Μετάβαση στο περιεχόμενο

balos

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος balos

  • Γενέθλια 11/16/1975

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

492 προβολές προφίλ

balos's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

14

Συνολική φήμη στο GC

  1. Δεν έχει να κάνει με το Greekleech φίλε μου, έχει να κάνει ότι πέρασε η εποχή μας. Κουραστήκαμε από όλα αυτά που συνέβησαν και συμβαίνουν στη χώρα μας, τα τελευταία 10 χρόνια και δεν υπάρχει η διάθεση πια για μεταφράσεις. Εγώ έχω αφήσει στη μέση τουλάχιστον πέντε ταινίες... Μην ξεχνάς ότι η παρέα που αναφέρεις ανέβαζε πριν από το Greekleech σε άλλους 3 τουλάχιστον trackers, οι οποίοι έκλεισαν, οπότε αυτοί ξεκινούσαν πάλι από την αρχή στον επόμενο. Το Greekleech ήταν, απ' όσο γνωρίζω, ο τελευταίος. Φτάνει πια! Δεν υπάρχει κουράγιο για καινούργιο, πάλι από την αρχή... Επίσης άλλαξε και το κοινό. Είναι η εποχή του netflix και των άλλων καναλιών streaming. Τα torrent, ειδικά για τις καινούργιες κυκλοφορίες, αργοπεθαίνουν.
  2. Οι περισσότεροι που αναφέρεις είναι ακόμα στο Greek-Team, αλλά τα χρόνια πέρασαν και οι υποχρεώσεις δεν αφήνουν χρόνο για μεταφράσεις. Ότι γίνεται ανεβαίνει και στο OpenSubtitles εκτός από τους υπότιτλους της GTRD, που ανήκει η Giovanni7 και είναι αποκλειστικά για το Greek-Team.
  3. Ναι εγώ είμαι, σωστά θυμάσαι και για το site! Δεν υπάρχει καμία παρανόηση ούτε παρεξήγηση, φίλε μου, συχνά με μπερδεύουν με τον φίλο Gandalfas, απλά μια και το είδα είπα να σου το πω. .
  4. Φίλε μου Mandrake, μια μικρή διόρθωση. Η φωτογραφία δεν είναι του φίλου Gandalfas, αλλά του φίλου Gandalf που είχατε συζητήσει, σε κάποιο άλλο site, για τα έργα επιστημονικής φαντασίας του Θεάτρου της Δευτέρας. Τα σέβη μου
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.