Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nikos777

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Nikos777

  • Γενέθλια 06/02/1986

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Nikaia
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Κομικ videogames

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Nikos777's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

75

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ξύπνησα το πρωί και δεν κρατιόμουν με τπτ ήθελα απλά να το πάρω λόγω δουλειάς δεν προλάβαινα να ακολουθήσω τη διαδρομή για το περίπτερο και έτσι σταμάτησα σε ένα ψιλικατζίδικο που βρήκα μπροστά μου και μπούκαρα μέσα και τα πήρα όλα 2 τεύχη είχανε μείνει τα πήρα και τα 2 με κοίταγε καλά καλά ο ψιλικατζής 99,9% με έχει περάσει για τρελό. Δεν έχω προλάβει να το ανοίξω ακόμα στο πορτ μπαγκάζ είναι το βράδυ θα το ανοίξω το δίχως αύριο.
  2. Popeye εξίσου αγαπημένος όπως εξίσου αγαπημένος και ο λουκι λουκ!
  3. Έχω φύγει αεροπορικώς περιπτέρω αύριο το θέμα τώρα είναι το εξής : αξίζει συνδρομή η όχι;! Τι συμφέρει άραγε 🤔 το βίντεο τις rad ωστόσο που είναι 15 sec το πάτησα παύση για να φορτώσει να το δω και περίμενα περίπου 2λεπτά! πρέπει να του έχει φύγει ο κ****ς του server ο Spiderman έχει μεγάλο κοινό!
  4. Τσακάλια Peace ✌️ αν με βάλει κάποιος να διαλέξω ανάμεσα σε πάπιες και σε marvel το ίδιο feeling θα δώσω δεν κανο διαχωρισμούς όποιο δάχτυλο και να μου κόψεις το ίδιο θα πονέσω! δεν έχω να πο κάτι άλλο ότι είχα να πο το είπα.. η ζωή συνεχίζεται..
  5. Προς όλους εσάς που hateρετε της πάπιες. Όταν ιδρύθηκε η disney δεν ήσασταν ούτε καν στη σκέψη.Οταν βγήκατε και εσείς με το καλό και κάνατε το κομμάτι σας ήρθε πάλι η disney και σας αγόρασε στο 100% . Είσαστε θυγατρική της disney τμήμα της disney και για να δείτε επίσημα το mcu σας θα μπείτε στην disney. Και της disney η ιστορία εχει βαρος που δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους!.. είναι ήταν και θα είναι η βάση για όλα τα υπόλοιπα.
  6. Πανό που ανακουφίστηκε λίγο η τσέπη μου με τους κλασικούς υπερηρωες και θα ερχόταν άλλη μια ανακούφιση και με το τέλος τον novels σκάει τώρα ο αράχνης.. το μόνο πλέον ελαφρυντικό θα είναι το τέλος των novels. Γιατί κάτι μου λέει ότι κάτι θα βγάλουν ακόμα! Ελπίζω να μείνουμε στον spider. Βέβαια γούσταρο την όλη φάση γιατί μαζεύω και της φιγούρες και εχω κανει τιν καρδια μου πετρα για το batman της deago γιατί έχω έρθει σε διαμάχη με την τσέπη όμως η τσέπη πονάει και ο μπατμαν δεν θα μπει στην συλλογή 😥 ειμαι σε φαση δίκοπο μαχαίρι δείξτε λιγο κατανόηση συλλέκτες είμαστε όχι τράπεζα.. τωρα η καθημερινή με του σκαρπα παρακαλάω να συνεχίσει αλλά δεν το βλέπω.. Σημείωση: μου λείπει ο μίκυ στην ολυμπιάδα αν το έχει κανένας θα ήμουν ευγνώμων 😀
  7. Καλησπέρα και από μένα τι γίνεται εδώ μέσα ρε παιδιά ?? βλέπω disney κάτι πήρε το μάτι μου και για hachette από όσο ξέρω στο 120 τελειώνουν τα graphic novel.. τι γίνεται θα βγάλουν κι άλλα? Θα βγει και τίποτα disney? Θέλω να κάτσω να διαβάσω αλλά είναι πολλά εδώ μέσα και δεν προλαβαίνω..
  8. Nikos777

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Χαχαχα ημουν σίγουρος απλά έστειλα για το τυπικό στην περίπτωση που δεν το ήξερε κάποιος..
  9. Nikos777

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Καλησπέρα
  10. Το μάζευα όταν ήμουνα μικρός και τώρα που έκατσα να φτιάξω τα πράγματά μου λείπουν κάποια τεύχη και θέλω να τα βρω Επίσης έχω κάποια τεύχη διπλά και τριπλά
  11. Δηλαδή όλα τα σούπερ αλμανάκο που έχουν βγει μέχρι τώρα είναι όλα και όλα πέντε τεύχη ?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.