Μετάβαση στο περιεχόμενο

ApostolosM

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από ApostolosM

  1. Τόμος 63: Wolverine Όπλο Χ Ας πω κι γω δυο λόγια σχετιλά με τον τόμο 63 της συλλογής. Ας αρχίσω λέγοντας ότι τον απόλαυσα πάρα πολύ και τον καταττάσω ανάμεσα στους καλύτερους της συλλογής, τόσο σεναριακά όσο και στο κομμάτι στου σχεδίου. Το σχέδιο ναι μεν είναι πολύπλοκο και γίνευαι χρήση πολλών χρωματισμών που αρχικά φαίνονται πως δεν ταιριάζουν αλλά εγώ το αγάπησα από την αρχή. Το θεώρησα κάπως εξωτικό και μου τράβηξε το ενδιαφέρον (ειδικά μάλιστα τα μεγάλα πλάνα). Ο Barry Windson-Smith έχει δικαίως τον καθολικό έλεγχο της ιστορίας και το διαχειρίζεται αυτό τέλεια. Το σενάριο είναι λιτό με λίγους και περιεκτικούς διάλογους που δίνουν όμως ξεκάθαρα το κλίμα και τον παλμό της ιστορίας. Τώρα, ως προς την ιστορία καθαυτή την βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσσα μιας και μας δείχνει τον σταδιακό κορεσμό του Λόγκαν από άνθρωπο σε ζώο. Παρόλα αυτά, φαίνεται στο τέλος η οξυδέρκεια του πρωταγωνιστή μας, ο οποίος καταφέρνει και ξεπερνά την παγίδα του καθηγητή. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας μου φάνηκε οι αμφιβολίες που είχαν κατά τη διάρκεια του πειράματος οι συνεργάτες του καθηγητή, οι οποίοι καταλαβαίνουν την ανήθικη και απάνθρωπη στάση του καθηγητή ως προς τον Λόγκαν. Εν κατακλείδι, θεωρώ ότι η ιστορία αυτή ήταν από τις καλύτερες της συλλογής μέχρι στιγμής κι ανυπομονώ να διαβάσω τον επόμενο τόμο (1602) με μια What If ιστορία που σίγουρα προσελκύει το ενδιαφέρον.
  2. Από όσο γνωρίζω είναι το μοναδικό. Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στο περίπτερο από όπου αγοράζεις τους τόμους και να πεις να σου παραγγείλουν τον τόμο που θες, αν για αυτό ρωτάς.
  3. Με το Dark Knight: Returns του Frank Miller που με έχει ενθουσιάσει ιδιαιτέρως πολύ!
  4. Πολλά και ωραία τα δώρα σήμερα. The Infinity Gantlet, Dark Knights Metal, Justice και Civil War απ'τις εκπτώσεις του Public. Ο νέος τόμος της Hachette Eternals μαζί με τον πρώτο τόμο Sandman. Και τέλος Batman Hush και Dark Knight Returns που δεν τα είχα και ανυπομονώ να διαβάσω!
  5. Πιο μικρός διάβαζα και άλλου είδους (π.χ. Ντίσνεϊ) αλλά τελευταία μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ιδιαίτερα η DC (ειδικα ο κόσμος του Watchmen) και η Marvel.
  6. ApostolosM

    Καλησπέρες

    Καλησπέρα κι από μένα, ένα καινούργιο μέλος. Διαβάζω κόμικ από αρκετά μικρός και τώρα ακολουθώ και τη συλλογή της Hachette με μεγάλο ενθουσιασμό. Είμαι μεγάλος φαν της DC και της Marvel.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.