Μετάβαση στο περιεχόμενο

Grilos

Members
  • Περιεχόμενο

    177
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece
  • Επάγγελμα
    Αρχιτέκτονας

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Grilos's Achievements

Ενεργό Μέλος

Ενεργό Μέλος (3/9)

1.7k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Διαβάζω τώρα το κόμιξ. Το μόνο ψεγάδι είναι η εκτύπωση. Αν συγκρίνεις την έκδοση της Fantagtaphics τα μαύρα είναι πιο έντονα και χάνονται λεπτομέρειες. Λεπτομέρεια αλλά στην τιμή που ζητάνε τώρα, για μένα αξίζει η αγορά της έκδοσης από Fantagraphics.
  2. Κάτι λίγα παλιά που πήρα αυτό το μήνα και δύο καινούργια. Ο Λανφέστ έφτασε στα χέρια μου με καθυστέρηση. Τον είχα αγοράσει όταν κυκλοφόρησε. Τώρα μπορεί να βγεί ο επόμενος Κοσμοναύτης κόστος 24€. 4ο αντίτυπο που περνά από τα χέρια μου με λογικό κόστος.
  3. Grilos

    Awesome Books

    @ Getta Robo κάνω περίπου μία παραγγελία το μήνα όλα έρχονται περίπου στις 3 εβδομάδες με Γενική Ταχυδρομική πλέον. Στις τελευταίες παραγγελίες δεν έχω πληρώσει τέλη και όλα είναι σε κατάσταση αντίστοιχη του bookdepository. Φαίνεται ότι αλλάξαν τον συνεργάτη τους εδώ στην Ελλάδα και προσωπικά μου φαίνονται πιο αξιόπιστοι τώρα
  4. Παραλαβή από AwesomeBooks. Όποιος δεν έχει διαβάσει Usagi, ευκαιρία να το κάνει
  5. Θα δω τι έχω το βράδυ και αν είναι διαθέσιμα τα Μίστερ Νο Gn τα θέλω.
  6. Κώστα ποιά Ζαγκόρ έχεις διαθέσιμα; και ποιά Μίστερ Νο;
  7. Κάπου έχουν χάσει τη μπάλα κάποιοι/κάποιες. Σε αυτή την κατάσταση, μάλλον στα σκουπίδια τα βρήκε και είπε Disney είναι ΜΜ είναι ας τα κοπανήσω 20 ή 60 και θα είναι κελεπούρια.
  8. @ Θοδωρής Καραπάνος άργησα λίγο να απαντήσω! Τα Alvar Mayor μου αρέσουν πολύ και η έκδοση τα σπάει τόσο σε ποιότητα όσο και σε γραφιστικά. Όταν έμαθα ότι η Jemma τα φέρνει χάρηκα πάρα πολύ! Το "Θάνατος στην πόλη" όταν το διαβάσω θα σου πω, προς το παρόν ακόμη δεν έχω προσωπική άποψη. Από Μαμουθ, έχω κλείσει: Αστερίξ - Λούκυ Λουκ - Ρανταπλάν - Μπλούμπερυ - Θόργκαλ - Κόττον Κιντ. Ιζνογκούντ μου λείπουν τα 15 και 20. Μπλεικ και Μόρτιμερ μου λείπει μόνο το τρέχον τεύχος (περιμένω να αρχίσει το 30% έκπτωση, πριν το πάρω), Τεν-Τεν έχω 3 ή 4 αλλά έχω όλη τη σειρά στα αγγλικά οπότε δεν ξέρω αν ποτέ μαζέψω τα ελληνικά. Επίσης από Κόρτο - Μαλτέζε, έχω τα άπαντα από "Μικρό Ήρωα" αλλά και κάτι τεύχη Μαμούθ ξέμπαρκα. Άρα δεν έχω τα πάντα, απλά αυτά που με ενδιαφέρουν. Υ.Γ. Κάποια από τα κόμιξ που θέλω υπάρχουν ήδη στην Πολιτεία με έκπτωση, αλλά με την μπούρδα που κάνουν με το αντικλεπτικό, πλέον είναι η έσχατη λύση.
  9. Έχεις δίκιο πουλάει για την ψυχή της μανούλας του η γιατί θέλει να προσφέρει κοινωνικό έργο.
  10. @ Macchia nera Δεν έβαλα διαφωνώ στην τύχη, αν δεις πιο πίσω στις αναρτήσεις σου απάντησα γιατί διαφωνώ. Μάλλον συμφωνούμε, ότι διαφωνούμε . Ο μανάβης πάντως είναι μεσάζοντας και χρεώνει προμήθεια γιαυτό .
  11. @ Macchia nera ήθελες να μου βάλεις και εσύ, διαφωνώ... άρα είμαστε πάτσι. Ποιό το νόημα ύπαρξης ενός θέματος σαν αυτό αν όλοι πρεσβεύουμε το "Ας πρόσεχε";
  12. @ Macchia nera Διαφωνώ! Γιαυτό είμαστε μία κοινότητα που αγαπά τα κόμιξ, για να μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις, να προστατέψουμε, όσο μπορούμε αυτό που αγαπάμε και να πούμε "μυστικά" σε κάποιον νέο ή σε κάποιον που τώρα άρχισε να ασχολείται. Αν και δεν άργησα να συμμετάσχω, ομάδες όπως η Λέσχη του Βιβλίου, το greekcomics και το comicstreet μου έδειξαν που μπορώ να βρω φθηνά και ποιοτικά κόμιξ/βιβλία, που να προσέξω και που να "επενδύσω". Για τον μανάβη που είναι μεσάζοντας ή για τον ιχθυοπώλη ή για το σούπερ μάρκετ έχεις την ίδια άποψη; Και το vendora ένα είδος μεσάζοντος είναι. Αν θέλεις εγγύηση και ασφάλεια θα πληρώσεις, πως να το κάνουμε; Αλλιώς καμικάζι και βασίζεσαι στις εμπειρίες σου.
  13. In awesome books we trust Τώρα μένει η προ παραγγελία που είχα κάνει για τον Toppi vol. 9.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.