Μετάβαση στο περιεχόμενο

petosayros

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από petosayros

  1. Όντως δεν ήταν. Ναι στο 3ο αναφέρομαι (αν θυμάμαι καλά).
  2. Δυστυχώς το κόμικ το ανακάλυψα σχετικά νωρίς και έπαθα ένα μικρό εθισμό. Μετά άντε περίμενε πότε θα βγει το επόμενο τεύχος στην κυκλοφορία. Πολύ καλή ιστορία και χαρακτήρες. Παίζει με ένα μακάβριο θέμα χρησιμοποιώντας άφθονο, κυνικό πολλές φορές, χιούμορ. Δείχνει μια εκδοχή του πώς θα ήταν ο κόσμος αν εξαλείφονταν όλοι οι άντρες. Υποθέτω ότι οι γυναίκες αναγνώστριες ίσως θα το έβρισκαν υπερβολικό αλλά δεν νομίζω ότι τα κίνητρα του συγγραφέα (ή συγγραφέων, δεν το έψαξα ποτέ) ήταν ποτέ σωβινιστικό όταν έδειξε ένα κόσμο σχεδόν κατεστραμένο. Υποθέτω ότι το σχεδόν το αντίστοιχο θα γινόταν αν πέθαναν ξαφνικά όλες οι γυναίκες. Ίσως σε μικρότερο βαθμό, ίσως σε μεγαλύτερο. Κάτι αντίστοιχο βγήκε στο Masters of Science Fiction (αν μου επιτραπεί η αναφορά σε τηλεοπτική σειρά), όπου οι άντρες σκότωσαν τις γυναίκες. Ο κόσμος που εμφανίζεται μετά δεν είναι ότι καλύτερο.
  3. Όντως πολύ καλό κόμικ με ωραία ιστορία, πλοκή και χαρακτήρες Απλά αναρωτιέμαι πώς θα τελειώσει. Στο τελος το μπερδεύει (ή κατα άλλους το φέρνει προς ένα τέλος, αλλά δεν νομίζω). Επίσης έχει πολύ ωραία σχεδίαση. Έχω την εντύπωση ότι πολλά κόμικ αυτού του στυλ το έχουν γυρίσει σε πολύ αφηρημένησχεδίασηή σε πολύ απλή. Ή του ύψους ή του βάθους. Προσπαθούν υπερβολικά να κάνουν κάτι διαφορετικό. Αυτό έχει πολύ ωραία καθαρή σχεδίαση, χωρίς να κόβει λεπτομέρειες.
  4. Θα διαφωνήσω με την άθλια σκηνοθεσία και ηθοποιία. Έχω δει απίστευτα χειρότερες χολυγουντιανές παραγωγές στις οποίες παίζουν και ηθοποιοί που συμπαθώ. Η σκηνοθεσία ήταν αρκετά καλή και πετυχαίνει το στόχο της και όσον αφορά την ηθοποιία και πολλά παιδιά παίζουν πολύ καλά και ο δάσκαλος δίνει ρέστα. Βέβαια ίσως είναι υποκειμενικό το τελευταία, αλλά μου αρέσει πολύ το στυλ του Takeshi Kitano. Για τις επαναλήψεις θα συμφωνήσω αν και δεν νομίζω ότι είναι τόσο έντονο όσο το περιγράφεις. Όσον αφορά για την ανάπτυξη των χαρακτήρων θα έλεγα ότι ταιριάζει σε αυτό που θέλει να πετύχει το manga αυτό. Ακριβώς για να σου προσφέρει την ατμόσφαιρα που σου προσφέρει το τραβάει. Και φυσικά έχει και περισσότερο περιθώριο στη διάθεσή του από ότι στην ταινία πχ. Πιστεύω ότι αν δεν δεις σε αυτό το manga την εξαιρετικά πλούσια (έως διαστροφική μερικές φορές) φαντασία κυρίως των Γιαπωνέζων αλλά και του συγκεκριμένου είδους, δεν θα το δεις πουθενά. Ταιριάζει με το θέμα.
  5. petosayros

    Καλησπέρα

    Καλησπέρα. Είμαι νέος στο forum (έκπληξη ε?) και οι αγαπημένοι μου ήρωες είναι ο Conan κι ο John Constantine. Έχω κάνει φιλόδοξη προσπάθεια να μαζέψω όσα Conan κυκλοφόρησαν στα αγγλικά και το έχω σχεδόν πετύχει. Μόνο κάποια πολύ σπάνια δεν έχω. Τα Hellblazer τα έχω όλα. Μου αρέσουν κυρίως κόμικ με αντιήρωες αλλά δεν λέω όχι και στον Αστερίξ. CU
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.