Jump to content

APOLONAS

New Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

APOLONAS's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

107

Reputation

 1. Με αφορμή την πιθανή αντικατάσταση του τόμου των Eternals σε μερικές εβδομάδες, εσείς ποιον τόμο θα θέλατε να δείτε στην θέση του; Εγώ θα ήθελα να δω τα The Infinity Saga αλλά επειδή αποτελούνται από 5 μέρη το βγάζω εκτός. Η επόμενη επιλογή μου είναι 1) Marvel What If? (Best of), 2) Marvel Universe: The End, 3) Thanos: Thanos Wins, 4) X-Men: Schism και 5) κάποιον τόμο που να περιέχει την ιστορία Uncanny X-Men: Days of Future Past.
 2. Δυστυχώς έχει αφήσει πολύ καλούς τίτλους εκτός, ενώ δεν έχει συμπεριλάβει τόσο πολύ δελεαστικά τεύχη (για εμένα τουλάχιστον) όχι ότι δεν υπάρχουν και αξιόλογα μέσα στην λίστα.
 3. Υπάρχει ένα κανάλι στο YouTube που ανεβάζει κάθε εβδομάδα τα νέα τεύχη της σειράς
 4. Θα ήθελα να ρωτήσω για ποιο λόγο η Ελληνική έκδοση δεν ακολουθεί την αγγλόφωνη σειρά τόμων; Προφανώς θα απαντήσετε ότι έχουν λόγο και οι άλλες εκδοτικές όπως επίσης για να αποφύγουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό. Σύμφωνα με μια γρήγορη ματιά που έριξα στην αναμενόμενη 60άδα δεν συμπεριλαμβάνονται αξιόλογοι τόμοι όπως Avengers versus X-Men, Marvel What If?, The Avengers/Defenders War και Warlock όπου αν δεν κάνω λάθος δεν πρέπει να έχουν εκδοθεί στην χώρα.
 5. Εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρη στην αγγλόφωνη συλλογή που συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. https://hachettepartworks.com/en-en/marvel-ultimate-graphic-novels-collection-2012/?. Όσο αναφορά την 2η 60άδα ξεχωρίζω World War Hulk, Wolverine: Old Man Logan, Venom, Shadowland, X-Men Schism, Hulk: Scorched Earth, Silver Surfer: Origins, Fantastic Four: Doomsday, Silver Surfer: New Dawn, Civil War & Marvel Horror.
 6. Υπάρχει ένα κανάλι στο youtube που κάνει ξεφύλλισμα σε όλα τα τεύχη της συλλογής.
 7. Πολλά ενδιαφέροντα εξώφυλλα οπως το 232 (που δείχνει την πρώτη εμφάνιση του γούλβεριν), 230, 220, 200, 196, 88, 71, 45 κ.α.
 8. Εγώ πάλι ελπίζω να συνεχιστεί η συλλογή της Marvel, η DC πλην των ιστοριών του μπάτμαν μου φαίνονται μονοδιάστατες και υποδεέστερες σε σχέση με των ιστοριών της Marvel. Επίσης και οι χαρακτήρες μου φαίνονται χαμηλότερου επιπέδου με εξαίρεση τους κακούς στον κόσμο του Μπάτμαν (τζόκερ, γρίφος, πιγκουίνος, TwoFace, Puppet Master κ.α.) Υ.Γ. Παρόλο αυτά το κορυφαίο κινούμενο σχέδιο με super ήρωες που έχει κυκλοφορήσει σε κινούμενο σχέδιο (και όχι μόνο) κατά την γνώμη μου είναι μακράν το Batman: The Animated Series 1992-1995 και μετά έρχεται το Spider-Man: The Animated Series 1994-1998
 9. Το κακό σε αυτές τις ιστορίες είναι πως γράφτηκαν την περίοδο του ψυχρού πολέμου με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη προπαγάνδα. Τέλος το χαρτί της συγκεκριμένης σειράς έχει πολύ έντονη μυρωδιά.
 10. Δεν έχω διαβάσει το συγκεκριμένο κόμιξ, θα σταθώ όμως στις 48 σελίδες που μου φαίνονται πολύ λίγες για να συλλάβει το μεγαλείο του πρωτότυπου έργου. Πρώτα απ΄ολα το συγκεκριμένο έργο αποτελεί ένα παγκόσμιο λογοτεχνικό θησαυρό διότι συνδυάζει αρμονικά 5 δομικούς άξονες. 1) Το έργο του Μέλβιλ έχει αυτοβιογραφικό χαρακτήρα διότι ο ίδιος έκανε για κάποιο διάστημα την συγκεκριμένη δουλειά. Εξού και τόσες διαφορετικές Εικόνες και λεπτομέρειες. 2) Οι χαρακτήρες και ειδικότερα ο καπετάνιος Αχαάβ αποτελεί μελέτη ψυχογραφικής ανάλυσης. 3) Το συγκεκριμένο έργο κάλλιστα θα μπορούσε να θεωρηθεί μια βιολογική μελέτη πάνω στους ωκεανούς και στην κητολογία. 4) Η Γεωγραφία παίζει μεγάλο ρόλο μιας και κάνει ιδιαίτερη μνεία στον Ναντάκεν (Μέκα για τα φαλαινοθυρικά) και γενικά στα μήκη και τα πλάτη όλης της υδρογείου. 5) Επίσης αποτελεί ένα φιλοσοφικό & θεολογικό δοκίμιο για τη φύση του καλού και του κακού για τον άνθρωπο και την μοίρα του.
 11. ΄Εχω διαβάσει το βιβλίο του κέρτις βόνεγκαντ και έχω να πω ότι είναι εξαιρετικό βιβλίο, με μια γρήγορη ματιά που έριξα σε ένα βιβλιοπωλείο είδα ότι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά από το anubis για αυτο το λόγο θα τιμηθεί απο εμένα στο άμεσο μέλλον. Υ.Γ. Θα ήθελα κάτι αντίστοιχο και για το catch-22 του Χέλερ.
 12. Να προσθέσω επίσης: 1) Το τεύχος incredible Hulk 181 που εμφανίζεται για πρώτη φορά ο wolverine. 2) Thor Annual Vol 15 με άρωμα αρχαίας Ελλάδας Θορ εναντίον Ηρακλή.
 13. Υπάρχει περίπτωση να φέρουνε ξανά το super heroes μυστικοί πόλεμοι μέρος πρώτο (στο cite φαίνεται εξαντλημένο); Επίσης γνωρίζει κανείς πόσο καιρό κάνει να έρθει η παραγγελία από την GB publishing services
 14. https://www.marvel.com/comics/discover/787/infinity-trilogy εδώ μπορείς να δεις αναλυτικά, επίσης υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube. Αυτό που μου άρεσε είναι οτι στην συγκεκριμένη συλλογή εμπεριέχεται ΌΛΟ το σύμπαν της marvel.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.