Μετάβαση στο περιεχόμενο

Jimnets

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    14
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Jimnets

  1. Το email της argos είναι: info@argoscom.gr Αλλα τι θα κάνεις για να σου τα στείλουν
  2. Αρχικά είναι ο 14ος τόμος. Επίσης ποιον θεωρείς εσυ κορυφαίο αν όχι αυτόν;
  3. Βροχερή μέρα, ακουστικά στα αυτιά και ο καινούργιος τόμος με την She-Hulk. Τι άλλο να θέλει κάνεις..
  4. Στο χωριό μου φέρνουν 2 τεύχη μόνο εκ των οποίων το 1 από τα δύο είναι κρατημένο, οπότε πάλι καλα που πρόλαβα να πάρω το τελευταίο που είχαν. Κρίμα άμα το ήθελε κανένας άλλος
  5. Τι εννοείς και πρόστιμο να πάρω εγω το επόμενο τεύχος θα το πάρω όπως και να έχει.
  6. @doctor jimmy Είχα και εγω ακριβώς το ιδιο πρόβλημα και για αυτο τους έστειλα ένα e-mail Και μου είπαν ότι αυτές τις μέρες θα ανεφοδιαστουν με τους τόμους τους όποιους δεν έχουν στο e-shop τους οπότε μην αγχώνεσαι.
  7. Έστειλα ένα e-mail στην Argoscom και μου είπαν ότι τους τομους τους οποίους δεν έχουν στο e-shop τους, έχουν απλώς εξαντληθεί αλλά ευτυχώς με διαβεβαίωσαν οτι θα ανεφοδιαστουν τους ιδιους παλιότερους τομους ετσι ωστε οποιος δεν τους πηρε να μπορέσει να τούς παρει Ευχαριστώ για την βοήθεια σας!!
  8. @TheMetalBat @Bilis Ευχαριστώ πολύ αλλά από ότι βλέπω δυστυχώς στο e-shop της gb δεν βλέπω να είναι διαθέσιμος ο τόμος που αναζητώ.. Αλλα κατά τα άλλα ευχαριστώ παιδιά
  9. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να πάρω ένα τεύχος το οποίο δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά.. Πιο συγκεκριμένα είναι το "Captain America" εκτός χρόνου Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.