Μετάβαση στο περιεχόμενο

Malice

Members
  • Περιεχόμενο

    31
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Malice

  1. Γιατί νομίζεις ότι ο McFarlane σταμάτησε τη σειρά Spider-Man? Στη marvel να τα πεις. Ευτυχώς για μας, γνωρίσαμε Spawn.
  2. Το έχω δει από κοντά, δεν μου έκανε η κατάσταση και δεν το πήρα.
  3. Έχω τους 2 πρώτους...Έιχε κυκλοφορήσει και ο 3ος, τον έχω δει αλλά δεν τον έχω δυστυχώς.
  4. Δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Θα μου πεις τι ποιο σύνηθες από την Modern times... Μέχρι το 8 φτάσαμε.
  5. Χαιρετώ την ομάδα. Μόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω όλα τα εξώφυλλα καθώς έχω όλη τη σειρά.
  6. Γιαυτό υπάρχουν υφασματινα γάντια 😌. Και μετά πάλι στις κάσες...κάτι ήξερε ο Κομης Δρακουλας
  7. Malice

    SPAWN / ΣΠΟΟΥΝ

    Καλά δεν ξέρω που θες να τα τοποθετήσεις... Εγώ τα έχω σε κουτα.. Εσύ μιλάς για μουσειακες προδιαγραφές και ακτινοβολίες... Υπάρχει συλλέκτης που έχει τα κομικ στον ήλιο? Η σε φωτεινό μέρος τέλως πάντων.
  8. Malice

    SPAWN / ΣΠΟΟΥΝ

    Τι να την κάνεις την κορνίζα... Backing board & resealable για να μπορείς να τα χαίρεσαι οπότε θες. Ένα μέρος από τα δικά μ..εννοείται όλα near mint.😎👇
  9. Άγνωστος εκδίκητης, Οι Αόρατοι, Η Βροχή (house of secrets) & Κοναν ο Κατακτητης ήταν ΣΕΙΡΑΡΕΣ. Ανάθεμα την για Μοντέρνοι Καιροί 😭
  10. Εκδόσεις : Μαμουθ Χρόνοι επανέκδοσεων: Μαμουθ
  11. Malice

    ΤΖΟΝΝΥ ΚΟΥΕΣΤ

    "Παιδικό" σενάριο, διακόπηκε στη μέση (κλασσικά....)...εμμ δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο...
  12. Μου άρεσε πάρα πολύ, όχι όμως όσο "Τα Τειχη της Σαμάρις". Σίγουρα οι σκοτεινές πόλεις, σαν σειρά, αξίζει. Ερώτηση: Σε αγγλική έκδοση έχουν βρεθεί, ωστόσο σε ελληνικη έκδοση, έχουν βγει μόνο η Σαμάρις και η Ουρμπικανδη σωστά? Από ότι κατάλαβα η ιστορία "Ο Πύργος" δεν έχει αυτοτελή άλμπουμ..?
  13. Παίξε ένα Τζόκερ καλού κακού πριν πας.... Μεσος όρος καταστάσεων είναι μέτριο.
  14. Πρέπει να είμαστε πολλοί τελικά που συμπασχουμε... Και όντως αχορταγοι. 😏
  15. Ξεκινάς από την κατάσταση? Σου κάνει? Αν ναι είναι πανάκριβο (και κακώς σου κάνει γνώμη μου). Αν όχι, απλά προσπέρασε γελώντας. Προσωπικά αν μου έκανε η κατάσταση (απέχει πολύ από αυτό), ίσως τα έδινα.
  16. Είναι όλες διαφορετικές εκδόσεις. Στο topic που είσαι είναι η σειρά 10 τευχών (μεγάλο μέγεθος)...οι υπόλοιπες φωτός π έχεις ανεβασει είναι 2 διαφορετικές εκδόσεις. Η κάτω φώτο είναι πλήρης (4 τεύχη - μεσαίο μέγεθος) Η πρώτη φώτο που έχεις ανεβάσει είναι μικρό μέγεθος
  17. Malice

    THE SANDMAN

    Ξεκινά το. Από τα αγαπημένα μου, πριν κάτι μέρες ολοκλήρωσα τη σειρά σε original αμερικανικα... Μένει να πάρω χειρουργικα γάντια για να τη συνεχίσω από από εκεί που την άφησα 🤣
  18. Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω που είναι και must. Δες όμως και τι σε τραβάει περισσότερο... Υπάρχουν "ανάλαφρες","adult" και άλλες πιο "σκοτεινες" σειρές. Εγώ προσωπικά είμαι στο 3ο group που ανέφερα... Αν και η Marvel δεν τα πήγαινε και πολύ καλά με τα πολύ σκοτεινά σενάρια και σκίτσα, αντιθέτως με την DC και την Image.
  19. Malice

    ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΗ

    Σωστά παρατηρήσες. Μόνο το 1 έχει διαφορετικό εξώφυλλο και χαρτί μέσα. Τα υπόλοιπα είναι χαμηλότερης ποιότητας, το συνηθίζε σε αρκετές σειρές αυτά η modern αλλά την αγαπάμε.
  20. Καλησπέρα. Το παρόν τεύχος, τουλάχιστον σε μένα, ήταν μαζι με το 1ο τεύχος της σειράς Σπαιντερ-Μαν (Modern Times).
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.