Μετάβαση στο περιεχόμενο

Metatron89

Members
  • Περιεχόμενο

    197
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Metatron89

  • Γενέθλια 07/19/1989

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Χαλκίς
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Metatron89's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

1.6k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Καλησπέρα στους συμφορουμίτες!Επειδή βρίσκομαι σε Μπατμαν mood αυτή την περίοδο και έχοντας διαβάσει όλες τις παραπάνω εξαιρετικές προτάσεις σας, θα ήθελα να ζητήσω επιπρόσθετες ιστορίες που προτείνετε. Επίσης, επειδή θα ήθελα να πάρω σιγά σιγά από την αρχή, όσο γίνεται αφού μίλαμε για πρώτη εμφάνιση τέλη δεκαετίας 30 αν θυμάμαι καλά, τα κόμικς του εν λόγω ήρωα, μπορείτε να μου πείτε από ποιον αριθμό να ξεκινήσω? Εννοείται η χρονολογική ανάγνωση του ήρωα θα γίνει διαδικτυακά δεν έχω σκοπό να αγοράσω τευχάκια....
  2. Κατά την περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου έπεσα με τα μούτρα στη λογοτεχνία τρόμου και έχω να προτείνω το ακόλουθο: Ήταν η πρώτη μου επαφή με Έλληνα συγγραφέα του φανταστικού-τρόμου και έπειτα από όσα καλά σχόλια διάβασα πριν το αγοράσω, οι προσδοκίες μου ήταν υψηλές και τελικά δεν διαψεύστηκαν. Το βιβλίο λαμβάνει χώρα στην Ξάνθη, σε ένα μυστηριώδες χωριό το οποίο βρίσκεται μεταξύ της πραγματικότητας και του "επέκεινα". Εξαιρετικές περιγραφές, χωρίς φλυαρίες, το βιβλίο με έμπασε από τις πρώτες σελίδες στον κόσμο του. Διαβάζεται σχεδόν απνευστί, προκειμένου να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα τα οποία τίθενται κατά τη διάρκεια της αφήγησης. Συστείνεται σε όλους τους λάτρεις και ανυπομονώ να βρω παρόμοια έργα!
  3. Ομολογώ ότι διαβάζοντας την ανακοίνωση και για την δεύτερη 20αδα στα καπάκια με 2.5€/τόμο ένιωσα και πολύ κορόιδο σαν καταναλωτής για όλο το κεφάλαιο που δαπάνησα μέχρι στιγμής σε αυτή την συλλογή.
  4. Ωραιότατος ο τόμος #91 του Θορ! Με έβαλε σε σοβαρή σκέψη να αγοράσω περισσότερους τόμους του εν λόγω ήρωα από την σειρά της Radnet, καθώς μέχρι τώρα ήταν από τους ήρωες που δεν ακολουθώ στην συλλογή.
  5. Είμαι περίπου 2 χρόνια μέλος στην ομάδα στο Facebook και μπορώ να πω ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά! Και ως προς το επίπεδο των μελών και ως προς το περιεχόμενο των αγγελιών! Εύγε στους διαχειριστές και ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια που έκαναν το όραμά τους πραγματικότητα και απέκτησε η ομάδα φυσικό κατάστημα!
  6. Αγόρασα τους τόμους Iron Man#2,Iron Man#3 στα 6,99 και τον τόμο Iron Man#5 στα 7,99.
  7. Αγαπητή ραντνετ θέλουμε να δείξουμε την υποστήριξή μας στο εγχείρημά σου και εσύ μας βρίσκεις απέναντι. Να εξηγηθώ και να πω και εγώ τον πόνο μου: Αγοράζω χωρίς να χάνω τόμο την συλλογή της Hachette και με το που ξεκινά η ραντνετ παίρνω την απόφαση να εστιάσω σε συγκεκριμένους ήρωες και παραλείπω Iron Man, Avengers, Thor ως τους πιο "αδιάφορους" όσον αφορά στο δικό μου γούστο. Συσσωρεύοντας πόρωση και διαβάζοντας όλη αυτή την ωραία κουβέντα που γίνεται εδώ, παίρνω την απόφαση να αγοράσω τους τόμους Iron Man που δεν αγόρασα ώστε σιγά σιγά να κλείσω και τις ελλείψεις μου από την ραντνετ. Λέω να αγοράσω τους προηγούμενους τόμους από το site της εκδοτικής ώστε να δείξω και εγώ με τον τρόπο μου ότι υποστηρίζω ενεργά την συλλογή και να βάλω το λιθαράκι μου να συνεχίσουν. Δεν φτάνουν οι 2 συνεχόμενες ανατιμήσεις στους νέους τόμους, μου βάζεις και την καινούρια τιμή και στους παλιούς? Ε όχι. Με συνοπτικές διαδικασίες παραγγέλνω από GB Publishing και σε 3 μέρες παρέλαβα και έχω συμπληρώσει και τους τόμους Iron Man και εν καιρώ θα αγοραστούν και οι υπόλοιποι που μου λείπουν ΜΟΝΟ σε περίπτωση που δεν φάμε και τίποτα νέες προσαυξήσεις... Ναι είμαστε πορωμένοι με τα κόμικς, ναι κάνουμε τα στραβά μάτια σε όλα τα λάθη επιμέλειας και ανικανότητας, ναι να υποστηρίξουμε παρόλες τις αυξήσεις σε τόσο σύντομο διάστημα, άλλα δεν γίνεται να μας δουλεύουν τόσο εξόφθαλμα στο eshop τους. Ο πρώτος τόμος Spiderman 8.99 την ώρα που έχουμε την επιλογή να τον αγοράσουμε 1,99€?Τραγικό λάθος που με βάζει σε σκέψεις σχετικά με το τι πρόκειται να κάνουν με την διόρθωση του ελαττωματικού τόμου Captain America.....
  8. Και επιτέλους έφτασε η μέρα που ανέβηκαν τα εξώφυλλα μέχρι και τον τόμο 60 στο σάιτ της radnet!Όσοι πιστοί προσέλθετε για οφθαλμόλουτρο
  9. Metatron89

    ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Διαβάζοντας τον τελευταίο τόμο του Κάπταιν Αμέρικα παρατήρησα ότι στο συνοδευτικό κείμενο όπου αναφέρονται οι πληροφορίες για τον κοσμικό κύβο, μετέφρασαν το καρέ στα ελληνικά (συνήθως το αφήνουν αμετάφραστο στα ιταλικά ή αγγλικά) και το αντιστοιχο καρέ στην ιστορία έχει λίγο διαφορετική μετάφραση, που σημαίνει ότι κάνουν την ίδια δουλειά 2 φορές και σε διαφορετικούς χρόνους. Κατά τα άλλα ωραιότατος τόμος, τον απόλαυσα παρά τα μικρολάθη. Θεωρώ ότι παρά τα παραστρατήματα και την αύξηση τιμής, είμαστε τυχεροί που μας ξεδιπλώνεται το σύμπαν της Μαρβελ από την αρχή σε εβδομαδιαία βάση. Όπως όλοι, αναμένω την άφιξη των Χ-ΜΕΝ στην συλλογή.
  10. Σε άλλα νέα, στην ιστοσελίδα της ραντνετ προστέθηκε η δυνατότητα προβολής των εξωφύλλων σε 2 ομάδες των 45 τόμων. Άρχισαν οι επενδύσεις για τη νέα σεζόν μετά την επέκταση των 30 τόμων
  11. Στην σελίδα στο facebook αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσει νέος τόμος στις 25 Νοεμβρίου
  12. Και το δίλημμα για εμάς τους επισκέπτες του περιπτέρου παραμένει: Να πάμε να αγοράσουμε τον Κάπτεν έχοντας επίγνωση του προβλήματος ή να τον αφήσουμε περιμένοντας μελλοντική διόρθωση σε επανακυκλοφορία του διοθωμένου τόμου?
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.