Μετάβαση στο περιεχόμενο

APOLONAS

Members
  • Περιεχόμενο

    35
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

APOLONAS's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

230

Συνολική φήμη στο GC

  1. APOLONAS

    Futurama (1999-2013, 2023-)

    Σπουδαία νέα. Επίσης το επεισόδιο Luck Of The Fryish Ending είναι ένα απο τα καλύτερα επεισόδια καρτούν που έχουν υπάρξει ποτέ (για εμένα) με το Don't You απο Simple Minds να κλίνει το επεισόδιο. Θα έλεγα οτι θύμιζε πολύ bojack horseman το συγκεκριμένο επεισόδιο, ποιος ξέρει ίσως να ήταν και ο προάγγελος του.
  2. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα συμπεριλαμβάνεται στην 2η 60άδα της συλλογής. Στην αγγλόφωνη έκδοση έχει κυκλοφορήσει ως The Infinity Saga Part 1-5. https://hachettepartworks.com/en-en/marvel-ultimate-graphic-novels-collection-2012/?p=12
  3. Το 1ο παιχνίδι που έβαλα στην καρδιά μου ήταν το Alex Kidd απο την κονσόλα του sega. Επίσης ένα απο τα καλύτερα που έχω παίξει είναι το medievil στο ps1, εκτός απο το ότι είναι απίστευτα διασκεδαστικό έχει γρίφους και δοκιμασίες που σε κρατάνε σε εγρήγορση.
  4. Το εξώφυλλο με τον Ζιοβάνι ήταν το πρώτο τεύχος που αγόρασα. Το συγκεκριμένο τεύχος είχε κυκλοφορήσει με 2πλό εξώφυλλο Ζιοβάνι - Ζάχοβιτς.
  5. Το αγόρασα προ ολίγου, αποτελείται από 112 σελίδες. Η χρονολογία των ιστοριών ξεκινάνε από Ιανουάριο του 1952 και τελειώνει Δεκέμβριο του 1953. Το εξώφυλλο είναι σκληρό δυστυχώς όμως οι εσωτερικές σελίδες δεν έχουν και την καλύτερη ποιότητα χαρτιού.
  6. APOLONAS

    PUBLIC

    Παρήγγειλα την Πέμπτη 4 βιβλία, την επόμενη μέρα τα 3/4 ήταν έτοιμα προς παραλαβή από το κατάστημα παρόλο που έλεγε αρχικά ως εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 21/01/2021 έως 25/01/2021.
  7. APOLONAS

    Η MASKA

    Φοβερές εποχές, ότι προβαλλόταν στην τηλεόραση από το star έβγαινε στο καπάκι σε έντυπη μορφή από την modern times. π.χ. Ηρακλής, Ζίνα, pinky and the brain, μάσκα κ.α.
  8. Επίσης είχε εξαιρετικά ένθετα για ευρωλίγκα & Ελληνικό πρωτάθλημα.
  9. APOLONAS

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν που ανεβάζει τα βίντεο, απλά το ανεβάζω για να δει κάποιος το περιεχόμενο σε περίπτωση που αμφιταλαντεύεται για να το πάρει ή όχι.
  10. APOLONAS

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Νέο βίντεο με το Τεύχος 7 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚ ΦΟΡ(FANTASTIC FOUR) ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ
  11. Σε βίντεο το νέο τεύχος της σειράς 57 Secret Avengers Αποστολή στον Άρη.
  12. APOLONAS

    ΤΟ ΙΝΚΑΛ

    Πρώτον, αυτοί που βγάζουν είναι οι εκδότες. Αυτός δεν ήταν εκδότης ούτε σκιτσογράφος αλλά σεναριογράφος. Δεύτερον, δεν έχουν κυκλοφορήσει 667 (πρίκουελ, σίκουελ και σπιν οφ του Ίνκαλ) αλλά 3. Τρίτον, αν ήθελε να πουλήσει θα σκηνοθετούσε το Dune (είχε την ευκαιρία) ή κάτι της marvel. Ας πούμε το Thor 4 θα είχε και έτοιμα σκηνικά λόγω των Άνδεων μιας που είναι από την Χιλή.
  13. APOLONAS

    ΤΟ ΙΝΚΑΛ

    Γιατί τόσο απέχθεια για έναν τιτάνα της 7ης τέχνης που μας έχει δωρίσει πολλά αριστουργήματα όπως El Topo, Το Ιερό Βουνό, Santa Sangre κ.α. Πολύ μπροστά από την εποχή του κάνοντας σχεδόν τα πάντα στις ταινίες του (ομοίως και ο τσάρλι τσάπλιν) από σκηνοθεσία, σενάριο, σκηνογραφία, μουσική, παίξιμο ρόλων μέχρι και την κατασκευή γλυπτών (π.χ στο Το Ιερό Βουνό όλα τα αγάλματα του χριστού είναι δικής του κατασκευής.). Επίσης ένθερμοι υποστηρικτές του που το βοήθησαν στις χρηματοδοτήσεις των ταινιών του ήταν ο Τζόρτζ Χάρισον (το έχει κάνει και για το life of Brian τον Monty Python) και Τζον Λένον. Ο Χοδορόφσκι είναι αντισυμβατικός ίσως και αντιεμπορικός αφού έχει ως στόχο να δημιουργήσει και όχι να πουλήσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και μετά απο100 χρόνια οι ταινίες του θα βλέπονται διότι πραγματεύεται παναθρώπινα και διαχρονικά ερωτήματα. Με λίγα λόγια ο Χοδορόφσκι κάνει αυτό που θέλει και όχι αυτό που θέλει η βιομηχανία ίσως για αυτό το λόγο δεν είναι και πολύ αρεστός μιας και η διασκέδαση μας όπως και η διατροφή και γενικότερα η κουλτούρα μας μας ακολουθεί τις σύγχρονες νόρμες. Υ.Γ. Δεν προσαρμόζεται η βιομηχανία στις ανάγκες των ανθρώπων αλλά οι άνθρωποι προσαρμόζονται στις ανάγκες της βιομηχανίας. Για αυτό δώστε μια ευκαιρία σε γενναιόδωρους ανθρώπους όπως τον Χοδορόφσκι.
  14. Σχετικά με τον Silver Surfer έχω να πω ότι είναι ο πιο υποτιμημένος ήρωας της Marvel. Είναι συνειδητοποιημένος χαρακτήρας με εσωτερικές ανησυχίες και πανανθρώπινα ερωτήματα που ξεφεύγουν από τα πλαίσια των κόμικς και προσεγγίζει πιο πολύ φιλοσοφικά θέματα. Οι ιστορίες του αποπνέουν μια μελαγχολία και αυτό ίσως να μην το κάνουν αρεστό στις μικρότερες ηλικίες. Υ.Γ. Το κινούμενο σχέδιο που κυκλοφόρησε στα τέλη του 90 είναι εξαιρετικό όποιος δεν το έχει δει να σπεύσει.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.