Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tasmar

Members
  • Περιεχόμενο

    152
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Tasmar τελευταία νίκη Ιουλίου 27 2021

Tasmar είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

1 Ακόλουθος

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://krakkomiks.blogspot.com/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Iran

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

744 προβολές προφίλ

Tasmar's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

1.6k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Βασικά το ορίτζιναλ ποστ έλεγε "Σε περίπου δύο εβδομάδες θα γίνει παρουσίαση των καινούριων κόμικς της Jemma Press στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες πολύ σύντομα. Εκεί θα κυκλοφορήσουν και κάποια συλλεκτικά μαγνητάκια (περιορισμένα κομμάτια) τα οποία θα δίνονται δώρο σε όποιον/α αγοράζει κάποιο από τα καινούρια κόμικς. Θα ετοιμάσω κάποιο σπέσιαλ σχέδιο γι' αυτό το μαγνητάκι και έτσι ήθελα να σας ρωτήσω τι προτιμάτε; Φράνκι ή Μάρκο; Δώστε την προτίμηση σας γράφοντας ένα σχόλιο εδώ μέχρι αύριο το μεσημέρι. Θενκς." και ήταν από τον προσωπικό μου προφίλ στο fb αλλά ενιγουει. Για την ιστορία, ο Μάρκος νίκησε τον Φράνκι.
  2. Tasmar

    Stray Doodles / t-shirt.

    Tο Stray Doodles t-shirt, ανέβηκε στο eshop του Gaasp! Studio. Εκεί μπορείς να το παραγγείλεις μέσω paypal και πιστωτικής. Αν φυσικά κάποιος/κάποια δεν μπορεί ή δεν θέλει κάτι από τα παραπάνω, ας μου στείλει στο tasmar77@gmail.com, διεύθυνση, μέγεθος κλπ και μπορούν από το Gaasp! Studio να στείλουν το μπλουζάκι με αντικαταβολή. Αν παραγγείλει κάποιος/α το μπλουζάκι με αντικαταβολή, το κόστος είναι 15 euro + 2.30 έξοδα αποστολής (courier) + 2,50 έξοδα αντικαταβολής. Τελική τιμή: 19,80 euro. Αν η παραγγελία γίνει με paypal, τότε το κόστος είναι 15 euro + 2.30 έξοδα αποστολής (courier). Τελική τιμή: 17,30 euro. Αν πάντως κάποιος/α από Αθήνα θέλει το μπλουζάκι, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να το παραγγείλει στέλνοντάς μου ένα email στο tasmar77@gmail.com. Τα παιδιά του Gaasp! Studio θα βρίσκονται Αθήνα την επόμενη εβδομάδα και επομένως θα μπορέσουν να κατεβάσουν μπλουζάκια με 15 euro το κομμάτι. Δηλαδή χωρίς έξοδα αποστολής κλπ. Υπενθυμίζω πως το συγκεκριμένο t-shirt είναι limited edition στα 40 κομμάτια και υπάρχει στα μεγέθη S, M, L, XL, XXL. Επίσης είναι στενή γραμμή και αυτό σημαίνει ότι αν συνήθως φοράς L καλύτερα να πάρεις XL. Εννοείται όμως ότι αν το πάρεις και δεν σου κάνει, μπορείς να κάνεις αλλαγή με μόνη επιβάρυνση τα έξτρα έξοδα αποστολής. Κάντε το sold out για να ετοιμάσουμε το επόμενο. Αρχίστε τις παραγγελίες τώρα! Περισσότερες φωτογραφίες από το t-shirt, εδώ ---> http://krakkomiks.blogspot.gr/2013/05/stray-doodles-t-shirt.html
  3. Tasmar

    Αδέσποτα Σκίτσα

    Θα γίνει και αυτό, υπομονή.
  4. Tasmar

    Αδέσποτα Σκίτσα

    Στις 9 Μαΐου, στις 20:00, στο the Box Gallery, Απέλλου 6, πλ. Ναυαρίνου, Θεσσαλονίκη.
  5. Σας παραπέμπω σε αυτό που έγραψα στην ανακοίνωση στο blog: "Λίγο το ότι το κόστος μίας έντυπης έκδοσης ήταν αρκετά υψηλό για την εποχή. Λίγο ή κρίση από 'δω. Λίγο η κρίση από 'κει. Αποφάσισα να μοιράσω το Όλα είναι Κόμικξς δωρεάν. Καλύτερα σίγουρα από το να έμενε κρυμμένο. Κάντε κλίκ στην παρακάτω εικόνα και μεταφερθείτε στο tasmarkomiks.com. Από εκεί συνεχίζετε στην ανάγνωση του Όλα είναι Κόμικξς. Αν πάλι θέλετε να ενισχύσετε την φάση, αγοράστε Krak komiks και άλλες εκδόσεις μου. 238 σελίδες. Έγχρωμες. Έχει γράψει και έναν ωραίο πρόλογο ο Γιάννης Κουκουλάς. Καλή ανάγνωση!" Αγαπητοί αναγνώστες, δεν το κυκλοφόρησα σε ηλεκτρονική μορφή επειδή μου αρέσει. Αν σε εσάς δεν σας αρέσει μια που είναι σε αυτή τη μορφή σε εμένα δεν αρέσει χίλιες. Σιχαίνομαι τα κόμικς σε ηλεκτρονική μορφή. Όπως ανέφερα όμως και παραπάνω, καλύτερα έτσι παρά να έμεναν κρυμμένα αυτά τα comics strips. Καλύτερα και για αναγνώστες που δεν θα είχαν τα 20+ ευρώ που θα κόστιζε αν γινόταν κανονική έκδοση. Αν φυσικά στο μέλλον βρεθεί κάποιος τρελάρας που θα θέλει να τα ακουμπήσει στο να εκδοθεί σε χαρτί, δεν θα πω όχι. Αυτά τα λίγα. Να είστε καλά.
  6. Tasmar

    Krak komiks # 9

    Σιγά σιγά ξεκίνησε το επόμενο τεύχος του Krak.
  7. Tasmar

    Όλα είναι Κόμικξς! συλλογή.

    Σύντομα το Όλα είναι Κόμικξς σε μία έκδοση.
  8. Επειδή βαριέμαι ν ανεβάσω όλα τα στριπάκια που ξεχάστηκαν... σε ΑΥΤΟ ΤΟ LINK μπορείτε να μπαίνετε καθημερινά μέχρι και 31 Αυγούστου και να διαβάζετε το Όλα είναι Κόμικξς!
  9. Όχι, δεν θα γίνει τέτοια μετακόμιση. Το socomic συνεχίζεται κανονικά μέχρι και τέλη Αυγούστου. Τα μονοσέλιδα κόμικς για την ΕΦ θα είναι 5.
  10. Όχι, δεν βαριέμαι. Μετακομίζω.
  11. Όλα είναι Κόμικξς" - μετακόμιση #2 - 01/06/2012
  12. Όλα είναι Κόμικξς" - ταχυδακτυλουργικά - 31/05/2012
  13. Όλα είναι Κόμικξς" - στο ασανσέρ - 30/05/2012
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.