Jump to content

Λούντβιχ Φον Ντρέηκ

Members
 • Posts

  67
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Λούντβιχ Φον Ντρέηκ

 1. Μια χαρά. Στα περισσότερα ψιλικατζίδικα τα περιοδικά του Τερζόπουλου δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα!
 2. Εν τω μεταξύ μία ερώτηση προς όλους: Γίνεται ο περιπτεράς να φέρει παλιά τεύχη του Τερζόπουλου; Για παραδειγμα έχω δει σε video άτομα να ανοίγουν πακέτα με το ΚΟΜΙΞ και το ΜΜ του Τερζόπουλου τα οποία είχαν προμηθευτεί από τοπικό ψιλικατζίδικο...
 3. Μάλλον του χρόνου 25η Μαρτίου θα επανεκδόσουν όσα τεύχη απέμειναν (για να είναι και επίκαιροι). Βέβαια του χρόνου δεν θα είναι τα 200 αλλά τα 201 χρόνια απο την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης αλλά τι να πει κανείς;
 4. Εμφανίζεται σε παλιότερες εκδόσεις Android (7.0 και πίσω). Για όσους έχουμε 10 και πάνω θα πρέπει να μπούμε σε κάποια απο τις διαφημίσεις των τευχών στην αρχική σελίδα και να το βρούμε στις διαφημίσεις κάτω από το τεύχος!
 5. Η συγκεκριμένη ιστορία έχει δημοσιευθεί στα παρακάτω: ΚΟΜΙΞ 23, Γέλιο και Χαρά 146, Μίκυ Μάους 313, Κλασικά 62, Η Μεγάλη Βιβλιοθήκη Disney ή Μπαρκς Τόμος 11- Χώρα στα Έγκατα της Γης (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ- ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ)
 6. Εν τω μεταξύ οι τόμοι του Σκάρπα δε θα έπρεπε σιγά σιγά να ανακοινώνονται;
 7. Να σημειώσω κάπου εδώ ότι έχουν σταματήσει και τα Editor's Choice, αλλά και να τους ρωτήσεις γιατί θα σου πούνε ότι κάθε καλοκαίρι εκδίδουν τα άπαντα του Ρομάνο Σκάρπα και μάλιστα με άρθρα! Δε μπορώ να τους καταλάβω! Καλά και τα άπαντα και μπράβο τους αλλά εντάξει! Για παράδειγμα σε άλλες χώρες βγήκε ειδική έκδοση για το EURO 2020! Γιατί δεν το μεταφράζεται και στα ελληνικά; Αυτά τα λίγα!
 8. Πραγματικά κάποιος πρέπει να τους πει πως όλα τα Disney περιοδικά έχουν το καθένα την δική του ταυτότητα η οποία δεν πρέπει να αλλοιώνεται από τον εκάστοτε εκδότη! Αν είναι έτσι βάλτε σε όλα τα περιοδικά την στάμπα "Disney comics" και μη βάζετε τίποτα μέσα! Και μιας και το φερε η κουβέντα φοβάμαι πως έτσι πως πάμε θα σταματήσουν τα περιοδικά να κυκλοφορούν σε έντυπη μορφή και έτσι θα μας αναγκασουν να κάνουμε συνδρομή στο app με το online περιοδικά! Η γνώμη μου; Ευχαριστώ δε θα πάρω! Αλλη χάρη έχει να κρατάς ένα περιοδικό στα χέρια σου, να το ξεφυλλίζεις, να το παίρνεις παντού μαζί σου, να γκρινιάζεις για την ποιότητα του χαρτιού ! Σκεφτείτε να καταντήσουμε να αγωνιούμε αν θα πέσει το Wifi στο σπίτι για να διαβάσουμε το αγαπημένο μας περιοδικό! Αυτά τα λίγα!
 9. Στο γνωστό που γράφει και στα περιοδικά! Δε νομίζω να έχουν και άλλο!
 10. Και μάλιστα φίλε @jimmy mcduckτους ρώτησα αν είναι προσωρινό αυτό, και μου απάντησαν ότι σκοπός του περιοδικού είναι η δημοσίευση όσο περισσότερων ιστοριών παραγωγής Disney γίνεται! Άμα θέλουμε άρθρα μας είπαν είτε να περιμένουμε τους τόμους του Σκάρπα (ρώτησα και γι' αυτό και μου απάντησαν ότι δεν μπορεί να ανακοινωθεί η κυκλοφορία τους ακόμη) καθώς και στους τόμους του Μπαρκς! Μου είπαν λοιπόν ότι πλέον εκεί θα μπορούμε να βρίσκουμε τέτοιου είδους "κείμενα"!
 11. Τουλάχιστον το εξώφυλλο δεν είναι από τον βασιλιά των λιονταριών! Κάτι είναι και αυτό
 12. Το εξώφυλλο δεν μοιάζει λίγο με αυτά των ιστοριών Spookyzone?
 13. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία φίλε @Manitou
 14. Εγώ δυστηχώς έχασα την εφημερίδα, αλλά ευτυχώς ο τοπικός περιπτεράς έιχε κρατήσει ένα κομμάτι και το πήρα σήμερα! Πολύ ωραίο εξώφυλλο και αρκετα ωραία ιστορία! Πολύ καλή προσπάθεια απο την εκδοτική! Ερώτηση ξέρετε πόση είναι η αξία του τεύχους μεμονωμένα (χωρίς την εφημερίδα δηλαδή) ;
 15. Πάντως φαίνεται πως ο εκδότης έχει αρχίσει σταδιακή ανανέωση (ελπίζουμε σε όλα τα περιοδικά του)! Καλό αυτό!
 16. Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τον 6ο τόμο;
 17. Είναι απλό! Πρέπει να σημειώσετε ποια τεύχη θέλετε να παραγγείλετε και να τα δώσετε στον περιπτερά από τον οποίο προμηθεύεστε κόμικς! Εκείνος με τη σειρά του θα δώσει την παραγγελία σας στον προμηθευτή του και ο προμηθευτής στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ! Απ' όσο γνωρίζω έχουν πολύ μεγάλο απόθεμα και νομίζω τα μόνα που έχουν εξαντληθεί είναι τα πρώτα 3-4 τεύχη κάθε σειράς οπότε όσα περιείχαν ιστορίες από τον Βίο & την πολιτεία του Σκρουτζ Μακ Ντακ είναι σίγουρα διαθέσιμα...! Ελπίζω να σας κάλυψα!
 18. Εγώ πάντως άρχισα να μαζεύω τον Βίο & την πόλιτεία του Σκρουτζ Μακ Ντακ μαζί με χαμένα επεισόδια απο το ΚΟΜΙΞ Β' περιόδου (τεύχη 32-50) μιας και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έχει πολύ μεγάλο απόθεμα του περιοδικού και βασικά επειδή το να βρει κανείς την αυθεντική έκδοση του Τερζόπουλου καινούργια είναι...κάπως δύσκολο...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.