Μετάβαση στο περιεχόμενο

Esteban81

Members
  • Περιεχόμενο

    43
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Esteban81

  • Γενέθλια 09/06/1980

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://estebanned.wix.com/portfolio

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Esteban81's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

494

Συνολική φήμη στο GC

  1. Esteban81

    Esteban's art

    Ναι έγινε viral μέσα σε 2 μέρες. Όταν έχω ολοκληρωμένη εικόνα για το μεχρι πού έχει φτάσει θα ποστάρω τα λινκς εδώ. Ακόμα απλώνεται Αν πάντως έχετε το chrome, καντε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και επιλέξτε: search google for this image. Βγάζει κάμποσα!
  2. Esteban81

    Esteban's art

    Και ένα πολιτικό λόγω των εξελίξεων....! Είναι αυτό που λέμε "ad-hoc" , one-day poster για το Eurogroup στις 11-2-2015 Σε μεγάλη ανάλυση εδώ: http://estebanned.deviantart.com/art/THE-END-OF-AUSTERITY-No2-512954973
  3. Άψογα! Ειδικά το 6ο ! Θα σου πρότεινα να συνεργαστείς με κάποιο online μαγαζί ρούχων και να τους στέλνεις σχέδια για τύπωμα (υπό πληρωμή εννοείται...). Επίσης κατέβασε από ΕΔΩ τα βιβλία του Andrew Loomis για ανατομία ! Βοηθάνε πολύ! Καλή συνέχεια!
  4. Esteban81

    Esteban's art

    Hello again! Ανέβασα το βίντεo από την ομιλία μου με τίτλο: "Concept art&Illustration:Τι είναι και ποια η σημασία τους στη δημιουργία και την ανάπτυξη των video games". Όπως λέει και ο τίτλος, αναφέρομαι στο Concept art και το Illustration γενικότερα και ειδικότερα για video games. Τί ακριβώς είναι και ποια η διαφορά τους, την ιστορία τους, τις τεχνικές με τις οποίες δημιουργούνται και εφαρμογή όλων των παραπανω μέσα από παραδείγματα παιχνιδιών. Δείχνω τέλος τα στάδια με τα οποία σχεδίασα τις 2 συννημένες εικόνες. Αυτή είναι η αρχή μιας προσπάθειας που κάνω για να γίνει γνωστό το Concept art στην Ελλάδα μιας και σαν καλλιτεχνικός κλάδος είναι ακόμα άγνωστος. Ελπίζω να σας αρέσει! Μη ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε τους υποτίτλους (έχει ελληνικούς και αγγλικούς) διότι ο ήχος (και η αρθρωσή μου...) δεν είναι και ότι καλύτερο! Το link έιναι εδω: https://www.youtube.com/watch?v=jNpjsbdTgqI
  5. Esteban81

    Esteban's art

    Δεν πειραζει δίοτι έτσι κι αλλιώς πάει για τις 19 του μήνα. Το The Cube είναι πολύ κοντά στην στουρνάρη φοβούνται επεισόδια λόγω της έντασης των ημερών ! Ελπίζω να τα πούμε στην ΚΟΜΙΚΟΜΑΝΙΑ λοιπόν!
  6. Esteban81

    Esteban's art

    Thanx Gregorius! By the way , την Παρασκευή 5-12-2014 θα κάνω μία ομιλία με τίτλο "Concept art&Illustration:Τι είναι και ποια η σημασία τους στη δημιουργία και την ανάπτυξη των video games" Στο Cube στην Πλ. Κάνιγγος. Το event βρίσκεται εδώ: https://www.facebook.com/groups/582847431837484/ Όσοι πιστοι.... !
  7. Esteban81

    Esteban's art

    Όχι η κίνηση είναι δικιά μου. Χρησιμοποίησα την Κόρρα επειδή ταιριαζε περισσότερο σαν χαρακτήρας σε αυτό που ήθελα να δείξω. Ασχολούμαι με το frame-by -frame animation οπότε τέσταρα διάφορες τεχνικές με αυτή τη σκηνή ωστε να τις εφαρμόσω σε κάτι άλλο που φτιάχνω αυτή την περιόδο και είναι λίγο πιο πολύπλοκο.
  8. Esteban81

    Esteban's art

    Ηello again! Έχω καιρό να μπω είναι η αλήθεια! Το μόνο καλύτερο από ένα σκίτσο , είναι ένα κινούμενο σκίτσο! Έφτιαξα αυτό το ενοχλητικά σύντομο animation με τον κυρίο χαρακτήρα από το Legend of Korra του Nickelodeon. 312 σκίτσα στο photoshop (χωρις αυτά που κόπηκαν στο μονταζ) και πολύς καφές! http://vimeo.com/112220863 Στο attachment έιναι ένα thumbnail
  9. Esteban81

    Esteban's art

    Αυτό είναι το λινκ deadneighbours : https://www.facebook.com/groups/1402563099961950/?fref=nf Στο pinned post γραφουν 3-4 θέματα κάθε μέρα. Πολύ σπάνια να βάλουν κάτι συγκεκριμένο όπως πχ. Superman. Συνήθως τα θέματα είναι πολύ αφηρημένα ωστε να αφήνουν πολλές ερμηνίες. Τους γενικούς κανόνες τους γράφει πάνω πάνω στο banner. Aπό κει και πέρα δε τους νοιάζει το μέσο (pc ή μολύβι) αρκεί να το χεις κάνει σε 30 λεπτά και να έχει σχέση με το θέμα. (για παράδειγμα εγώ έκανα ΕΔΩ animated gif. Δεn το απέρριψαν γιατί ήταν φτιαγμένο σε 30 λεπτά , ενώ κανονικά ειναι για εικόνες οχι για animation. ) Ποστάρουν από αρχάριοι μέχρι επαγγελματίες και είναι πολύ καλό group για να μάθει κανείς να χειρίζεται το χρώμα , το κάδρο , διάφορες τεχνικές σχεδίασης αλλά κυρίως για να σκέφτεται διαφορετικά. Να και μερικά άλλα που έχω κάνει για εκεί.
  10. Esteban81

    Esteban's art

    Ορίστε άλλα 2 σχεδιάκια σήμερα. Είναι και τα 2 φτιαγμένα για ένα γκρουπ στο facebook που λέγεται Daily spitpaint και πρέπει σε 30 λεπτά να φτιάξεις ένα απο τα θέματα που δίνουν. Βέβαια δεν μπορεί να ελέγξει κανείς αν το κανες σε 30 λεπτά γιαυτό και μερικοί ποστάρουμε επιπλέον και το video της διαδικασίας. Dragon rider: http://fav.me/d7nr971 και το making off : https://vimeo.com/84851711 Fireflies (animated gif) : http://fav.me/d7s3ptx και το making off : https://vimeo.com/101702468
  11. Esteban81

    Esteban's art

    Ευχαριστώ πολύ Spirous! Έχω και κόμικ στα σκαριά οποτε πιστεύω τα επόμενα σχέδια να είναι πιο "δεμένα" μεταξύ τους ! Μέχρι τότε ...λιώσε τo tablet σου!
  12. Esteban81

    Esteban's art

    Και ένα σημερινό! (better res: http://estebanned.deviantart.com/art/Selfie-face-tests-460327578 )
  13. Esteban81

    ΠΕΣ ΤΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ

    μμμ...το Namor σε υποθαλλάσιο δείπνο με τον Βοb σφουγγαράκη ?
  14. Esteban81

    ΠΕΣ ΤΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ

    Ορίστε, και με αφιέρωση ! Είναι λίγο πριν αρχίσουν τα σορόπια....και θα με συγχωρήσεις πιστεύω που μπέρδεψα την Catwoman με την Black-Cat ! Βetter res here: http://estebanned.deviantart.com/art/Deadpool-lucky-day-453876374
  15. Esteban81

    Esteban's art

    Thanx deadneighbours! o Spiderman προφανώς και έπρεπε να είναι ανάποδα αλλά κατά τη γνώμη μου ένα από τα πιο όμορφα στοιχεία (ίσως και ζητούμενα) των comics είναι οτι μπορούν να μας κανουν να βλέπουμε τον κόσμο από άλλη οπτική γωνία!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.