα. Το μέγεθος του τόμου μου αρέσει περισσότερο απο την προηγούμενη συλλογή, είναι σαν ένα κανoνικό graphic novel στις γνωστές διαστάσεις. Θα ήθελα λίγο καλύτερης ποιότητας εξώφυλλο - οπισθόφυλλο, και λίγο πιο ελκυστικό εικαστικό - γραμματοσειρές στο εξώφυλλο, αλλά σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλή δουλειά. Το Marvel Knights το έχω διαβάσει 2-3 φορές οπότε δεν θα διαβαστεί σύντομα ο τόμος, ελπίζω να μην έχει πολλά λάθη. Στο πρώτο άρθρο του τόμου είδα ένα ''Spaiderman'' που βγάζει μάτι, αλλά εντάξει δεν είναι τίποτα το σημαντικό. Αν και δεν θα πάρω όλους τους τόμους, θα στηρίξω τη συλλογή αγοράζοντας αρκετά τεύχη.
  21. Ο ερασιτεχνισμός της Radnet σε όλα τα επίπεδα, εμένα προσωπικά με οδηγεί στο συμπέρασμα οτι υπερκοστολογεί όλα της τα προιόντα. Οι τόμοι της προηγούμενης συλλογής Marvel δεν θα έπρεπε για κανένα λόγο να ξεπεράσουν τα 7ε. Το ίδιο και η συλλογή του Ιουλίου Βερν, έναν τόμο πήρα απ'αυτή τη συλλογή απ'το παζάρι βιβλίου, και έχει καμιά 20αριά σελίδες με αδύναμο μελάνι και κακή εκτύπωση. (η κατα τ'άλλα ''πολυτελής έκδοση'') Για να μην πώ για τα χαρτονομίσματα που θέλουν 10 ευρώ για δύο φωτοτυπίες. Συλλογές περιπτέρου τέτοιας ποιότητας - επιμέλειας θα έπρεπε να στοιχίζουν το πολύ 5 ευρώ!!
  22. @ Manitou πέρα απ'τους τίτλους που προτείνει ο φίλος @ Stitch (κομικσάρες και τα τρία), εγώ θα σου πρότεινα να διαβάσεις το The long halloween, και είμαι σίγουρος οτι θα σου αρέσει πολύ. Είναι απ'τις ιστορίες που θα ανεβάσουν την εκτίμηση σου για την DC και τα υπερηρωικά κόμικς γενικότερα.
  23. Thanks @ Laz33 ! Έχεις δίκιο για την ''Κούρσα'', και είναι και αγαπημένο άλμπουμ! (θα μπεί σε επόμενη photo)
  24. @ ManaLeak13 με γειά τα κόμικς και καλοδιάβαστα, τον τόμο της βιβλιοθήκης Κόμιξ πόσο τον πήρες? Δεν σε έχω απ'αυτούς που δίνουν 100 ευρώ... Φαντάζομαι τον βρήκες σε normal τιμή.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.