Μετάβαση στο περιεχόμενο

Xrhstos comicsakias

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    21
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Xrhstos comicsakias τελευταία νίκη Μαρτίου 15 2021

Xrhstos comicsakias είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

6 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος Xrhstos comicsakias

  • Γενέθλια Ιουλίου 8

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Αθήνα
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Xrhstos comicsakias's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

116

Συνολική φήμη στο GC

  1. Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά του forum Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση άσχετα με το εάν πιστεύετε όλοι στην θρησκεία η γενικά στο νόημα του Πάσχα και της Ανάστασης,καλό θα ήτανε αυτες οι μέρες άσχετα από το νόημα της μέρα αυτής να μας ενώνουν όλους τους ανθρώπους εστω και συμβολικά ρε παιδιά μην το βλέπετε τόσο πατριωτικά σκεφτείτε αυτό(όπως λχ τα Χριστούγεννα). Σας εύχομαι χρόνια πολλά να διαβάζετε κάνα κόμικ οπότε μπορεί ο καθένας και να παιρνάτε καλά !
  2. Xrhstos comicsakias

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥS

    Μάγκες διάβασα το τευχακι. Η ιστορία με τον Μολντροκ συνεχίζει με την Δευτέρη βδομάδα τώρα και η ιστορία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Να ένας ο λόγος σε τύπους όπως εγώ που είχα σταματήσει να αγοράζω για κάποιους μήνες το Μίκυ Μαους της καθημερινής και τώρα λόγω αυτής της κυκλοφορίας, ξανά άρχισα γιατί πραγματικά αξίζει πολύ! Σας το προτείνω, έστω και για την πρώτη και μόνο ιστορία αξίζει!
  3. Μάγκες εγώ σας λέω πως τα μικρά ποπαυ από το νούμερο 300 και μετά σας τα βρίσκω όλα με 1 2 ευρώ. Και τα μεγάλα ποπαυ από το 100 τεύχος και μετά με 1 2 ευρώ. Και όχι μόνο εγώ, ο καθένας μας μπορεί να το σκεφτεί. Γιατί να δώσεις τόσα λεφτά που ζητάνε αυτοί? Άρα σε κάτι τέτοιο φταίνε οι αγοραστές γιατί όταν αγοράζεις κάτι από κάποιον τοκ βοηθάς να κάνει το ίδιο πράγμα συνέχεια. Οπότε ας σκεφτούμε λίγο δεν χρειάζεται να δίνουμε τόσα λεφτά.
  4. Φίλε μου είμαι πιο πολύ εγώ του ροκ στοιχείου αλλά ισχύει ότι οι Running Wild είναι από τις λίγες μπάντες Heavy metal που ακούω και γουστάρω! Και οι Judas που λες κρατάνε πολύ, δυνατό συγκρότημα με δισκαρες όσα χρόνια και αν περνάνε δεν χάνονται.
  5. Παιδιά όποιος το αγοράσει και το διαβάσει περιμένουμε καμία άποψη
  6. Αρκετά καλή έκδοση. Όπως λέει και ο φίλος @constantinople συνιστάται στους φίλους του Αστεριξ. Ακόμα και στο οικονομικό κομμάτι δεν νομίζω να χαλάει κάποιον.
  7. Από τις πιο ωραίες ιστορίες του Κορτο κατά την γνώμη μου! Όσοι διαβάζεται Κορτο πιστεύω την εκτιμάτε την ιστορία και σας αρέσει. Επίσης το σχέδιο αρκετά ωραίο, και για τους αναγνώστες του Κορτο αρκετά κλασσικό είδος. Πάλι καλά που υπάρχει ο Λεωκρατης και κρατάει την εκδοτική και νταξει ωραία τα ξενόγλωσσα (αμερικανικά ιταλικά κτλπ) τεύχη αλλά γιατί όχι και μια ελληνική έκδοση..
  8. Xrhstos comicsakias

    ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

    Δύσκολα πλέον κάποιος έχει όλη την σειρά και όλα τα τεύχη και σε καλή κατάσταση εννοείται! Εσείς παιδιά έχετε κανένα τευχακι? Εγω έχω μερικά όπως το 202 207 222 και τέτοιας περίοδου.
  9. Καλή Σαρακοστή Και Καλή δύναμη σε όλους και καλή Εβδομάδα παιδιά
  10. Έχεις δίκιο φίλε! Να σε καλά
  11. Μάγκες οι τιμές στα κόμικς δυστυχώς η ευτυχώς είναι υποκειμενική σκέψη και άποψη. Μια κοστολόγηση υπάρχει για όλα σίγουρα. Το θέμα είναι και η βλεψη του καθενός όμως
  12. Συμφωνώ φίλε έχεις δίκιο! Το θέμα ξες ποιο είναι όμως? Ότι εμείς δεν είμαστε ειδικοί να δώσουμε συμβουλές και υποδείξεις πως θα γίνει τι.εγω πιστεύω ότι είμαι οι αναγνώστες και οι συλλέκτες μπορούμε απλά να σχολιάζουμε και να εκφράζουμε γνώμη. Εμένα η γνώμη είναι πως αυτός ο τρόπος βιβλιοδεσίας βρε αδερφέ δεν είναι και ο καλύτερος και ο πιο ωραίος.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.