Μετάβαση στο περιεχόμενο

AzzyYhem

Members
  • Περιεχόμενο

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

AzzyYhem's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

91

Συνολική φήμη στο GC

  1. AzzyYhem

    ΝΕΟ HEROQUEST

    Καλησπέρα σε όλους, θα βγει και σε retail. Το πρωτο καταστημα που το ανεβασε ειναι φιλανδια: https://www.lautapelit.fi/product/44195/hero-quest-new-edition?fbclid=IwAR0cD1cBn0JhAtN8x0ySJby6OwRgQDboI5zNAPXdU2HKj46eYBH8xODAMpo
  2. AzzyYhem

    ΝΕΟ HEROQUEST

    Οκ αν δω κάτι θα στείλω!
  3. AzzyYhem

    ΝΕΟ HEROQUEST

    Νομιζω οτι αυτη τη στιγμη αν δεν προλαβες το crowdfunding δεν γινεται να το παρεις... ουτε ανακοινωσαν κατι για retail stores... αν δω παντως κατι θα σου στειλω!!
  4. Γενικά επειδή είμαι καινούριος σε αγορά κόμιξ, είναι κάτι που γίνεται ή απλά έπεσα στη περίπτωση?
  5. Ναι μου είπαν ότι λόγο covid η αποθήκη στην Αγγλία δεν λειτουργεί και ότι θα έρθει τον Χ μήνα μετά τον επόμενο μετά τον επόμενο, και τώρα μου είπαν του χρόνου!! Παρόλα αυτά είδα ότι έφεραν άλλα comics της image... μηπως γίνεται κάτι Out of print και μετα το ξαναφέρνουν απο Αμερική? δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Πάντως όταν περιμένεις 4 μήνες και τους λες "παιδιά το έχει ο Χ να το πάρω από εκεί" και επιμένουν να περιμένεις μου φαίνεται άσχημο...
  6. Καλησπέρα σε όλους, Έκανα παραγγελία σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας περιοδικά της Image Comics από τα μέσα Σεπτέμβρη και ακόμα δεν έχουν φτάσει, κάνοντας μια άλλη παραγγελία από website εξωτερικού μου ήρθε σε μια εβδομάδα.... έχετε αντίστοιχες καθυστερήσεις στην Ελλάδα?
  7. AzzyYhem

    Ευχές 2021!

    Καλή Χρονιά σε όλους, με το νέο έτος να είναι τουλάχιστον καλύτερο από το 2020 Χρόνια Πολλά και στους εορτάζοντες της παρέας!
  8. AzzyYhem

    FRANK HERBERT'S DUNE: THE GRAPHIC NOVEL

    ΟΚ, μόλις το τελείωσα. απίστευτη δουλειά, διάλογοι και art! σίγουρα το προτείνω!!!! Το μόνο κακό είναι ότι μέχρι άνοιξη 2022 που αναγράφει ότι θα βγει το επόμενο πονάει λίγο.... ίσως να περίμενα να πάρω και τα δυο μαζί αν το είχα δει!
  9. AzzyYhem

    FRANK HERBERT'S DUNE: THE GRAPHIC NOVEL

    Μόλις το παρέλαβα και εγώ! Με ένα γρήγορο ξεφύλλισμα για να δω το artwork είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ για ΣΚ να το αρχίσω!
  10. άσε μου ήρθαν κάτι μινιατούρες από UK που ούτε το ατσάλινο κουτί δεν θα τις προστάτευε... μάλλον τις πέταξαν από το αεροπλάνο.
  11. Παλιά δούλευα σε courrier στο λογιστήριο και όντως μπορεί να κάνουν καλύτερη τιμή σε πιστωτικούς πελάτες, άρα αν κάποιος είδε 1 ευρω αντικαταβολή θα είχε κάνει συμφωνία μαζί τους ότι έχει ένα standard όγκο το μήνα και θα το χρεωνόταν όπως και να έχει στη ταχυδρομική αυτό το ποσό ανεξάρτητα αν το έφτανε ή όχι. Και δεν μιλάω για όγκο με γενικές αποστολές , αλλά αποστολές αντικαταβολής συγκεκριμένα, αυτό που είδα όμως είναι ότι συνήθως οι πελάτες τα παρατούσαν αυτά τα προγράμματα και πήγαιναν στην πιο ακριβή επιλογή για ειδικές υπηρεσίες λόγω του ότι δεν είχαν τόσους πελάτες για αυτό το είδος της χρέωσης. Εγώ εχω παραγγείλει από άλλο γνωστό κατάστημα αλλά με έχει καθυστερήσει 3 μήνες.... ααρρραα τπτ και μεχρι να τα φέρει και η courrier οταν φταασουννν....
  12. AzzyYhem

    MEDIKIDZ

    Μου θυμίζει έντονα ένα παιδικό που έβλεπα για το πως λειτουργεί το σώμα. είχε τα κύτταρα με τις διαφορετικές του λειτουργίες σαν χαρακτήρες/ήρωες της ιστορίας του κάθε επεισοδίου!
  13. AzzyYhem

    ΝΕΟ HEROQUEST

    Η τύπισσα πίσω χειροκροτάει??? Δεν θα πω ψέματα όμως είμαι ενθουσιασμένος με το heroquest, αλλά ελπίζω να ακολουθήσει η παρέα! Μου αρέσει όταν παίζω ένα παιχνίδι να παίρνω έξτρα... το πρόβλημα είναι όταν αρχίζει και αυτά τα έξτρα κάθονται απλά στη ντουλάπα σου... αυτό θέλει προσοχή. Tο λέω αυτό σαν wargamer που έχω δώσει πολλλλααά ευρώ για minies της GW και έχω πράγματα αυτή τη στιγμή που κάθονται. Ακόμα και σε αυτή τη περίπτωση πάντως αν η Hasbro δεν το πεθάνει το ζήτημα θα έχει και αξία μεταπώλησης γιατί είναι μοναδικό boardgame για πολλά άτομα! άρα είναι Win-maybe lose some -they defintely win a lot -situation
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.