Μετάβαση στο περιεχόμενο

Mr. Fanto

Members
  • Περιεχόμενο

    58
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Mr. Fanto

  • Γενέθλια 05/08/1993

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Θεσσαλονίκη
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

881 προβολές προφίλ

Mr. Fanto's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

334

Συνολική φήμη στο GC

  1. Καλησπέρα στην παρέα. Ίσως να έχει αναφερθεί παραπάνω και να το έχασα, αν και κοίταξα, αλλά ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό με τον νέο τόμο του DD. Είναι φυσιολογικό το δεύτερο μέρος του πρώτου τεύχος να φαντάζει τελείως άσχετο και η ιστορία να συνεχίζεται κανονικά στο δεύτερο τεύχος; Εννοώ με την εμφάνιση του καπ.
  2. Mr. Fanto

    THE SILVER SURFER: ΠΑΡΑΒΟΛΗ

    Αγοράστηκε και διαβάστηκε απνευστί! Δεν έχω λόγια για τη συγκεκριμένη έκδοση. Διαμάντι! Σε όλα της. Η ποιότητα του μικρού ήρωα είναι υψηλού επιπέδου και εύχομαι να συνεχίσει δυναμικά. Η ιστορία και το σχέδιο άψογα. Κόλλησα. Πραγματικά από τα καλύτερα πράγματα που διάβασα τον τελευταίο καιρό. Προτείνεται χωρίς δεύτερη σκέψη!
  3. Βρήκα τυχαία ένα αντίτυπο σε βιβλιοπωλείο στη Θεσσαλονίκη. Τόσο καιρό δεν το έβρισκα ούτε μεταχειρισμένο. Το διάβασα αμέσως! Μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ. Το σενάριο είναι σκοτεινό και χαοτικό, αλλά κάτι τέτοια είναι του γούστου μου. Θα το ήθελα βέβαια λίγο πιο δυνατό. Το σχέδιο το λάτρεψα! Πολύ "ζωγραφικό" και με άψογη ατμόσφαιρα. Δένει υπέροχα με την ιστορία. Ίσως το βλέπω με μάτια εικαστικού, αλλά φανταζόμουν κάθε καρέ σαν μεγάλο αφαιρετικό πίνακα. Άψογο! Θα ήθελα, αν βρω, να αγοράσω την αγγλική σκληρόδετη deluxe έκδοση.
  4. Και καλά θα κάνεις, νομίζω. Πραγματικά, σκέτη απογοήτευση. Εγώ τους έχω ξεγράψει και πάω για την deluxe έκδοση του Sandman (που θα είχα ήδη πάρει τον πρώτο τόμο με λιγότερα λεφτά από αυτά που έδωσα για τους 2 της anubis). Τώρα, στην περίπτωση που θα κυκλοφορούν ολοκληρωμένες ιστορίες, θα επιλέγω να στηρίξω. Κρίμα, πάντα το ίδιο. Στο θέμα των προσφορών στα περίπτερα, βρήκα το WE3 κι έναν τόμο του Superman, τα οποία μέσα σε λίγα λεπτά μου έμειναν στα χέρια, μιας κι έσπασε η ράχη, ξεκόλλησε το εξώφυλλο.
  5. Ξέρουμε ποια τεύχη ακριβώς έχει βγάλει η anubis σε προσφορά στα περίπτερα; Να ξέρω τι μπορεί να βρω αν αναζητήσω.
  6. Φίλε μου, που ακριβώς στη Θεσσαλονίκη;
  7. Mr. Fanto

    THE SANDMAN

    Κι εγώ θέλω πολύ να το πιστέψω και μακάρι να γίνει! Είναι από τις σειρές που θέλω όσο τίποτα να δω να ολοκληρώνεται. Δυστυχώς όμως, η τόσο αργή εξέλιξη της έκδοσης με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν θα αντέξει. Εύχομαι να κάνω λάθος και να δούμε σύντομα κι άλλους τόμους!
  8. Mr. Fanto

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Τι είναι πάλι αυτό ρε παιδιά; Όσοι έχουν συνδρομή, παρέλαβαν και επόμενο τόμο ή μόνο μέχρι τον συγκεκριμένο; Αν είδαν και επόμενο, υπάρχει αυτό το θέμα;
  9. Θα συμφωνήσω σε ένα μέρος με αυτό που λες, αλλά θεωρώ ότι ο φίλος δεν είχε αρνητική διάθεση στο σχόλιό του, ούτε και τον χαρακτηρίζει. Αν κάνω λάθος και αποδειχθεί, ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη. Απλά μην ψάχνουμε να βγάλουμε από τη μύγα ξίγκι με όλη αυτή την πολιτική ορθότητα που χαρακτηρίζει τις μέρες μας. Αντιλαμβάνομαι τη βαρύτητα και τη σημασία της αλλά η παράχρηση αλλοιώνει το επιθυμητό αποτέλεσμα και αποστειρώνει τα πάντα. Κάπου ένα μέτρο. Φιλικά όλα αυτά και χωρίς καμία πρόκληση, απλώς εκφράζω μια άποψη όπως άλλωστε έκανες κι εσύ. Το κλείνω εδώ, μιας και δεν είναι τόπος για τέτοιου είδους συζητήσεις. Υγείες φίλοι!
  10. DUNE, The Graphic Novel: Βιβλίο Δεύτερο – Μουαντ’ Ντιμπ Για όποιον το περίμενε (όπως εγώ!) κυκλοφορεί φρέσκο εκεί έξω από τις εκδόσεις Anubis!
  11. Mr. Fanto

    MISTER NO

    Ήξερα για την τριλογία, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα τα υπόλοιπα τεύχη εκεί που πήγα για αγορές και δεν μπήκα στη διαδικασία να παραγγείλω. Θα γίνει όμως κι αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Είμαι σίγουρος πως θα δώσω ευκαιρία στη σειρά κι εν τέλει θα με κρατήσει. Μου αρέσει ήδη η αίσθηση γύρω από τον χαρακτήρα του "ήρωα" ή πιο σωστά, αν έχω καταλάβει που πάει το πράγμα, αυτού του αντισυμβατικού αντιήρωα.
  12. Mr. Fanto

    MISTER NO

    Κάνω τα πρώτα μου βήματα στο να γγνωρίσω σιγά σιγά τον ήρωα. Διάβασα την ιστορία "Βιετνάμ" και μπορώ να πω πως μου αρεσε πάρα πολύ! Την απόλαυσα! Εξαιρετική ατμόσφαιρα, βάθος και σχέδιο! Με ενθουσίασε και με έβαλε στη σκέψη να συνεχίσω με τη σειρά. Έπειτα, αγόρασα το πρώτο τεύχος της σειράς και ένιωθα ότι δεν κυλάει. Το ολοκλήρωσα, αλλά η αίσθηση που μου έμεινε ηταν αδιάφορη. Σήμερα έκανα μια ακόμη κίνηση και θελω να δω γιατί "η μαφία δεν συγχωρεί". Με μια πρώτη ματιά το σχέδιο μου άρεσε. Μένει τώρα να βουτήξω στην ιστορία.
  13. Το μάτι μου πήρε μια νέα συλλογή με ορυκτά, από την RBA. https://www.minerals-collection.gr/#collection Επίσης είδα μια ακόμη για την οποία δεν μπορώ να βρω πληροφορίες. Είναι της Hachette και είναι σχετική με ιστορίες Disney, μινιατούρες βιβλία σε θήκη. Πρώτο τεύχος 0,99€ αν θυμάμαι καλά.
  14. Mr. Fanto

    MARVEL MOVIE COLLECTION

    Δεν βρίσκομαι εκεί αυτή τη στιγμή κι έτσι δικό μου άτομο που έψαξε δεν μπόρεσε να το βρει. Όλα μια χαρά βέβαια γιατί το βρήκα στον Βόλο. Ψιλομάπα η πρώτη φιγούρα όμως...
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.