Μετάβαση στο περιεχόμενο

purple_orchid

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος purple_orchid

  • Γενέθλια 08/27/1986

purple_orchid's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

1

Συνολική φήμη στο GC

  1. Έχω διαβάσει όλα τα σχόλια σε αυτό το thread. Κρίμα...και μου άρεσε το εξώφυλλο με το άλογο.. πολύ περισσότερο από ότι με τα Ορκ. Στην έκδοση που βρήκα οι σελίδες ήταν λεπτές σαν τσιγαρογαρτο που λέει ο λόγος. Του περιπτέρου τα βιπερ πολύ καλύτερη ποιότητα έχουν. Ο Κέδρος τι φάση??? Ένα από τα πιο ευπώλητα και δημοφιλή βιβλία όλων των εποχών το έχει του πεταματού!! Ούτε μια συλλεκτική έκδοση τόσα χρόνια!! Ένα δερματόδετο ή σκληρό εξώφυλλο έστω... Τα Χάρι Πότερ κάθε 2 χρόνια κ άλλη συλλεκτική έκδοση! Ένα σωρό λεφτά θα εισπράξει ο Κέδρος αν βγάλει μια συλλεκτική όμορφη έκδοση. Ήθελα να ξερα γιατί δεν το κάνουν...
  2. Έχω βρει την έκδοση με τα μαύρα εξώφυλλα ΚΑΙ με το άσπρο σηματάκι του Κέδρου ΚΑΙ με το πράσινο. (οι εκδόσεις με τα εξώφυλλα της ταινίας απορρίπτονται!) Και αναρωτιόμουν ποια από τις δύο να πάρω (ή να ψάξω να πάρω τις πρώτες εκδόσεις με τα άσπρα εξώφυλλα?) ? Τα βρήκα σε ένα βιβλιοπωλείο σε ένα χωριό 😁 και άνοιξα την έκδοση με το άσπρο σηματάκι του Κέδρου κ έπαθα σοκ από το πόσο χάλια και φτηνιαρικη ήταν η ποιότητα της σελίδας!! Την άλλη έκδοση δεν την άνοιξα γιατί έκλεινε το βιβλιοπωλείο και βιαζομασταν. Είναι και αυτή τόσο χάλια ποιοτικά? Και μεταξύ τους αυτές οι δύο εκδόσεις τι διαφορές έχουν σε χάρτες κ παραρτήματα? (είδα στις φωτογραφίες πιο πάνω ότι κάποιος έχει και τις δύο κ είπα να ρωτήσω..)
  3. Για κάποιον που δεν έχει διαβάσει ακόμα τα βιβλία (ένας απ'το χωριό, όχι εγώ!) ποια έκδοση προτείνετε να πάρει για τη βιβλιοθήκη του? Ποια είναι η πληρέστερη, πιο εμπλουτισμένη (κείμενο, παραρτήματα, χάρτες) και σε καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.