Μετάβαση στο περιεχόμενο

ManaLeak13

Members
  • Περιεχόμενο

    1537
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    22

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από ManaLeak13

  1. Eπειδη ειμαι συνδρομητης απο αρκετα παλια , αυτο κανει. Παιρνει κομικς και τα στοιβαζει. Που ; Δε ξερω. Σε καμια αποθηκη προφανως χωμενα σε κουτες. Αν δεις παλια βιντεο ανοιγε και τα Anubis Boxes. Eιναι ο λεγόμενος Hoarder. Σαβουροσυλλέκτης με λιγα λογια. Μαζευω οτι βρω μπροστα μου. Αλμπουμ με μυγες να βγαλει η ΝτεαΓκοστινι, θα παει στο περίπτερο να το παρει. Δεν ζεις απο αυτα, για κανενα λογο. Μη σου πω κανει και 2 δουλειες ανα διαστηματα για να αγοραζει τοσα πραγματα. Αλλοι "πετανε" λεφτα σε ακριβα ρουχα παπουτσια κλπ αυτος (κυριολεκτικα) τα πεταει σε συλλογες. Οκ. Ο καθένας με το χομπι του παιδιά. Σου λεει μαζευω σαβουρες, δεν κανω και ενα καναλακι να τα δει και ο κόσμος ; Εκατσε και καμια μικρη χορηγεια απο την GB.Publishing , έστω κατι γλυτωνει απο το ταμείο του. Εμενα μια φορα με ψυχαγωγει, βλεπω κατασκευες (μη φανταστειτε καθομαι 30 λεπτα στα βιντεο) που σε αλλες περιπτωσεις ουτε θα ξερα την υπαρξή τους. Προφανέστατα δεν προκειται να αγοράσω τιποτα απο οσα μαζευει, ποτε των ποτών μου. Για μενα ειναι πεταμενα λεφτα στα σκουπιδια ολα αυτα (πλην των κομικ ). Ετσι τα χαζευω κανα Σαββατιατικο πρωινο παρεα με τον καφε μου.
  2. Καλα δε σε υποχρεώνει και κανενας να τα δεις τη στιγμή που τα ανεβάζει. Εγω πάντα πρωτα διαβαζα τον τομο και επειτα χαζευα τι εχει να πει στο βιντεο. Πιο πολυ για διασκέδαση το βλεπεις. Να πει ή να μαθεις κατι ουσιαστικό δεν πρόκειται. Μονο ότι έχει δει σε ταινιες MCU γνωριζει απο Μαρβελ, που ζητημα αν εχουν καποια λογικη ή καποια συσχέτιση με τα κομικς αυτες οι ταινιες. Ο lordMarko παρουσιαζει ναι μεν πολυ ωραια και με γνωσεις αλλά ειναι μια στο τόσο. Το παλικαρι ο mostlyunboxing ειναι καθε βδομαδα, το βλεπει και ως εισοδημα όχι μονο "κανω το χαβαλέ μου". Εχει ωραιες συλλογες περιπτέρων να χαζευεις, που υποθέτω απειροελάχιστοι καθονται και τις αγοραζουνε.
  3. ManaLeak13

    THE ULTIMATE SPIDER-MAN COLLECTION

    Δεν το βλέπω ως ίδια μέτρα ίδια σταθμά. Η Μαμουθ ειναι μονοπώλειο δεν προκειται να κυκλοφορήσει πχ Λουκυ Λουκ απο αλλη εκδοτική. Εγω νομίζεις δε σπάζομαι με τις παλιοκιτρινίλες τους ; Σε φυσιολογικές συνθήκες δε θα τα αγοραζα (ας όψεται η τελειομανεία μου για πλήρεις σειρές). Τα Μαρβελ τα παιζουν μπάλα τοσοι. Ποιος μας λεει δε θα βγει νεα εκδοτική στο μέλλον να παίξει μπάλα αλλιώς. Επίσης υπάρχουν τα Epic που με υπερκαλύπτουν σαν αναγνωσμα. Δεν εχω πολλά μόνο 3 , αλλά όποτε μπορώ χτυπάω. Το διαβασμα στα αγγλικά διαρκεί περισσότερη ωρα, αλλά οκ σιγά. Παράλληλα διαβάζω σε pdf τους Fantastic Four. Το τελευταιο διμηνο δυστυχώς δεν εχω προλάβει τεύχος. Δεν είναι όμως οτι έριξα μαυρη πέτρα στα υπερηρωικά.
  4. ManaLeak13

    THE ULTIMATE SPIDER-MAN COLLECTION

    Προσωπικα παντα εστιάζω στη μετάφραση, στην επιμέλεια, στην παρουσίαση στην βιβλιοθήκη μου. Ολα αυτα που ανέφερες , αν και σημαντικά , δεν τα πολυδίνω σημασία. Ως τωρα, αν αγοραζα ενα, θα ήταν το 3ο τευχος. Ρετρο ιστορίες , με ας το πούμε μια αλφα συνέχεια στα όσα ηδη ξέρω απο το πρωιμο συμπαν της Μαρβελ. Δεν το πηρα γιατι παω κόντρα στη κόντρα. Θέλω πίσω τη SEC μου. Τα υπολοιπα αν και όντως βλεπω ανα διαστήματα ωραιο σχέδιο, τα
  5. Eτσι ακριβώς. Απλα χαζευεις τι προκειται να αγορασεις / ήδη αγόρασες.
  6. Bλεπω τα βιντεακια του απο το 2020 περίπου. Οχι όλα βεβαια, οσα βρισκω ενδιαφέρον. Οτι σκιρτησε, σκιρτησε, η αληθεια ειναι αυτή Μποϋκοτάζ μεχρι να σβησουν τα αστρα (Spaiderman reference)
  7. Ειχε κανει και "παρουσίαση" σχεδον 50 60 τομους της SEC Σε κόβω να το κανεις ενα μαραθώνιο να θυμηθείς τα παλιά Καλο παλικάρι αυτός ο Διαμαντής. Είχα κερδίσει παλιά και σε ενα givaway του
  8. Το σκισμενο στικερ στο Κ ειναι που προσδίδει τα επιπλέον 27 ευρώ συλλεκτικότητας. Για να ξεκαθαρίσουμε το όποιο μπέρδεμα.
  9. Tα γνωστα ! Καποιος, δε θυμαμαι ποιος, εγραψε πριν λιγο καιρο οτι ειμαι προκατελλειμενος, οταν σχολιασα οτι ειναι θεμα χρονου να λαβει καποιος απο εμας χτυπημενο. Μαλιστα...
  10. Σοβαρα τώρα ; Εχει 732 like - ενδιαφερόμενους αυτη η μπαρούφα και η SEC οταν και αμα την ανέβαζαν μάζευε μετα βίας 6 likes ! Για τη τρέχουσα σειρά φυσικά ούτε λόγος παρουσίασης...Ουτε μια αναφορά στην υπαρξής της. 12 ευρω το βιβλίο ! Για να διαβάσεις αυτα που βρισκεις ψαχνοντας στο google ή στα εκατοντάδες βιντεακια απο αναλυτές στο youtube !
  11. E ρε χρημα που εχουμε να βγαλουμε σε 20 30 χρονια
  12. Μαλλον δεν ησουν στην παρέα μας για να δεις τι κριτική τους ασκούσα και κατα πόσο ήμουν ικανοποιημένος Καλό προιον απο την Radnet δε θα παρουμε ποτέ γιατι τα αντιμετωπίζουν ως μικιμαουδες για παιδακια. Απο κει και πέρα τα βαζεις κατω και τα ζυγίζεις. Στη SEC η ζυγαρια μου ήταν πάντα υπερ των ρετρο ιστοριων της silver age.Μακαρι να συνεχιζαν, προς το τελος τα λαθη τους ειχαν ελαχιστοποιηθεί μπορώ να πω. Αν και κατι logo Μarvel στο προτελευταιο τευχος που 2 χρονια μετα ακομα δεν ειχαν παρει μπρος, λέει πολλα για το ποιον τους. Σε αυτη τη συλλογη ( USC ? ) η ζυγαρια ειναι στον πατω της μιας πλευρας. Και ανακατες ιστοριες και χιλια μυρια λαθη. Και δεν αναφέρομαι στην στραβη ραχη 1εκ.Ουτε καν. Αυτο ετσι το λεμε για να γελαμε.
  13. Παιδια απλά ειναι τα πραγματα. Σαρεσει το παιρνεις, δε σαρεσει δε το παιρνεις. Αυτος που δεν αγοραζει δεν τον νοιαζει καθολου μα καθολου αν αυτη η εταιρια βγαζει κερδος , τα βγαζει ισα ισα ή δεν τα βγαζει και κλείσει. Αυτος που αγοραζει επισης δεν τον νοιαζει, απλα θελει να συνεχιζει την αγορα του οσο αυτος επιθυμει (και οχι να του το κοψει η εταιρια). Η εταιρια αυτο που πρεπει να κανει ειναι να κραταει ικανοποιημένους οσους αγοράζουν και να προσπαθήσει με καποιον τρόπο να κερδίσει οσους διστάζουν , οσους είναι αδιάφοροι ή οσους έχουν πληρη αγνοια οτι υπάρχουν τετοια κομικς. Προσωπικά δεν βλέπω να κανουν καμια μα καμια προσπάθεια. Οπως ηταν το Σεπτεμβριο του 21 που ξεκινήσαμε , με την ίδια ακριβώς απάθεια (μη πω και λιγο χειρότερα) αντιμετωπίζουν αυτους που τους συντηρούν εδω και 2.5χρονια. Πιανού ειναι το λάθος τελικά ; Αν ειναι να μιλήσω καθαρά για μενα, εφοσον δεν υπαρχει μελλον στο να συνεχισουμε τη SEC, ποσώς με απασχολεί η βιωσιμότητα τους. Παντως τους 60 τομους θα τους πάρετε πιστεύω, δεν έχουν δείξει στο παρελθόν να διακοπτουν τη ροη μιας συλλογης και να αφηνουν φέσι στους συνδρομητες τους. Απο εκει και πέρα τι θα γίνει, άγνωστο...
  14. Οχι ρε γαμότο. Παει η μπιζνα του Τρυφωνακου που εβγαλε χθες το Λουκυ αγγελια στα 14 ευρω
  15. Oταν ρωτανε τον μεταφραστη πριν στειλουν το αρχείο στο τυπογραφειο " Αναξιμανδρε πως πηγε η μεταφραση;"
  16. Edit και εγω : Όντως. Τους πείραζε να το βάλουν πλήρες να χαρεί το μάτι. Ειναι καλύτερες οι μαυρίλες το φόντο απ ότι φαίνεται...
  17. Απουσιάζει η τιμή, τα 20 cent δηλαδή Μια ακόμα τσαπατσουλοδουλεια της Radnet. Άκουσα και το παλικάρι να διαβαζει τον Ταράντιουλα, ο Ταραντούλας, τα δα όλα.
  18. Η εικόνα είναι φωτογραφία απ το κινητό μου καθώς έβλεπα το βίντεο παρουσίαση του mostlyunboxing στο λαπτοπ. Οπότε
  19. Quiz : Βρείτε το λάθος της εβδομάδας Για δυνατούς λύτες
  20. Eνα σημαντικο επισης της Radnet (οχι οτι τους υπερασπίζομαι) ειναι οτι το 9ευρω το πηρατε oυτε 7 νομιζω οσοι τσιμπήσατε τη 40ρα συνδρομη. Η Hachette περα στο οτι απαγορευει τη συνδρομη έχει και απαγορευτικά μεταφορικα για οσους θελουν να παραγγειλουν αρκετους τομους. Ακου εκει επιβαρυνεσαι καθε κιλο και επιπλεον. Box Now χωριαταρέοι ξυπνατε ! Στη ραχη βλεπω και η "σοβαρη" εκδοτική τα κανε μανταρα... Όλοι στον Καιάδα
  21. Έχω περιέργεια να δω πόσο ψηλα θα το φτάσουν μεχρι να το παρουν χαμπάρι οι αχάμπαροι Αν κάνεις κάποια ενέργεια, πάρτους τηλέφωνο. Στο μειλ δεν θα σου απαντήσουν. Σε τόμο του Χαλκ που ζητησα αλλαγη ακριβώς πριν γινω συνδρομητης , δεν μου απάντησαν ποτέ ! Μετά αφου παρέλαβα τα πρωτα μου τευχη (που μαντεψτε ήρθαν 2/2 χτυπημένα!) ζήτησα να κάνω αλλαγή και σε αυτο Αν ησουν συνδρομητης και στην προηγουμενη σειρα ,σε δουν δηλαδη στο αρχείο τους ,πολύ πιθανή η αλλαγη. Ειδάλλως χλωμο, σε βλέπω να τον ξαναγοράζεις..
  22. Παλι τα καναν αχταρμά στις ράχες ; Δωστε υλικο ρε παιδια να τους κραξουμε λιγο. Αυτα δεν τα κραταμε κρυφά !
  23. Απ την Radnet , αν εχεις παρακολουθήσει τα όσα γράφω ανα καιρούς, τα έχω πάρει όλα. Αρχικά απο περιίπτερο και μόλις άρχισαν τις μαϊμουδιες με τις αυξήσεις έγινα συνδρομητής (στον #36 αν θυμάμαι σωστά). Με νευρίαζαν και τότε τα λάθη, κάτι χαζά Τζακ Κιούμπρι στα εξώφυλλα αλλά λόγω των ιστοριών , θέλωντας και μη, τα παρέβλεπα. 5,90 κιολας ο τομος και έπειτα 6.75 , ελεγες αντε οκ δε βαριεσαι διαβαζω ιστοριάρες... Απ την Ασέτ έχω πάρει μόνο 4, 3 σπαιντερμαν (βενομ,κρειβεν,στέισι) + το επος του Κορβακ των Αβέιντζερς. Δεν μπορω να πω οτι είχα κάποιο παράπονο, το αντίθετο μάλιστα. Εμεινα υπέρ ευχαριστημένος και απο ποιότητα εκδοσης και απο θέμα μετάφρασης. Ακριβα βεβαια σαν εκδοση αλλά κατανοώ το λόγο. Απο ότι φαίνεται δεν πρόκειται να αγοράσω κάτι απο την νέα συλλογη , αν και αρχικά έλεγα θα τσιμπήσω 4-8 τομάκια έτσι για το καλό. Δεν αντέχω άλλο πονοκέφαλο απ τη Ραντνετ. Αφου δεν θέλουν να βελτιωθούν, αφου αγνοουν τα θελω του κόσμου, με γεια τους και χαρά τους.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.