Μετάβαση στο περιεχόμενο

primuslonewolf

Members
  • Περιεχόμενο

    28
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από primuslonewolf

  1. Κατ'αρχάς θέλω να πω πως μου αρέσουν τα περισσότερα απο τα εξώφυλλα του ASTERIX και η βιβλιοθήκη μου έχει όλα τα τεύχη (κάτι που με κάνει περήφανο μιας και είναι οι πρώτες εκδόσεις που κυκλοφόρησε η ΜΑΜΟΥΘ.) Σαν εξώφυλλα μου άρεσε αρκετά αυτό του μάντη! Είναι γιατί σου προσδίδει μια αίσθηση απειλής και επειδή μου άρεσε ιδιαίτερα η εικόνα του μάντη που φανερώνεται με την σκιά του εξ'αιτίας ενός κεραυνού.
  2. Είσαι πρώτος. Ωραία ιστορία. Και να συμπληρώσω και εγώ πως τα αρθρα της Βαβέλ αν και φαίνονται κουραστικά , ειναι πολύ πλούσια. Η αδυναμία μου: Κωστακης Αναν και ιστορίες από το Μέτοπο.
  3. Φίλε YOSHIMITSU έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Σίγουρα μόνο σαν χιούμορ δεν μπορώ να το δώ αυτό που συμβαίνει. Τόσες συμπτώσεις; Αν πω για πεπρωμένο για μοίρα ή για το Θεό θα ακουστώ αφελής. Αν πω πως οι μασόνοι κυβερνάνε την Ελλάδα θα ακουστώ παρανοϊκός. Ίσως όμως η ιδέα πως τα σημαντικά γεγονότα και η εξουσία στις χώρες του κόσμου καθορίζονται από λίγους και πως η δημοκρατία είναι παραμύθι για τις μάζες να μην είναι και τόσο τρελή. Μπράβο για το topic που άνοιξες
  4. Δεν θέλει και πολύ σκέψη. Μπύρες. Και στο καπάκι νέο τσουνάμι συγχρονισμένων ρεψιμάτων. :spaggeti: :tooth: :brainbow:
  5. Βασιλιάς Αρθούρος. Γιατί έχει την πιο καυτή βασίλισσα και αυτή κοιτά τον χλεχλε τον Λάνσελοτ. Ας πάρει και μια χαρά το παλικάρι.
  6. :clap: :clap: :clap: :clap: Άπαιχτα!!!! Δεν αμφιβάλω καθόλου ότι τέτοιο περιστατικό έχει πράγματι γίνει.
  7. Και εγώ είμαι ο Κώστας. Είμαι μηχανολόγος πράγμα που έχει φανεί πολύ χρήσιμο στο λάδωμα του πιστολιού μου. Και όχι δεν είμαι Κρητικός (αν και θα θελα). Γέννημα θρέμμα Αιγαλιώτης.
  8. primuslonewolf

    Λογοπαίγνια

    Παιδιά είναι φοβερά. Πρώτη φορά διαβάζω τέτοια καλαμπουράκια. Αν έχετε και άλλα τέτοια ή ξέρετε κάνα βιβλιαράκι πείτε το.
  9. primuslonewolf

    OTT THOMAS [ (1966) ]

    ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. θυμάμαι εκείνη την καταπληκτική ιστορία που είχε δημοσιευτεί και στην Βαβελ με τον τύπο που μπήκε μέσα σε ενα ερημικό ξενοδοχείο , βρήκε να τον περιμένει ένα πλούσιο τραπέζι με καταπληκτικά φαγητά. Αφού κάθισε και έφαγε πήρε και ένα ελεύθερο κλειδί από την ερημική ρεσεψιόν και ανέβηκε στο δωμάτιό του για να κοιμηθεί. στην διάρκεια της νύχτας ξυπνάει με φρικτούς πόνους στην κοιλιά και βγαίνει από το δωμάτιο υποφέροντας μήπως βρει κανένα άνθρωπο. Ανοίγει την πόρτα του διπλανού δωματίου και βλέπει πτώματα. Φρικάρει. Ανοίγει και άλλες πόρτες και βρίσκει συνεχώς δηλητηριασμένους ανθρώπους. Ξέρει πως την έχει άσχημα και τρέχει να φύγει από το ξενοδοχείο. Βγαίνει μόνο και μόνο για να πέσει και αυτός ξερός λίγο πιο έξω. Εκεί ο Οtt μας κάνει ένα zoom out και βλέπουμε τον ήρωά μας σε μια τεράστια κουζίνα με μια τεράστια κατσαρίδα να ανακατεύει με την κουτάλα την κατσαρόλα της και σε μια ακρούλα του χώρου το ξενοδοχείο που δεν είναι τίποτα άλλο παρά κάτι σαν μια δικιά μας ποντικοπαγίδα ή φάκα σε έναν κόσμο που οι κατσαρίδες είναι το κυρίαρχο είδος στον πλανήτη και ο άνθρωπος μικρός και μολυσματικός για τα σπίτια τους. ΕΞΟΧΟ. στην τελευταία σελίδα χωρίς να έχει ειπωθεί ούτε μια λέξη κατάφερε να με αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Αν δεν τον ξέρετε ψάξτε λίγο και σίγουρα θα ανταμειφθείτε.
  10. primuslonewolf

    KAZ [ (1959) ]

    Καιρό έχω να το δω. Θυμάμαι τις ιστορίες του μέσα από παλιές Βαβέλ. Ο τύπος είναι καταπληκτικός. Ορισμός του underground. Πολύ όμορφη παρουσίαση φίλε zellen.
  11. 34 ! :cry: άλλο ένα σφουγγάρι. Το las Vegas η πίτσα μου έκαναν τη ζημιά. Άρα πολλές σε μεγάλο ποτήρι να ξεχάσω τη ντροπή. :cry: (Ενώ το τεστ που έκανα στην ιστοσελίδα του Αρκά με έβγαλε Ισοβίτη.)
  12. Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια. Το forum έχει πολύ δυνατή θεματολογία. Χαίρομαι γιατί ήδη ανακάλυψα κάποια καλά νέα που δεν τα ήξερα. Θα τα λέμε σίγουρα.
  13. Ασύστολα ψεύδη.Συκοφαντίες. Εγώ που είμαι καρκίνος θα την βγάλω από το καλώδιο και θα την βάλω στο ντουλαπάκι που φυλάω και την πρώτη γόπα από τσιγάρο που κάπνισα πριν 16 χρόνια. Θα κλειστώ στον εαυτό μου για μια μέρα χωρίς φως για να εκτιμήσω την απουσία της και έπειτα θα βάλω μια νέα λάμπα που θα της δώσω το όνομα της καμένης μου φίλης προς τιμήν όλων αυτών των υπέροχων στιγμών που μου χάρισε.
  14. ζητώ συγνώμη leonidas1994. Δεν πρόσεξα πως το είχες βάλει στη λίστα σου!
  15. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: πολύ καλή δουλειά. Άντε και σ'ανώτερα!
  16. Το still loving you γιατί κάθε φορά που το ακούω σκέφτομαι ένα άγγελο.
  17. primuslonewolf

    Persepolis

    το persepolis και το persepolis2 στην συνέχεια, είναι τα κόμικς που διαβάζω αυτό τον καιρό. Για κάτι τέτοια νέα έγινα μέλος.
  18. Δεν το ήξερα. Ευχαριστώ πολύ. Το κόμικ βγάζει πολύ γέλιο και το διάβαζα και εγώ στην βαβέλ. ξεκινάω να κατεβάζω...
  19. primuslonewolf

    ΦΩΤΙΑ....

    Να αλλάξουμε χώρα είναι δειλία και να φτιάξουμε μια χώρα καλύτερη για τα παιδιά μας είναι αδύνατον. Σε όλα τα forums φαίνεται πως υπάρχουν ανοιχτόμυαλοι σωστά σκεπτόμενοι άνθρωποι. Αλλά δυστυχώς είμαστε μειοψηφία. Το αποτέλεσμα των εκλογών δυστυχώς θα δείξει πως έχω δίκιο.
  20. Και όταν άρχισε να ασχολείται με την θρησκεία; Μπομπ ο πάστορας. :cry: :cry:
  21. primuslonewolf

    ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ;

    Άνδρας με τρία μαχαίρια καρφωμένα στην πλάτη μπαίνει σε αστυνομικό τμήμα. Βλέπει έναν αστυφύλακα και του λέει: "Συγνώμη που σας ενοχλώ για τρίτη φορά..."
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.