Μετάβαση στο περιεχόμενο

NeoRanger

Members
  • Περιεχόμενο

    50
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από NeoRanger

  1. Άδικη σύγκριση. Και οι δύο ταινίες που προαναφέρεις είναι γυρισμένες με πολύ λίγα limitations και αποτελούν μέρος του "Superman: The Animated Series". Σαν standalone είναι μετριότατες. Σαν; Τι να σου πω, εγώ πάντως το ένιωσα. Κράτησε πολύ λίγο και δεν το χώνεψα, αλλά το ένιωσα. Άσε που για μένα η σκηνή που ο Superman σκοτώνει τον Doomsday ήταν πιο δραματική από την original του comic. Θα πει πως παίρνεις το premise μιας ιστορίας (σσ. Ο θάνατος του Superman από κάποιον Doomsday) και γράψεις τη δική σου. Ποτέ δεν είπε ο Timm πως σκόπευε να κάνει μεταφορά του "Death and Return of Superman". Και ο Kevin Smith το ίδιο είχε κάνει στο "Superman Lives". Ήταν πάντως πολύ καλύτερος από τον φρίκουλα Lex Luthor II που κυκλοφορούσε τότε στα κόμικς και φυστίκωνε τη Matrix. Όλη η αντίδραση του Lex εδώ (όπως και η αντίδραση του άλλου Animated Lex στο "Hereafter" του "Justice League") ήταν πολύ πιο in-character από τον "Gotcha!" μονόλογο του Lex πάνω από τον τάφο του Superman στο κόμικ. Ε, τώρα, μην είσαι άδικος. Και ο Timm και όλη η ομάδα του αποτελείται από τεράστιους comic book geeks.
  2. Α, ναι, τα τρια μίνι εγώ δεν τα διάβασα. Μετά από το κυρίως τεύχος, δεν είχα την ενέργεια να συνεχίσω...
  3. Ιδιαίτερος φαν του Spider-man, δεν είμαι. Παρά τις προσπάθειές μου να μείνω στον τίτλο τα τελευταία 2-3 χρόνια, έχανα το ενδιαφέρον μου. Την MJ δε τη γούσταρα ποτέ. Χωρίς λόγο, απλώς μου την έσπαγε. Ξέροντας τι έχει συμβεί στο OMD, είπα να το ξεκινήσω τώρα σαν clean slate. Διάβασα το πρώτο του "Brand New Day". Λοιπόν, αν για αυτό έκαναν αυτό το γελοίο κόλπο με τον Μεφιστο, τότε είναι παντελώς ηλίθιοι. Σ' όλο το βιβλίο, παρακαλούσα να με 'βρει το ανεύρισμα. Θυσίασαν 30+ χρόνια ιστορίας για έναν Πήτερ Πάρκερ παντελώς αντιπαθή κι εκνευριστικό;
  4. Ποτέ δεν είπαν πως θα έχει κάποια σχέση με το "Death and Returned of Superman". Είπαν πως είναι εμπνευσμένο απ' το saga αυτό. Πάντως, χάριν συζήτησης, μπορείς να επεκταθείς στο τι σε χάλασε τόσο πολύ στην ταινία.
  5. Ε, κοίτα τώρα, πολύ καλά τα δύο πρώτα Batman από κινηματογραφικής άποψης, αλλά όσον αφορά τον χαρακτήρα, είναι από τις πλέον κακές (με την έννοια της έλλειψης πιστότητας στο υπάρχον υλικό) μεταφορές. Όπως είπε ο Kevin Smith σε μια ομιλία του, αναφερόμενος στον Burton: " And he (Burton) said 'I don't read comic books'. Yeah, no shit, I saw Batman"
  6. NeoRanger

    AREA 88 [ KAORU SHINTANI ]

    Αυτά στο AnimeClipse είναι το OVA. Δεν έχει σημασία με ποια σειρά θα τα δεις. Δεις πρώτα το πρόσφατο remake και μετά το OVA ή το αντίστροφο, μικρή σημασία έχει. Την ίδια ιστορία λένε λίγο-πολύ.
  7. Toy Story Transformers: The Movie Batman: Mask of the Phantasm Και σίγουρα κι άλλα που δε μου έρχονται αυτή τη στιγμή.
  8. Πωπώ hate για το Silent Hill. Εμένα πάλι μ' άρεσε και μάλιστα αρκετά. Καλά, τρομακτικό δεν ήταν καθόλου, αλλά είχε συμπαγές σενάριο και ανέλπιστα καλό καστ (ναι, και η μικρή που -για μένα- έσκισε σαν Alessa). Το splatter θα μπορούσε να λείπει, αλλά μικρό κακό. Το μόνο που με χάλασε ήταν ο ρόλος του Sean Bean, που ατυχώς μπήκε με το ζόρι (δεν υπήρχε στην αρχή ταινία εκτός του Nightmare Silent Hill), όταν το studio θεώρησε πως η ταινία δε θα τραβήξει το αντρικό κοινό, επειδή όλο το cast ήταν γυναίκες. To Mortal Kombat, αν και κλασσικό πλέον, δε με ενθουσίασε ποτέ. Και μη μιλήσω καν για τo ΜΚ2, που εύχεται να είχε αγγίξει τη μετριότητα. Και το Street Fighter μάπα, αν και θα παραδεχτώ πως γουστάρω που και που να βλέπω και για το pseudo-badass attitude του Van Damme, τις Ming Na και Minogue στα νιάτα τους και τον απόλυτα παλαβό Bison του Raul Julia. Τα RE, χωρίς να είμαι φαν των παιχνιδιών, δε με χάλασαν ιδιαίτερα. Ήταν χαζοταινίες τελείως, αλλά καλές χαζοταινίες.
  9. Δύο φορές έχω κάνει παραγγελία για Αθήνα κι ήταν άψογοι. Αν αντέχει η τσέπη σας τα (βαρβάτα) μεταφορικά, το συνιστώ για nation-wide αγορές.
  10. NeoRanger

    The Dark Knight (2008)

    Γιατί πάνε 14 χρόνια από τότε; Και είμαστε σε νέα σειρά ταινιών;
  11. Post-COIE Superman Blue Modular Armor Iron Man Kamen Rider Kabuto & Gatack κι έχω και αδυναμία σε κάποιες στολές Power Rangers. Πόντοι σε Superman, Batman και Spider-Man για διαχρονικότητα στολών.
  12. NeoRanger

    The Dark Knight (2008)

    Δε θέλω να πολυ-hypάρω τον εαυτό μου, γιατί ήδη έχω μεγάλες προσδοκίες μετά το Begins. Αλλά τι να πω; Ότι δε μου τρέχουν τα σάλια; Αφού μου τρέχουν.
  13. NeoRanger

    TMNT (2007)

    Καλά, απόψεις είναι αυτές, αλλά προς ενημέρωσιν, τα Χελωνονιντζάκια δεν ξεκίνησαν σαν καρτούν. Ξεκίνησαν σαν ένα πολύ, πολύ σκοτεινό κόμικ. Η πρόσφατη σειρά ειναι κάπως πιο κοντά σ' αυτό.
  14. NeoRanger

    The Dark Knight (2008)

    Να και το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=1lTdjvjqyBw Δείτε το πριν το τραβήξει η Warner!
  15. NeoRanger

    TMNT (2007)

    Την έχω... εχμ... "προμηθευτεί", αλλά δεν αξιώθηκα να τη δω ακόμη. Είδα πως ήρθε κι εδώ το DVD, άρα μάλλον θα το αγοράσω να τη δω. Πάντως έχω ακούσει σχετικά καλά λόγια. Είναι λίγο παιδικό, αλλά πιο μακριά από το πρώτο καρτούν και λίιιιγο πιο κοντά στο -ανώτερο- πρόσφατο.
  16. Τρίλεπτη προεπισκόπηση από την ιστοσελίδα της νέας σειράς: http://uk.youtube.com/watch?v=z8sq80XmS6s Η σειρά ξεκινά με μια "ταινία" στις 26 του μήνα.
  17. NeoRanger

    The Dark Knight (2008)

    Δύο πράγματα δε μ' αρέσουν σ' αυτή τη στολή: το χρώμα και κυρίως τό ότι θες μεγεθυντικό φακό για να βρεις τη νυχτερίδα στο θώρακά του.
  18. NeoRanger

    The Dark Knight (2008)

    Ναι, τον είδα τις προάλλες. Λέτε ό,τι θέλετε για την προσέγγιση του Νόλαν, πάντως μοιάζει φοβερός. Spot on.
  19. NeoRanger

    Smallville (2001-2011)

    Η Kreuk ήθελε ήδη να φύγει από τον έβδομο κύκλο, αλλά την έπεισαν να κάτσει για άλλον ένα κύκλο. Γι' αυτό και στην αρχή του 7ου, δεν εμφανίζεται.
  20. Όταν είχα δει τα πρώτα press releases πριν από κάτι μήνες, είχα την ίδια αντίδραση. Τώρα, το λατρεύω. Εκτός του ότι έχει ένα σκασμό voice actors από το G1 cartoon και άλλους που μιμούνται άψογα τους προκατόχους τους (ο νέος Starscream είναι ΙΔΙΟΣ ο Chris Latta), η σειρά φτιάχνεται με προσοχή και μεράκι από ανθρώπους που λάτρεψαν την original σειρά. Ναι, μπορεί να βγει μάπα, αλλά κάθε άλλο παρά γι' αυτό δείχνει. Και η τελευταία φορά που κάποιος έκανε cartoon κάτι που αγαπούσε πολύ, πήραμε το "Batman: The Animated Series". Εγώ πάντως ανυπομονώ για τον Ιανουάριο και το πρώτο επισόδειο. EDIT: Το teaser που πόσταρε ο Djo είναι πρόσφατο και ομολογουμένως δε δείχνει και πολλά. Το πρώτο preview της σειράς έγινε στην περασμένη SDCC και είναι αυτό. Πείτε μου πως μεγάλοι fans του G1 δε βρίσκουν τίποτε worthy of fangasms σ' αυτό.
  21. Μπούκαρε κατευθείαν. Υπέροχη, αν και κάπως "σκοτεινή" ιστορία. Όχι μόνο έπιασε σημαντικά ηθικά θέματα και διλήμματα, αλλά πιάνοντας τριτοκλασσάτους χαρακτήρες της DC, αντί για τα powerhouses, ο συγγραφέας κατάφερε να κρατήσει το element of surprise σε ένα ήδη καλογραμμένο βιβλίο. Κατ' εμέ, πολύ καλύτερο από το Infinite Crisis.
  22. NeoRanger

    AREA 88 [ KAORU SHINTANI ]

    ΩΠΑ! Τέλειωσαν την τρίτη πράξη; Ευτυχώς που μου το είπες, είχα τις δύο πρώτες και την περίμενα. Thanks for the heads up.
  23. Η σειρά που μ' έκανε ν' αγαπήσω τον Superman, μόνο και μόνο επειδή ο Κλαρκ του ήταν τόσο συμπαθής. Και, με εξαίρεση το Animated Series του Timm, είναι και η μόνη post-Crisis live-action interpretation. Υπέφερε κυρίως από το χαμηλό budget της και το "cheese" των '90s. Και μερικά ενδιαφέροντα tidbits: - Το original draft που παρουσιάστηκε στο δίκτυο λεγόταν "Lois Lane's Daily Planet" και ήταν για τη ζωή της Lois Lane σ' ένα κόσμο ανδρών, μεταξύ των οποίων και του σημαντικότερου άνδρα στον κόσμο- του Σούπερμαν. Το δίκτυο θεώρησε καλύτερο να γίνει σειρά και για τους δύο χαρακτήρες και τη μεταξύ τους σχέση. - Στους δύο πρώτους κύκλους της η σειρά πάσχιζε για ratings. Αυτά ξεκίνησαν ν' ανεβαίνουν με σιγουριά στον τρίτο κύκλο, μετά το cliffhanger finale του 2ου κύκλου. - Για το ρόλο του Clark/Superman είχε δώσει οντισιόν (και πολύ επιτυχημένα) ο Gerard Christopher, που ενσάρκωνε τον ίδιο ρόλο στο πρόσφατο (την εποχή εκείνη) "Superboy". Οι παραγωγοί θεώρησαν πως ήταν κακή ιδέα να χρησιμοποιήσουν τον ίδιο ηθοποιό σε δύο διαφορετικές σειρές για τον ίδιο χαρακτήρα και προχώρησαν στην επόμενη καλύτερη επιλογή τους, τον Dean Cain. - Και ο Kevin Sorbo ("Hercules", "Andromeda", "The OC") είχε περάσει οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό λόγο. - Ο Michael Landes αντικαταστάθηκε από τον Justin Whalin στο ρόλο του Jimmy Olsen, γιατί η παραγωγή πίστευε πως ο Landes έμοιαζε πολύ -εξωτερικά- με τον Cain και δεν ήθελαν να μπερδέψουν το κοινό. - Υπήρξαν στιγμές που η "σφιχτοκωλιά" της DC φάνηκε, μην επιτρέποντας τη χρήση ορισμένων χαρακτήρων από τα comics. Λαμπρά παραδείγματα τα "The Green, Green Glow of Home", όπου βλέπουμε μια σερίφη πρώην του Κλαρκ (που υποτίθεται πως ήταν η Λάνα Λανγκ) και την "τετραλογία" με το Νέο Κρύπτονα (στην οποία ο Lord Nor δεν είναι άλλος από τον General Zod). - Η σειρά χαντακώθηκε από τη Disney, η οποία αγόρασε το ABC, όταν η σειρά βρισκόταν στον τρίτο κύκλο τους. Η συνεχής αναβολή του γάμου, που τελικά κούρασε τους θεατές και σκότωσε τη σειρά, ήταν απόφαση της νέας παραγωγής και όχι των συγγραφέων. Ο ίδιος ο Cain, σε συνέντευξη που έδωσε λίγα χρόνια μετά το τέλος της σειράς, αποκάλυψε πως ο γάμος ήταν να γίνει κανονικά στο επισόδειο "I now pronounce you...". Συγκεκριμένα είπε πως είχαν ενημερωθεί πως επιτέλους ο γάμος θα γινόταν κανονικά και μάλλον έχει γυριστεί και διαφορετικό τέλος απ' αυτό που είδαμε στην τηλεόραση (με τη Λόις ν' αποδεικνύεται κλώνος που τρώει βατράχους). Ξαφνικά το δίκτυο τους λέει ν' αλλάξουν το τέλος του επισοδείου κι έτσι οι συγγραφείς αναγκάστηκαν να ξαναγράψουν και το επισόδειο, αλλά και όσα βλακώδη επισόδεια ακολούθησαν με κλώνους, βατράχους και αμνησίες, σε μικρό χρονικό διάστημα. Τίποτε από τα παραπάνω δεν υπήρχε στα σχέδια των συγγραφέων για τη σειρά. - Η ηθοποιός που παίζει τη μητέρα της Λόις στο φινάλε του πρώτου κύκλου, δεν είναι άλλη από τη Phyllis Coates, που έπαιξε το ρόλο της Lois Lane στον πρώτο κύκλου του "The Adventures of Superman", δίπλα στον George Reeves. - Ο ηθοποιός που έπαιξε το γέρο Jimmy, στο "Brutal Youth" του 4ου κύκλου, δεν ήταν άλλος από τον Jack Larson, τον ηθοποιό που έπαιξε το ρόλο του Jimmy Olsen στο "The Adventures of Superman" πλάι στον George Reeves. - Ο ηθοποιός που παίζει τον Lt. Ching στα δύο τελευταία επισόδεια του τρίτου κύκλου είναι o Jon Tenny, τότε σύζυγος της Terri Hatcher (Lois Lane). Φήμες πως η Terri είχε παράνομο δεσμό με τον συμπρωταγωνιστή της εξόργισαν τον Tenny και το ζευγάρι χώρισε μέσα στο καλοκαίρι που ακολούθησε. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Tenny αντικαταστάθηκε στο ρόλο του Ching από τον Mark Kiely στα δύο πρώτα επισόδεια του 4ου κύκλου. - H σειρά πήγαινε και για πέμπτο κύκλο, όταν ξαφνικά το ABC την έκοψε για να αναστήσει στη θέση του ένα παλιό show της Disney.
  24. Τα comics είναι το μόνο από τα περίεργα χόμπυ μου για τα οποίο δε φαίνεται να δίνει κανείς δεκάρα. Πάω, αγοράζω, διαβάζω, δε νοιάζει κανέναν. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για όταν πάω στο Τζάμπο κι αγοράζω παιχνίδια....
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.