Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikos_ren

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από nikos_ren

  1. nikos_ren

    Αγορά Comics: Disassembled

    Καλησπέρα! Μετά απ' πολύ αναζήτηση αποφάσισα να ξεκινήσω με το Disassembled και βάση αυτού του οδηγού: https://www.comicbookherald.com/the-complete-marvel-reading-order-guide/guide-part-2-disassembled/ πρέπει να διαβάσω αυτά τα κομιξ. Το ένα απ' αυτά (Avengers: Disassembled) κυκλοφορεί και απ' την ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ GRAPHIC NOVELS ( Avengers: Διάλυση). Τα άλλα όμως πρέπει να τα αγοράσω και τα ψάχνω στο amazon. Οι τιμές γενικά είναι αρκετά υψηλές (εκτός αν το πάρω used) και με βάζει σε 2η σκέψη. Θέλω να ρωτήσω: Γνωρίζετε αν κάποια απ' αυτά κυκλοφορεί μήπως στα ελληνικά και γενικά κάποιο τρόπο να τα βρω σε μια πιο νορμάλ τιμή; Επίσης οι τιμές είναι γενικά σε αυτά τα επίπεδα; Υ.Γ Για να μη σας μπερδέψω δεν έχω κανένα πρόβλημα αν είναι είτε στα αγγλικά είτε στα ελληνικά. Υ.Γ1 Γνωρίζω για το marvel unlimited, αλλά θα προτιμήσω σε μορφή βιβλίου!
  2. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Νομίζω θα τα ξεμπλέξω!
  3. Καλησπέρα και συγγνώμη για το πρήξιμο, αλλά προσπαθώ να καταλάβω κυρίως την χρονολογική σειρά (αν υπάρχει) καθώς θέλω να τα διαβάσω έτσι. Αγγλικά γνωρίζω σε πολύ καλό επίπεδο, και γι' αυτό σκέφτομαι να πάρω και τα issues ή και arc.
  4. Καλώς σας βρήκα!! Δε ξέρω κατά πόσο παραβιάζω τους Κανονισμούς παραθέτοντας link απ' website (τους διάβασα και δεν βρήκα κάτι), επειδή καταλαβαίνω ότι τα comics είναι χιλιάδες πρέπει απ' κάπου να ξεκινήσω και έτσι ψάχνοντας βρήκα αυτό: https://comicbookreadingorders.com/marvel/ έτσι ώστε να πάρω μια δυνατή γεύση για το τι συμβαίνει! Γενικά θα ήθελα να διαβάσω τα origins του κάθε χαρακτήρα και τα crossover! Σε ευχαριστώ για τις παραθέσεις! Βοηθάνε πολύ! Το thread για την "Επίσημη συλλογή graphic novels της Marvel" το έχω διαβάσει απλά δε μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει κάποιο timeline! Δηλαδή τα έχουν φτιάξει έτσι ώστε να μπορείς να τα διαβάσεις με την σειρά της έκδοσης;
  5. nikos_ren

    Καλησπέρα στο team!

    Καλησπέρα στο team! Καινούριος στην ομάδα και έχω απορίες αν μπορείτε να βοηθήσετε! Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω τα comics της Marvel! Έχω βρει σε website, reading order και πληροφορίες για τα comics. Υπάρχει εδώ κάτι αντίστοιχο για να καταλάβω τι παίζει και να ξεκινήσω το διάβασμα; Γενικά πληροφορίες όσο αφορά τη δομή των arc και περιεχόμενο θα βοηθούσε πολύ! Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.