Μετάβαση στο περιεχόμενο

Giagri

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    23
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Giagri

  1. Custom! Χοντρή λαμαρίνα 3 μέτρα μήκος, στραντζαρισμενη καρφωμένη τοίχο. Σηκώνει παρα πολύ βάρος.
  2. Και κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος! Ωραίο ταξίδι, με τα πάνω του και τα κάτω του βέβαια!
  3. Ευχαριστώ. 3 μέτρα είναι το κάθε ράφι (στραντζαρισμένη μαυρη λαμαρίνα 6mm στερεώμενη στον τοίχο, με τις τοτε τιμες μεταλλων εβγαινε και πιο οικονομικα απο συμβατικη βιβλιοθηκη ), οπότε υπάρχει χώρος και... για άλλη επέκταση της συλλογης. Το θέμα βέβαια είναι που θα μετκινηθούν τα ήδη υπάρχοντα πιο δεξιά ! Αλλο ράφι πιο κάτω δεν μπορει να προστεθεί για λογους ασφαλειας, έχουμε και 2 μπομπιρες στο σπιτι, συν το οτι η σύζυγος εχει αρχισει να παραπονιεται για τη μεγαλη εικονα με τα μικι μαου στο σαλονι!!
  4. Και με τους εκπληκτικούς τόμους του Captain Marvel, έχουμε πλέον σημαντικό κομμάτι του Vision στη ράχη 😊
  5. Giagri

    PUBLIC

    Καλά… πρέπει να μιλάμε για 2 διαφορετικά καταστήματα…🤣🤣 (θυμίζω ότι παρέλαβα το infinity war έχοντας κάνει μετά από εσένα την παραγγελία). Batman - Λευκός Ιππότης, Εχθες ενημέρωση μέσω email ότι δε βρέθηκε και δε θα αποσταλεί, σήμερα πρωί τα χρήματα πίσω στο PayPal χωρίς καμία επικοινωνία μαζί τους.
  6. Giagri

    PUBLIC

    18/12 εγώ την παραγγελία. Ήρθε το Infinity War κανονικά…
  7. Διαβάζοντας πάντως το 56 - Marvel Knights Spider-Man:Άνιση Αναμέτρηση για άλλη μια φορά μου γεννιέται το ερώτημα γιατί υπάρχει τέτοιο κόλλημα με τον έφηβο Peter Parker και τα origin stories (και στα κόμικ και στις κινηματογραφικές μεταφορές ). ο «ενήλικος» πιο dark Spider-Man (όπως και στο “Τελευταίο Κυνήγι”) μου φαντάζει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον! Ίσως βέβαια να φταίει και η μεγάλη οικειότητα με το χαρακτήρα και τον όλο σύμπαν από … τα τόσα origins🤔😂 Γενικά, παρά πολύ καλός τόμος και σεναριακά και σε σχέδιο, ανυπομονώ για τη συνέχεια την Παρασκευή και ψάχνω ήδη τρόπους να διαβαστεί η συνέχεια (9-12) που κλείνει το arc…
  8. Και τα: 114 Infinity Vol. 1 115 Infinity Vol. 2 επανέκδοση (ΟΞΥ) ή κάνω λάθος; Μια χαρά η λίστα πάντως…! Αν μπορούμε να διασταυρώσουμε ότι ο μαύρος φοίνικας δεν θα είναι μέσα, για να το πάρουμε όσο υπάρχουν ακόμα αντίτυπα από έκδοση ΟΞΥ ( το καθυστερούσα τόσο καιρό μήπως και…)
  9. Αν δεν κάνω λάθος, η συνέχεια δεν έχει εκδοθεί ως μέρος της συλλογής σε καμία χώρα …
  10. Περιλαμβάνει τα τεύχη Thor vol.1 #337-#343, τα οποία εκδόθηκαν τα έτη 1983 και 1984.
  11. Στην Γ. Παπανδρέου, κοντά στη συμβολή με Χρυσοστόμου, απέναντι από την τράπεζα. Ακαδημίας θα πήγαινα σήμερα αν δεν το είχα βρει στο κέντρο!
  12. Πληροφοριακά, για Ηρακλειο, ήθελε λίγο ψάξιμο για να βρεθεί ο Wolverine.... Από Παπανδρέου που αγοράζω συνήθως, είχαν φύγει από το πρωί! Καλοκαιρινού από σημείο όπου φέρνει πολλά αντίτυπα, τα είχαν δώσει και αυτοί. Βρήκα, και πήρα, το τελευταίο στην Ίδης. Όποτε οι συντοπίτες να επισπεύσετε την αγορά αν σας ενδιαφέρει ο τόμος!
  13. ??? Να σου πω την αλήθεια μακάρι!! Το βλέπω δύσκολο όμως καθώς, καλώς ή κακώς, η Marvel μέσω του MCU έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των νεότερων ηλικιών και έχει αναπτύξει πολύ το brand της στους μη ιδιαίτερα εξοικειωμένους, γεγονός που βοηθάει πολύ τέτοιες εκδοτικές ενέργειες!
  14. Προσωπικά, καθώς δεν έχω κανένα από τα αναφερόμενα θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αν επιβεβαιωθούν. Ελπίζω βέβαια σε συνέχιση της σειράς ώστε να συμπεριληφθούν , αν είναι δυνατό, το Death of Stacy, Dark Phoenix και World War Hulk. Καταλαβαίνω, βέβαια, πως για τα δυο τελευταία θα είχαν πολλοί τις αντιρρήσεις τους (λογικό!). Απλά εγώ που δεν τα έχω, αν και θέλω να τα πάρω στην παρούσα έκδοση της οξύ, δε μπαίνω στη διαδικασία (ακόμη) μήπως και εκδοθούν στη σειρά. Γενικά, για να μη βρεθώ σε αυτή τη θέση, προτιμώ τον τελευταίο χρόνο οι αγορές μου από υπερηρωικά εκτός συλλογής να είναι DC
  15. Μόλις αγοράστηκε ο τόμος 40. Πρέπει να είναι ο μεγαλύτερος σε αριθμό σελίδων της συλλογής μέχρι στιγμής.
  16. Αρχικά, συγνώμη για το, σχετικά, off-topic... Περίπου 18 μήνες μετά και με, σε λίγες μέρες, 40 τόμους να έχουν ήδη εκδοθεί, θέλω να πω ότι η σειρά αυτή ήταν η αιτία της εγγραφής μου στο forum. Έκτοτε, αν και σχεδόν ποτέ δε γράφω (είναι και ο πιτσιρικάς απαιτητικός τώρα που άρχισε να περπατάει) συνδέομαι καθημερινά και οποίος ελεύθερος χρόνος υπάρχει κατά τη διάρκεια της ημέρας καταναλώνεται στην ανάγνωση διαφόρων topics του forum, κυρίως σε αυτά αφιερωματικού χαρακτήρα. Υπηρξε επίσης αφορμή να ξεσκονίζω όλα τα παλιότερα κόμικς ( και ... Κόμιξ ) που είχα στην βιβλιοθήκη, να συμπληρώσω κάποιες συλλογές που είχαν μείνει στη μέση (πχ Λούκι Λουκ), να αποκτήσω κάποια τα οποία ήθελα χρόνια ( πχ Sin City) και να ανακαλύψω νέα (κυρίως BD). Αναζωπύρωσε, κοινώς, ένα χόμπι που τα προηγούμενα χρόνια είχα παραμελήσει αρκετά! Μέσα στους δύσκολους, για όλους μας, τελευταίους μήνες με βοήθησε να ξεχνιέμαι, ποτε στην Earth-616, ποτε στη Λιμνουπολη, ποτε σε ένα μικρό Γαλατικό χωριό... Όλα τα παραπάνω, τα έγραψα, με μόνη αφορμή τα μηνύματα τα οποία αναφέρονται στην επερχόμενη, θέλω να ελπίζω, επέκταση της σειράς και που με έκαναν να νιώσω και πάλι το συναίσθημα και τη λαχτάρα του... “είναι Παρασκευή παππού, πάμε στο περίπτερο για Μίκι Μαους και Ποπάι;;”
  17. Καλησπερα!Η ράχη καθώς φτάσαμε στον τόμο 27 και ο Wolverine έκανε την εμφάνιση του:
  18. Ανακοινώθηκαν πριν λίγο οι προσφορές για Black Friday. Πάρα πολύ καλές οι τιμές πχ για τα πακέτα Superman , ειδικά για όσους είναι από Αθήνα και μπορούν να παραλάβουν από κατάστημα αποφεύγοντας τη χρέωση των μεταφορικών (+5€ για κάθε κουτί...!!!).
  19. Giagri

    ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ

    Μετά από χρόνια, έπιασα και εγώ να τα ξαναδιαβάζω! Αν και σε μικρότερη ηλικία προτιμούσα τα Αστερίξ (έγινε και σε αυτά πρόσφατα το σχετικό rewind ) , μπορώ να πω ότι πλέον ο μοναχικός καβαλάρης μου μοιάζει πιο διασκεδαστικός και πολυεπίπεδος. Σαφώς μιλάω για τους κλασσικούς τόμους - Goscinny - και μερικές εξαιρέσεις από τα υπόλοιπα! Παραγγέλθηκαν και τα καινούργια τεύχη (από 77 και μετά) τα οποία είχα αμελήσει αλλά δυστυχώς δεν μπορεσά να βρω πουθενά τα 78. Ο Άνθρωπος Από Την Ουάσινγκτον και 80. Μοναχικός καβαλάρης. Παντού φαίνονται εξαντλημένα! Αν και σε προηγούμενα μηνύματα αναφέρεται ότι δεν είναι σπουδαία άλμπουμ, μου λέιπουν να κλείσω τη συλλογή! Καμιά ιδέα που να τα ξετρυπώσω ? (Λόγω επαρχίας - πλέον - είναι δύσκολο το ψακτήρι με τον παραδοσιακό τρόπο!!)
  20. Καλημέρα και από εμένα και καλώς σας βρήκα! Αν και χρόνια λάτρης της 9της τέχνης, έγινα και εγώ μέλος με αφορμή τη συγκεκριμένη σειρά. Ελπιζω η δυναμική που δείχνει στα πρώτα τεύχη ( αγοράζοντας το δεύτερο τόμο ο περιπτεράς σχολίασε «θα ξεπουλήσει και αυτό» ) να συνεχιστεί και η σειρά να ολοκληρωθεί έστω και μέσω συνδρομών! Σιγουρα θα υπάρχουν κλασικότερες και ωραιότερες ιστορίες από τις υπό έκδοση είναι όμως μια τεράστια ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους χαρακτήρες και σχεδιαστές.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.