Μετάβαση στο περιεχόμενο

Rombax

Members
  • Περιεχόμενο

    587
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    2

Rombax τελευταία νίκη Απριλίου 17

Rombax είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

8 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος Rombax

  • Γενέθλια 06/26/2007

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Αθήνα
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

3880 προβολές προφίλ

Rombax's Achievements

Πολύ Ενεργό Μέλος

Πολύ Ενεργό Μέλος (4/9)

4.6k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Rombax

    Funny Pictures!

    Λες να ήταν ο Ντόναλντ σε αυτή τη πτήση;
  2. Ελπίζω να έχει δίκιο ο @ ΚΟΜΙΞ και να δούμε καμιά αξιόλογη παλιότερη ιστορία σε αυτή τη σειρά, γιατί αλλιώς δε μπορώ να πω πως με ιντριγκάρει η θεματολογία. Τουλάχιστον όμως οι ιστορίες φαίνεται να είναι ιταλικές και όχι της Disney Publishing Worldwide, που προσωπικά το βρίσκω θετικό. Γενικά δε συμπαθώ καθόλου τις ιστορίες της DPW. Πάντως, όλα δείχνουν πως η συλλογή του Σκάρπα τελείωσε οριστικά, εκτός και αν την συνεχίσουν στο επόμενο καλοκαίρ, που δε το βλέπω. Πολύ κρίμα. Είχε βέβαια αρκετά θέματα, αλλά τουλάχιστον ως προς τις ιστορίες ήταν πολύ καλή σειρά.
  3. @ rolandofshire Όπως βλέπεις δε χρειαζόταν να ανησυχείς. Δε σταμάτησε τίποτα η εξήγηση του @ Valtasar
  4. Από ότι ξέρω, η Disney δίνει απλά κάποιους κανόνες για το τι επιτρέπεται να γίνεται στα κόμικς τους, και από κει και πέρα οι Ευρωπαίοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν, εφόσον συμφωνεί η εκδοτική της χώρας τους (η Egmont ή η Panini στις περισσότερες περιπτώσεις). Εξαιρέσεις αποτελούν οι ιστορίες της Disney Publishing Worldwide.
  5. Δε περίμενα να βάλουν όλα τα μέρη της ιστορίας στο ίδιο τεύχος, αλλά μου αρέσει. Σημαίνει πως δε πρέπει να πάρω τρία διαφορετικά τεύχη για να διαβάσω την ιστορία. Επίσης αυτό πρέπει να είναι το τεύχος του ΜΜ με τις λιγότερες ιστορίες. Τεχνικά μιλώντας έχει μόνο δύο. Νομίζω θα είναι σε αυτό το τεύχος. Η κεντρική ιστορία είναι 60 σελίδες και αυτή με τον Ινδιάνα είναι 25, άρα μένουν ακόμα περίπου 15 σελίδες. Ακόμα και με τις διαφημίσεις για τα άλλα περιοδικά μένει αρκετός χώρος για να βάλουν τον πρόλογο, ο οποίος είναι μόνο 6 σελίδες. Βέβαια μπορεί να βάλουνε και ένα σωρό μονοσέλιδες, αλλά ελπίζω όχι.
  6. Ευχαριστώ για τη πρόταση. Γενικά στο περίπτερο μου έχουν μείνει αρκετοί τόμοι της συλλογής αυτής, οπότε νομίζω πως θα μπορέσω να βρω τον δεύτερο χωρίς προβλήματα. Θες να πεις ότι η 1586η ιστορία όπου ο Φέθρυ ενοχλεί τον Ντόναλντ δεν είναι αριστούργημα!!?? Ανήκουστό!!!!!
  7. Θέλω να προσθέσω πως όσα πιστεύετε και λέτε εδώ για τη Πέππα, είναι ακριβώς τα ίδια που πιστεύουνε για τα κόμικς της Ντίσνεϊ όσοι δε τα γνωρίζουνε. Γενικά δεν είναι καλό να κρίνουμε μια σειρά κάτι χωρίς να την έχουμε δει. Μπορεί η Πέππα να φαίνεται πολύ παιδική για τα γούστα των περισσότερων εδώ (και εμένα μαζί), αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι σκουπίδι. Επίσης, για να επιστρέψω λίγο στο αρχικό θέμα αυτού του thread, πιστεύετε πως αξίζει να δοκιμάσει τη συλλογή αυτή κάποιος που δεν έχει ιδέα από marvel? Σκέφτομαι σοβαρά μήπως πάρω τον 6ο τόμο όταν βγει, επειδή έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τη συγκεκριμένη ιστορία εδώ (κυρίως από τον @ Laz33 ).
  8. Εγώ πάντως δεν έχω ενθουσιαστεί ιδιαίτερα, αφού δεν με ενδιαφέρει η Marvel. Δε νομίζω πως θα μου αρέσει αυτό με τον Wolverine, άλλα είμαι περίεργος όμως να δω πως θα είναι το Infinity Dime. Αν δω καλές αντιδράσεις μπορεί να το πάρω. Πάντως ορισμένα από αυτά τα εξώφυλλα είναι απαίσια. Ειδικά σε αυτά τα τρία έχει γίνει πολύ κακή δουλειά (Στο δεύτερο το background είναι σα να έχει φτιαχτεί στο MS Paint) Και κάποια άλλα είναι καλά ως προς το σχέδιο, αλλά δε ταιριάζουν καθόλου με τον Σκρουτζ. Είναι φανερό πως οι σχεδιαστές δε ξέρουν πολλά για τον χαρακτήρα. Υπάρχουν όμως και αυτά τα δύο που μου αρέσουν πολύ. Αν πάρω το τεύχος θα ήθελα να έχει ένα από αυτά. Τέλος πάντων ίσως να είμαι πολύ αρνητικός. Εξάλλου τα εξώφυλλα δεν είναι αντιπροσωπευτικά της ποιότητας της ιστορίας. Όπως είπα και πιο πάνω θα περιμένω να δω κριτικές πριν αποφασίσω αν το πάρω ή όχι.
  9. Rombax

    Funny Pictures!

    Από που είναι αυτό; Αν δε κάνω λάθος το σχέδιο είναι του Tasmar
  10. "Μπορεί αυτό το τεύχος να είναι μισοκατεστραμμένο και να το πουλάω στη διπλάσια τιμή, αλλά αξίζει επειδή έχει ιστορία του βίου (υπερσυλλεκτικότατη σειρά)" Μ'αρέσει επίσης αυτή η αγγελία με το μεγάλο ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ, λες και μας κάνει χάρη που το δίνει για μόνο 140 ευρώ
  11. Βρήκα και εγώ το πακέτο στην Αθήνα, με διαφορετικά τεύχη: Δεν είχα κανένα από αυτά τα τεύχη πριν, οπότε νομίζω πως στάθηκα τυχερός. Έχει και μια καινούρια (για μένα) ιστορία του Ρόσα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.