Μετάβαση στο περιεχόμενο

O Φρατζάτος

Members
  • Περιεχόμενο

    674
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από O Φρατζάτος

  1. Τελικά κατάλαβα λόγω του ότι έχω και δόσεις των 200+ κάθε μήνα να πληρώσω για ένα χ διάστημα,πως δεν ξέρω αν θα μπορώ να στηρίξω τη προσπάθεια. (Για να μην είμαι αρνητικός). Ειδικά τώρα που είμαι με λίγα χρήματα,οι υποχρεώσεις ήταν πολλές που να πάρει. Πέρα αυτού όμως εκεί που έλεγα να πάρω το τεύχος 2 την άλλη εβδομάδα παρόλο που δεν έχω χρήματα,μπαίνω εδώ και τι βλέπω... Το τεύχος 2 κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα.Εκεί που είχα ελπίδες παρά τα ζόρια να έπαιρνα το τεύχος,τώρα καταστράφηκαν σχεδόν τελείως..... Γιατί να προτιμιέται το μοντέλο κυκλοφορίας της κάθε εβδομάδας και όχι της κάθε δεύτερης; Απορώ,απορώ πραγματικά....... (Πιστεύω πως ξέρω γιατί αλλά και πάλι δεν παίρνεις ανάσα έτσι)
  2. Άκουσα πως μετά από ένα διάστημα η συλλογή θα βγαίνει κάθε εβδομάδα αντί για δύο,ισχύει αυτό;
  3. Τι να κάνω,αυτή η 60άδα έχει σχεδόν όλο το πρώτο μισό (και καλύτερο κατά τη ταπεινή μου γνώμη) run του Amazing Spider-Man από τον J.M. Strazynski.Εκτώς του Amazing Spider-Man Unintended Consequences,ήθελα να δω αν το έχει η αρχική συλλογή σε καμιά επέκταση. Είμαι σε σκέψεις βλέπεις Αλλά τα δύο Marvel Knights Spider-Man δεν τα χάνω,μιας και έχουν το τρίτο μέρος μέσα.
  4. Υπάρχει κάπου ιστοσελίδα με την αρχική συλλογή (εξωτερικού);
  5. Πιστεύω πως η ιστορία έχει φοβερό σχέδιο,έρε αυτός ο Mcniven ξέρει να "κεντάει",μου αρέσει πολύ η τελευταία σελίδα.Είναι απλά μουά Και γενικά οι τελευταίες τέσσερις σελίδες είναι απλά ένα αριστούργημα.
  6. Έχει κάπου η 60αδα το Amazing Spider-Man Unintended Consequences του JMS; Έχει όλο το πρώτο μερος του run οπότε θα ήταν περίεργο να μην είχε και αυτό.Από τη μία ψήνομαι μιας και η συλλογή της Hachette τελειώνει και ήμουν πιστός αγοραστής,από την άλλη πλωρώνω 200 ευρώ το μήνα σε δώσεις για το ψυγείο στο σπίτι μου. Α είδα και κάπου διαθέσιμο το Superman Warworld Saga (Compedium Edition) ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΙ!!!!!!!!!!!! ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!! Υπομονή για μία εβδομάδα τώρα.... Βέβαια αν είναι κάθε εβδομάδα όπως οι Κλασικοί Υπερήρωες τότε πρέπει να την απορρίψω.
  7. Οι πρώτοι 6 τόμοι,έχουν συνέχεια μέσα στη συλλογή; Μπορώ να τους πάρω και να πω γεια ή πρέπει να δώσω προσοχή για τυχόν συνέχεια; Πιο πολύ τα Marvel Knights Spider-Man θα ήθελα να πάρω,άντε και μέχρι τον 6 για ζυγό αριθμό. Edit: Η πρώτη εξηντάδα έχει ιστορίες από το πρώτο μέρος του Amazing Spider-Man run του JMS με σχέδιο του John Romita Jr. (δεν μιλώ για το δεύτερο) πλην του Unintended Consequences απ' ότι κατάλαβα. Ενδιαφέρον.
  8. Κρίμα,είναι αυτό που είναι τότε.......
  9. Εντάξει,καινούργιοι τόμοι πέραν του 120 δεν βγαίνουν,οκ. Αλλά μια δυο ανατυπώσεις δεν μπορούν να είναι πιθανές;
  10. Δεν θα έλεγα πως πιάνεται εύκολα ο Lex,μιας και οι αποδείξεις διαγράφονται. Αλλά αν εννοείς πως αυτή η "διαγραφή" δεν έκανε κάτι στον Κλαρκ,τότε θα έλεγα πως δεν είναι έλλειψη ευφυΐας αλλά έλλειψη γνώσεων.....προς το παρών.
  11. Όταν βγει το Marvel Knights Spider-Man The Last Stand,call me maybe.
  12. Τη δεύτερη,όχι το Marvel Origines έχει βγει παρόμοιο από την Radnet.Ιστορίες χαρακτήρων από τη δεκαετία του '60 κτλπ.
  13. Edit: Αν και νωρίς το γράφω αυτό,αλλά δεν πειράζει. Όταν τελειώσει με το καλό ( ) Υπάρχουν τρία μονοπάτια που μπορώ να διανήσω. 1.Η Hachette να βγάλει την πιο πρόσφατη Μάρβελ συλλογή (με άσπρο εξώφυλλο ή τη κόκκινη Marvel Red και να πάρω όποια βγει. Λίγο δύσκολο έως απίθανο. 2.Να βγάλει τη συλλογή της DC και να πάρω εκείνη μιας και φαίνεται να τελείωσει στα 80 τεύχη.Ακόμα πιο απίθανο από τη Marvel. 3.Να μη βγάλει τίποτα και να ολοκληρώσω επιτέλους το Jojo's Bizzare Adventure HC (ότι βγήκε ως τώρα από τη Viz Media) από το Nerdom. Έχει το κατάστημα και υπηρεσία boxnow που μου είναι απίστευτα εξυπηρετικό. Αλλά και εκεί έχουμε ένα πρόβλημα φαίνεται πως η ιστοσελίδα τους έκανε αναβάθμηση και από εκεί που μου έβγαζε ένα σωρό τεύχη από όσα μέρη βγήκαν,τώρα μου βγάζω σύνολο 10 τεύχη από όλα τα μέρη μαζί. Είτε κάτι πατάω λάθος ή κάποιος πλούσιος έσκασε σχεδόν 300 ευρώ και τα πήρε όλα μαζί.Δεν ξέρω.
  14. Λοίπουν σελίδες. Ναι τα πήρα από το ίδιο περίπτερο στη Πλατεία Πατριάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας,δίπλα από το Βενέτη. Δύο είχε,δυο πήρα συνολικά. Το ένα 1/2 το άλλο σήμερα 9/2. Δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω ανταλλαγή,όχι γιατί δεν θα μπορεί η εκδοτική αλλά δεν ξερω εγώ πως να τα στείλω.Με Ελτα δεν θέλω να μπλέξω.Ας ελπίσω πως το περίπτερο θα δεχτεί όπως το παλιώτερο που πήγαινα. Χμ δεν ξέρω.
  15. Ναι, και έπεσα και σε δεύτερο. Φωτογραφία του δεύτερου που πήρα πριν μισή ώρα όταν πήγα να πάρω το τεύχος 116 της συλλογής Marvel της Hachette. Well,sh!t..... Τουλάχιστον έχω φίλο και ξάδερφο που μπορώ να τους δώσω το ένα Δεν επιχειρώ να ξαναγοράσω άλλο.
  16. Τι να πω,καταπληκτική ιστορία. Μου άρεσε αρκετά και το σχέδιο την ανεβάζει περισσότερο. Έχω να κάνω όμως μία ερώτηση,στο δικό σας τεύχος.Κάνει αναπηδήσεις στον αριθμό σελιδών? Πχ στα έξτρα το Σενάριο του πρώτου κεφαλαίου,Σελίδα 114 λέει: Καρέ τάδε "Είδες ο παπάς είναι εύκολος" (Η σκηνή που ο Κλαρκ δείχνει τη βασίλισσα στο παιχνίδι παπά,ουσιαστικά) Αμεσως επόμενη σελίδα,η 134 που λέει: Φωνή 1:"Άσε κάτω το όπλο μικρέ" Φωνή 2:"Προσοχή όλες οι μονάδες...." κλπ κλπ (Η φάση που ο Κλαρκ στεκόταν καθισμένος δίπλα από τη βαλίτσα με τη στολή του και φωνές από τα διάφορα εηκλήματα που γινόντουσαν στη πόλη να ακούγονται.) Αναπήδηση απο την σελίδα 114 σε 134 στο περίπου και αναπήδηση από τη σλίδα 130 κάτι στη σελίδα 150 κάτι.Well μάλλον πέτυχα κακέκτυπο.. Edit:Τον άλλο μήνα λέω να πάρω άλλο,κακό αυτό μεν γιατί προσθέτει στη στίβα για παραγγελία που έλεγα μάλλον να κάνω από την ίδια την εκδοτική.Θα δούμε.
  17. Βλέπω την δεύτερη έκδοση το τόμου στην ιστοσελίδα της εκδοτικής και δελεάστηκα λίγο.Αλήθεια,μήπως είναι καλύτερη ποιοτικά από την πρώτη; Αν γνωρίζει κάποιος φίλος θα εκτιμούσα την απάντηση.
  18. Βγήκα από τις σκιές για να πω.... Τι κρίμα... Και την έχω πάρει όλη μέχρι στιγμής. Σύζηγοι/κοπέλες (και αγόρια,ίσως) και γονείς που παραπονιώσασταν σε εμάς που την παίρναμε ότι σας τρώγαμε χώρο τώρα μπορείτε να χαρείτε, δυστηχώς..... ......αλλά θα τον γεμίσουμε με άλλα κόμικ και πράγματα μουχαχαχαχα!! Αφιερωμένο στον πατέρα που παραπονιώταν συνέχεια για τον χώρο.
  19. Παρόλο που είμαι "lurker" τώρα και εγώ αυτό σκόπευα να ρωτήσω μέχρι που είδα αυτή την ανάρτηση.
  20. Τώρα δεν ξερω αν υπάρχει ακόμη.Μπορείς να πεις όμως σε κάποιο περίπτερο να στα φέρνουν,αν τα παίρνεος όλα.Μπορείς να πας στο περίπτερο της Αγίας Βαρβάρας στα Άνω Πατήσια να το ζητήσεις. Ή να πας στο περίπτερο της Πλατείας Πατριάρχου στη Νέα Φιλαδέλφεια (δίπλα από τη στάση λεωφορείου με το ίδιο ονομα,έξω από τον Βενέτη) και να το ζητήσεις τώρα που υπάρχει λίγος καιρός ακόμα πριν το επόμενο. Εγγυημένη η Πλατεία Πατριάρχου γιατί εγώ από εκεί παίρνω τη συλλογή τώρα.
  21. Είστε κακοί εσείς εκεί στον Ήρως, πολύ κακοί. Τώρα πρέπει να δώσω τη κάρτα μου στη μάνα μου για να την κρύψει.Καθώς και να μην ξανακοιτάξω την κόμικ πλευρά του περιπτέρου από οπου παίρνω τη Hatchette συλλογή της Marvel,ξάνα.
  22. Την άλλη Πσρασκευή Ναι κάντε κάτι τέτοια και μετά ο Iron Fist μπορεί να κάνει εκείνο το κόλπο από το Kill Bill.. ..και στο τέλος βλέπω τον v hunter αντί να μετράει τις μέρες αντίστροφα μέχρι να βγει το τεύχος,να μετράει τα παΐδια του.
  23. Θα του το πέταγα στη μούρη και μετά θα πήγαινα σε άλλο περίπτερο. Δεν ξέρω τη συζήτηση απλά ήθελα να το σχολιάσω αυτό.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.