Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γουλβι

Members
  • Περιεχόμενο

    89
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Γουλβι

  • Γενέθλια 01/01/1980

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Γουλβι's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

264

Συνολική φήμη στο GC

  1. Τόμος 39. Spider-man -Απώλεια-. Κριτική. Βαρετή ιστορία, πολύ μελό που κάνει τον Πίτερ Πάρκερ ακόμα πιο κλαψα που κάθετε και μυξοκλει κρατώντας ημερολόγιο σε μαγνητόφωνο μεσα στα σκοτάδια, μια ιστορία για να γεμίσει με το ζόρι περιστατικά που έγιναν στο παρελθόν, γιατί κανένας σεναριογράφος ειδικα ο Jeph Loeb δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι πρωτότυπο, το σχέδιο ειναι αστείο και καρτουνιστικο. Δεν χάνετε και κάτι σπουδαίο αν δεν επιλέξετε να το αγοράσετε. 5/10
  2. Για 2€ αξίζει το αγόρασα αλλά δεν εντυπωσιάστηκα οι βίδες που έχει είναι απλές βίδες για σταυροκατσαβιδο δεν τις λές τις καλύτερες βίδες αν κάνεις λάθη, δεν είναι ολόκληρο σιδερένιο η βάση του κρανους και τα στρογγυλά αυτιά στο πλάι είναι πλαστικά τα μάτια εντάξει δεν με πείραξε που ήταν πλαστικό, η μπογιά καλά απλωμένη και γυαλιστερή αλλά έχει μικροατελειες σε κάποια σημεία μπορεί να βρεις κομπάκια μπογιάς λογικά δεν θα είναι ετσι σε όλα τα τεύχη και η μπογιά δεν έχει και την καλύτερη αντοχή ένα άγγιγμα με το κατσαβίδι η μια λαθος κίνηση ενός κομματιού πάνω στο άλλο στην συναρμολόγηση και φεύγουν μικρά κομματάκια μπογιάς. Μου άρεσε η αφίσα.
  3. Πολύ σωστός ο καλύτερος τρόπος να μάθεις για έναν ήρωα κόμιξ είναι να διαβασεις τα κόμιξ του. 1000€ =12 ομνις.
  4. Αν δεν το πιστεύεις ο μόνος τρόπος να μάθεις είναι να τα ταγοράσεις όλα και είσαι καλυμμένος. Που ξέρεις μπορεί να έχουν και οδηγίες πώς να φτιάξεις μια αληθινή στολή σαν τον iron man όχι τόσο καλή όσο η αυθεντική απο την την stark industries αλλά deacostini ΑΕ δηλαδή μπορεί να πετάει αλλά να μην ρίχνει λέιζερ.
  5. Τι να τα κάνεις τα τευχακια? Οδηγίες συναρμολόγησης εχουν, λίγα πραγματα για την ιστορία του ήρωα και τις μάχες και λίγα για τις ταινίες, τα μαθαίνεις αυτά από τη συλλογή με τα κόμικς.
  6. Καλά τα πρώτα δέκα μετά όμως το γκαζωνουν για τα καλά. Κάθε βδομάδα να σκας δεκαδικό στην περιπτερου? Για δύο χρόνια? Άσε ρε. Εχουμε και μια Μάρβελ συλλογή με κόμικς να στηρίξουμε. Για εμένα αν τόσο θέλετε ένα κουκλάκι ιρον μαν σε καλή ποιότητα hot toys. Οι υπόλοιποι με κόλλημα με το μοντελισμο από Τρίτη στα περίπτερα.
  7. Σε πληροφορώντας πως αυτή τη στιγμή στο ebay κάθε ενα τεύχος αυτής της συλλογής το ζητάνε 50€! Σίγουρα είναι ένα μοναδικό κουκλάκι που απευθύνεται ξεκάθαρα σε μοντελιστες και σπάνιο γιατί στο ιντερνέτ είδα μόνο ένα Ισπανό να το έχει ολοκληρώσει ολόκληρο. Επόμενη κρίση το χαρτί τουαλέτας θα κοστίζει 1000€ το ρολό.
  8. Κατα πόσο συμφέρει η συλλογή θα το αποφασίσει ο καθένας αλλά αν κάποιος θέλει ένα κουκλάκι του iron man σε κλίμακα 1/6 στα μισά δηλαδή 30 εκ μπορεί να αγοράσει ένα με 200€ από την hot toys και είναι και σιδερένιο και κινείται και φωτάει και εχει τη φάτσα του Ντάουνι Τζούνιορ μαζί και είναι και συλλεκτικά το λέω επειδή το έχω και είχα αγοράσει τότε και την Πέπερ Ποτς. Αν ομως θέλετε σε κλίμακα 60 εκ και να βιδωνετε και να συναρμολογείται κομματάκια η συλλογή της deacoastini είναι ότι πρέπει. Και κάτι άλλο με 1000 ευρώ αγοράζεις άγαλμα τούμπανο και όχι κομματάκι.
  9. Δεν μπορείς όμως να το επεξεργαστείς μόλις το δημοσιεύσεις.
  10. Μάθανε πως ψωνίζουμε πλάκωσαν και οι Ντεακοστινοι. Έ ρε γλέντια. Το αυτοκορεκτ του μέσα.
  11. Χαρτί τουαλέτας από τα Lidl?Δεν θα πέσουμε και τόσο χαμηλά. Η Anubis έχει την καλύτερη ποιότητα χαρτιού, ειδικά στα μάνγκα, έχω καβατζα κάποια που η μια σελίδα έχεις δύο εκτυπωμένες μέσα και δεν μου τα αντικαταστησαν.
  12. Δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά τα star wars αλλά ένας φίλος μου έχει ένα κόλλημα και βλέπαμε αυτή τη σειρά, προσωπικά είναι μόνο για αυτούς που τους αρέσουν τα star wars εμένα μου φάνηκε μια μπούρδα με έναν κόμπλεξικο όλο που δεν βγάζει το κράνος του γιατί κάποιοι για πλάκα του είπαν πως δεν είσαι άντρας αν βγάλεις το κράνος σου και αυτός το πίστεψε που είναι μπέιμπι σίτερ σε ένα μωρό σκουλίκι και μια γκόμενα τον πλάκωσε στο ξύλο,αυτή που απέλυσαν ο λόγος που την απέλυσαν από την σειρά ήταν επειδή είπε αυτό. "Because history is edited, most people today don't realize that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbors hate them simply for being Jews. How is that any different from hating someone for their political views?" "Επειδή η ιστορία είναι επεξεργασμένη, οι περισσότεροι σήμερα δεν το συνειδητοποιούν ότι για να φτάσουν στο σημείο όπου οι Ναζί στρατιώτες μπορούσαν εύκολα να συλλάβουν χιλιάδες Εβραίους, η κυβέρνηση έκανε τους γείτονές τους να τους μισούν απλώς και μόνο επειδή ήταν Εβραίοι. Πώς διαφέρει από το να μισεί κάποιος για τις πολιτικές του απόψεις; "
  13. Καλά ούτε εγώ μέσα στο διαμέρισμα την άναψα στην ψησταριά.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.