Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gong

Members
  • Περιεχόμενο

    618
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    7

Gong τελευταία νίκη Ιουλίου 30 2021

Gong είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

Σχετικά με το μέλος Gong

  • Γενέθλια 03/15/2011

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Λιμνούπολη
  • Χώρα
    Peru
  • Επάγγελμα
    Συλλέκτης κόμικς
  • Ενδιαφέροντα
    Σειρές, ταινίες, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ζωγραφική και πάνω από όλα τα κόμικς

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Gong's Achievements

Πολύ Ενεργό Μέλος

Πολύ Ενεργό Μέλος (4/9)

3.8k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Το διορθωμένο ημερολόγιο με το Μίκυ Μάους 428 με διαφορετικό εξώφυλλο από το 427 και το ΚΟΜΙΞ με το κανονικό εξώφυλλο όπου είχε διαφημιστεί στο τεύχος 97.
  2. Περίεργο πάντως όπου βάζουν εξώφυλλα όπου αναφέρονται στην ιστορία "Κατάσταση πολιορκίας" που διαβάσαμε τον Ιανουάριο αντί για εξώφυλλα όπου αφορούν την τρέχουσα ιστορία.
  3. Gong

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥS

    Πάντως ούτε και στο Ducks on the road χρειάζεται να θυμάσαι τι έγινε στο προηγούμενο τεύχος και κάθε επεισόδιο έχει τον δικό του τίτλο.
  4. Θεωρώ πως ο Ρόμπαξ είναι πιο εύκολος αντίπαλος για τον Σκρουτζ και ιστορίες με αυτόν πλακατζίδικες και ανάλαφρες. Αντίθετα ο Χρυσοκούκης είναι πιο μοχθηρός και έξυπνος και ιστορίες του πιο περίπλοκες. Για αυτό τείνω ψήφισα τον Χρυσοκούκη, χωρίς όμως να λέω πως δεν μου αρέσει και ο Ρόμπαξ. Ειδικά τις φάσεις όπου τρώει το καπέλο του τις λατρεύω.
  5. Οι Σουλτάνοι του Σουίνγκ: Η ιστορία περιπλέκεται με την εμφάνιση δύο νέων προσώπων και γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και πολύ χιούμορ. Ανυπομονώ για το επόμενο τεύχος και για τη συνέχεια. Η Κραυγή του Γκούγκου: Ωραία ιστορία με μικρές δόσεις τρόμου και χιούμορ ταυτόχρονα ωστόσο το τέλος το βρήκα αρκετά απλό. Αγαλματένια Έκπληξη: Κλασική μικρή ιστοριούλα με τον Ντόναλντ, τον Φέθρυ και την Νταίζυ. Έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους σενάρια και για αυτό δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα αστεία. Πιστό αντίγραφο: Διασκεδαστική ιστορία. Η ανατροπή στο τέλος μου άρεσε αρκετά. Παγετός στον Καύσωνα: Ακόμα μια μικρή ιστοριούλα. Δεν ενθουσιάστηκα ούτε μπορώ να πω ότι γέλασα. Οι 400 μελιτζάνες: Πλακατζίδικος ο συνδυασμός του εξαιρετικά μορφωμένου Λούντβιχ με τον άξεστο Τζιμ και τις μελιτζάνες του. Ο Σκρουτζ σώζει για μια ακόμα φορά την κατάσταση.
  6. Αφού διάβασα ολοκληρωμένο τον "Ορίζοντα των Γεγονότων" έχω να πω πως είναι μια πολύ ωραία ιστορία με δράση και ανατροπές ωστόσο άργησε λίγο να μπει στο "ψητό" ενώ με ξένισε που σπάστηκε σε τόσα πολλά τεύχη. Κατά τα άλλα οι ιστορίες αυτού του τεύχους μπορεί να είναι μικρές αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα μαζί τους. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι σου μένουν και για καιρό στο μυαλό.
  7. Ποια είναι εάν δεν είναι αυτή που είχατε βάλει πριν;
  8. ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΜΑΚ ΝΤΑΚ
  9. Gong

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥS

    Μπορείτε να δείξετε την διαφήμιση;
  10. Μια νέα έκτακτη έκδοση είναι πάντα καλοδεχούμενη, ειδικά όταν έχουμε να δούμε κάτι τέτοιο εδώ και 3 χρόνια. Οι ιστορίες ήταν ευχάριστες και σε κρατούσαν σε αγωνία. Μ' άρεσε που είχαμε να κάνουμε και με έναν πιο έξυπνο Ντόναλντ σε έναν πιο "σοβαρό" ρόλο. Τα σχέδια δεν με ενθουσίασαν, αλλά κάπως τα έσωσε ο ωραίος και ζωηρός χρωματισμός με τις σκιάσεις. Θα συμφωνήσω όμως με αυτούς που είπαν πως η σειρά θα μπορούσε να έχει δημοσιευθεί και σε μερικά κοινά Μίκυ Μάους. Επίσης, είμαι ο μόνος που τον χάλασε το εξώφυλλο? Το βρήκα λίγο άσχετο!
  11. Gong

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥS

    Το (πολύ ωραίο) εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του νέου τεύχους 382 είναι εδώ! Κεντρική ιστορία είναι το δεύτερο επεισόδιο του "Μυστικού του Χρυσοκούκη". Μεταφέρθηκαν στη βάση Στο επόμενο τεύχος η περιπέτεια φτάνει στο μεγάλο φινάλε της.
  12. Gong

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥS

    Το Μίκυ Μάους 380 με τον Φάντομ στο "Μυστικό του Αόρατου Κήπου"! Μεταφέρθηκαν στη βάση
  13. Στο επόμενο Μίκυ Μάους (Νο. 381): Το Μυστικό του Χρυσοκούκη
  14. Gong

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥS

    Ιδού το τεύχος 379 με ένα πανέμορφο εξώφυλλο. Μεταφέρθηκαν στη βάση Στο επόμενο τεύχος θα έχουμε την ιστορία "Το μυστικό του αόρατου κήπου".
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.