Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπιατριξ Κιντο

Members
  • Περιεχόμενο

    139
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Μπιατριξ Κιντο

  1. Αυτη την ταινια θα ηθελα να τη δω. Εχει τον αγαπημενο μου Dr. Strange και ολους τους κακους απο τις παλιες ταινιες Spiderman με τους ιδιους ηθοποιους.. αι καντ γουέιτ!
  2. Νο Time To Die: Κακώς εχασα το χρονο μου, μη ρεαλιστικη σκηνοθεσια, απο ενα σημειο και μετα το κανανε αισθηματικο ρομαντζο, δε μου αρεσε που ηταν συνεχεια του Spectre, ο "κακος" δε με επεισε, το τελος τραγικο .. 0/10 με επιεικεια
  3. Συγνωμη, αλλα σαν το παλιο δεν ειναι. Με συγχωρειτε κιολας...
  4. Ωραιο καστ παντως, αλλα προτιμω την παλια ταινια.
  5. Aμφιβαλλω αν η σειρα θα φτασει σε κυρος τις ταινιες του Τζακσον, δε με βρισκει πολυ συμφωνη στο να γινει ολο αυτο, θα μπορουσαν να κανουν το Σιλμαριλιον σειρα, οχι το lotr.
  6. Δε μου αρεσε τοσο οσο το Breaking Bad, αλλα ειχε καποια ωραια επεισοδια.. αναμενω να δω και τον επομενο κυκλο για να εχω σφαιρικη αποψη.. αγαπημενος χαρακτηρας: Gus Fring
  7. Black Widow: Καλη ταινιουλα αλλα με εκνευρισαν οι χαρακτηρες, Cry Macho: Ωραια ταινια, να πατε να τη δειτε..
  8. Ειδα το Gone In 60 Seconds (2000). Noμιζα οτι θα ηταν πατατα, αλλα τελικα ηταν ενδιαφερον. Σε κρατα καθηλωμενο, τι θα γινει στη συνεχεια κλπ.. Ηταν οκ, χωρις να εχει να δειξει κατι το σπουδαιο.
  9. Λοιπον, Ειδα το Conjuring 3 αλλα δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που περιμενα.. σιγουρα καθολου τρομακτικο και σιγουρα καμια σχεση με τις προηγουμενες ταινιες.. γενικα, μια απογοητευση αλλα χωρις να ηταν και τιποτα τραγικο, απλα μετριο.
  10. Mortal Kombat (2022): Ωραιες μαχες, ακριβως οπως το παιχνιδι αλλα περιμενα κατι παραπανω και οι χαρακτηρες δεν ηταν πολυδιαστατοι.
  11. Nobody (2021): Μπαντασιλα στο φουλ, ωραια σκηνοθεσια, καστ αλλα μου ελλειπε το backstory, ειχε μερικα κενα η ολη υποθεση.
  12. Χαχαχα, ωραιος τιτλος!
  13. Εγω παντως σας προτεινω ανεπιφυλακτα να δειτε τις ταινιες Nomadland και The Father. Ειναι πολυ καλες...
  14. Ασχετο, αλλα ο Γκαι Ριτσι δεν ειχε παντρευτει τη Μαντονα καποτε;
  15. Ο πιο αδιαφορος χαρακτηρας της Μαρβελ ειναι, οποτε δεν "καιγομαι" να τη δω.
  16. Αυτου του ειδους οι ταινιες (τα σικουελ δηλαδη) δεν μπορω να πω οτι μου αρεσαν ιδιαιτερα. Ουτε το Rogue One. Απο Star Wars μονο τα original βρηκα υπεροχα αλλα και τα πρικουελ που μπορει οι δυο πρωτες ταινιες να μην ειναι και τοσο συναρπαστικες οσο οι παλιες ταινιες, αλλα για μενα το Επεισοδιο 3ο: Revenge Of The Sith (2005) ειναι απο τις τοπ αγαπημενες μου ταινιες, πραγματικα την εχω μεσα στην καρδια μου. Αλλα γενικα η ολη saga (εκτος καινουργιων ταινιων) μου προκαλει μια συγκινηση και ενθουσιασμο θα ελεγα, ισως και παραπανω απο το Lord Of The Rings που το αγαπω κι αυτο εξισου.
  17. Ειδα το Dune του 1984 αλλα αν και μου φανηκε καπως ενδιαφερουσα σαν υποθεση, δε μου αρεσε η σκηνοθεσια καθολου και πολλοι απο τους χαρακτηρες μου φανηκαν μονοδιαστατοι... γενικα, δεν ενθουσιαστηκα. Εχει διαφορες το βιβλιο με την ταινια?
  18. Το Your Honor κι εγω το βλεπω αλλα καπου εχει κανει κοιλια και το εχω ψιλοβαρεθει... Επισης.. Ξερει κανεις αν θα βγει 4ος κυκλος Castlevania?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.