Μετάβαση στο περιεχόμενο

Miloch Georgevich

Members
  • Περιεχόμενο

    48
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Miloch Georgevich

  1. Ο φάρος του ακρωτηρίου της Χάγης στη Κάτω Νορμανδία αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το φάρο που στέγασε την "ακτίνα του θανάτου" στη Φωτιά του Όντιν (Le Feu de Wotan - Wotan's Fire)
  2. Ο Πιέρ Σερόν ήταν επίσης γνωστός για τους Μικρούς Άνδρες (Les Petits Hommes) τους οποίους δημιούργησε το 1967 σε συνεργασία με τους Μιτεΐ και Αλμπέρ Ντεπρεσέν οι οποίοι επιμελήθηκαν το σενάριο της σειράς που διεκόπη οριστικά το 2004.
  3. Στο Καμίνι του Ηφαίστου ο μοχθηρός Κάρπαν βρίσκει φριχτό θάνατο πέφτοντας στη καυτή λάβα στη προσπάθειά του να θέσει σε εφαρμογή το διαβολικό του σχέδιο.
  4. Η πιο σπαρταριστή σκηνή της ιστορίας είναι η στιγμή που ο καθηγητής Τουρνεσόλ γίνεται έξω φρενών όταν ακούει τον καπετάνιο Χάντοκ να τον αποκαλεί "τράγο".
  5. Miloch Georgevich

    ASTERIX

    Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο τρίτος κύκλος της σειράς Asterix & Obelix XXL για PC, Mac και gaming consoles με τίτλο Το Κρυστάλλινο Μενίρ (Le Menhir de Cristal - The Crystal Menhir) με το σενάριο του παιχνιδιού να εκτυλίσσεται μεταξύ άλλων στην Ισλανδία και την Ελλάδα καθώς οι δύο αξιοαγάπητοι Γαλάτες προσπαθούν να συναρμολογήσουν το μυστηριώδες κρυστάλλινο μενίρ.
  6. Οι δύο τόμοι της Κοιλάδας των Αθανάτων κυκλοφορούν επίσης σε συλλεκτική κασετίνα.
  7. Η λίμνη με τους καρχαρίες κυκλοφόρησε επίσης σε DVD στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους. Η μεταγλωττισμένη έκδοση της ταινίας ήταν διαθέσιμη σε VHS.
  8. Miloch Georgevich

    ΠΑΠΥΡΟΥΣ

    Οι περιπέτειες του Πάπυρου μεταφέρθηκαν στη μικρή οθόνη το 1998.
  9. Οι περιπέτειες του Κουκούτση και του Παπούτση μεταφέρθηκαν στη μικρή οθόνη σε μορφή animation.
  10. Miloch Georgevich

    ΜΠΛΟΥΜΠΕΡΥ

    Εκτός από τον Blueberry ο Jean-Michel Charlier προσυπέγραψε επίσης το σενάριο των περιπετειών του Jacques LeGall σε συνεργασία με τον σκιτσογράφο Michel Tacq.
  11. Miloch Georgevich

    ASTERIX

    Οι περιπέτειες του μικρού Γαλάτη μεταφέρθηκαν στον κινηματογράφο και τη τηλεόραση. Ορισμένοι τίτλοι κυκλοφόρησαν επίσης σε παιχνίδια για ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Asterix and the Magic Cauldron) και gaming consoles (Asterix PAF Them All, Asterix XXL/XXL 2 Mission Las Vegum).
  12. Miloch Georgevich

    ΤΙΡΑΜΟΛΑ

    O Κάρλο και ο Πέπο είναι γνωστοί στην Ιταλία ως Cucciolo e Beppe. Στους πρώτους τόμους οι βασικοί χαρακτήρες έμοιαζαν πολύ με τους ήρωες του Walt Disney (Mickey, Goofy και Μαύρος Pete).
  13. Οι περιπέτειες του αστυνόμου Σαΐνη κυκλοφόρησαν επίσης σε comics από τη Marvel.
  14. Miloch Georgevich

    GASTON Ο ΓΚΑΦΑΣ

    Από τότε που ο Prunelle ανέλαβε αρχισυντάκτης του Spirou Magazine παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Fantasio οι γκάφες του Gaston του κάνουν τη ζωή σκέτη κόλαση!
  15. Miloch Georgevich

    ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ

    Το κλασικό μυθιστόρημα του Dickens μεταφέρθηκε επίσης στο θέατρο, τον κινηματογράφο και τη τηλεόραση. Η πιο πετυχημένη μεταφορά του Oliver Twist στη μικρή οθόνη προβλήθηκε από το βρετανικό BBC το 1999 με τον Andy Serkis στο ρόλο του Bill Sikes.
  16. Miloch Georgevich

    ΑΛΙΞ

    Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Άξελ Μποργκ απεικονίζεται τελείως ξυρισμένος (Αποστολή στην Ανταρκτική, Η Καμαρίλα). Στο τέλος της Μεγάλης Απειλής ξύρισε το μούσι αφήνοντας μόνο το μουστάκι το οποίο διατήρησε στην αρχή του Άρχοντα του Ατόμου. Από κει και μετά ξανάφησε το μούσι για να το ξαναξυρίσει λίγους μήνες αργότερα. Ο Ζακ Μαρτέν εμπνεύστηκε από τις Τελευταίες Ημέρες της Πομπηίας για να δημιουργήσει τον Αρβάκιο. Ο πραγματικός Αρβάκιος ήταν Αιγύπτιος ιερέας και μάγος τον οποίο υποδύεται ο Φερνάντο Ρέϋ στην ομώνυμη ταινία των Μάριο Μπονάρ και Σέρτζιο Λεόνε που γυρίστηκε το 1959.
  17. Miloch Georgevich

    ΠΡΑΚΤΩΡ 421 (Agent 421)

    Ο Βίλλυ Μαλτέτ, περισσότερο γνωστός ως Βιλ, θεωρείται ένας από τους διασημότερους εκπροσώπους της βελγικής σχολής των κόμικς. Οι φανατικοί αναγνώστες των βελγικών κόμικς αποκαλούν τον γιό του Ερίκ ως "πατέρα" του Βρετανού πράκτορα Τζέιμς Πλαντ, γνωστός ως "Πράκτωρ 421", τον οποίο δημιούργησε το 1980 με τον σεναριογράφο Στήβεν Ντίσμπεργκ. Συνολικά κυκλοφόρησαν 11 τόμοι από το 1983 ως το 1992.
  18. Miloch Georgevich

    ΛΑΜΠΙΚ

    Οι πρώτοι 66 τόμοι της σειράς Μπόμπυ και Λου ήταν ασπρόμαυροι. Από τον 67ο τόμο και μετά οι εικονογραφήσεις έγιναν έγχρωμες (Το Παπιγιόν του Διαβόλου, τόμος 147).
  19. Miloch Georgevich

    ΑΛΙΞ

    Οι περιπέτειες του Lefranc κυκλοφορούν επίσης στα ολλανδικά, τα ισπανικά και τα πορτογαλικά. Αξιοσημείωτο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι διαφορές ανάμεσα στους τόμους και τα animations. Στη Τιάρα του Oribal για παράδειγμα ο Αρβάκιος εμφανίζεται μακρυμάλλης ενώ στο animation τον παρουσιάζουν με το γνώριμο κοντό μαλλί όπως σε όλα τα υπόλοιπα albums της σειράς. Όπως οι περιπέτειες των Blake & Mortimer έτσι και οι περιπέτειες του Lefranc εμπεριέχουν sequels και prequels των αρχικών τόμων της σειράς. Χαρακτηριστικά παράδειγματα ο Άρχοντας του Ατόμου (Le Maître de l'atome) που θεωρείται συνέχεια της Μεγάλης Απειλής (La Grande Menace) και η Αποστολή στην Ανταρκτική (Mission Antarctique) η οποία αποτελεί prequel του Πύρινου Κυκλώνα (L'Ouragan de Feu).
  20. Miloch Georgevich

    ΠΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ

    Μετά το θάνατο του Πεγιό το 1992 ο γιός του Τιερί συνέχισε τη σειρά αναθέτοντας τα σκίτσα στον Πασκάλ Γκαραί. Ο 14ος τόμος, Στα Χνάρια του Λευκού Γορίλα κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.