Μετάβαση στο περιεχόμενο

gigok

Members
  • Περιεχόμενο

    34
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από gigok

  1. Ο Σφακιανάκης καλό θα ήταν να πιάσει κανα χακερ που κλεβει στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών ή κανα παιδεραστή που διαδίδει παιδική πορνογραφία και να αφήσει τους σινεφίλ-κομιξάδες-ντισνευκούς στην ησυχία τους.
  2. Το έχω παραγγείλει (μαζι με 3 ακόμη βιβλία που ήθελα) από την πρωτοπορία από την Τρίτη στην τιμη των 9 ευρω. Λογικά μεσα στην εβδομαδα θα έρθει. Όντως αν το εχει διαβασει κανεις, ας κανει τον κοπο να μας πει δυο λογια.. Κυρίως αν θυμιζει ΜΑΣΚΑ.
  3. Κι εγώ κομιξ #60. Πρέπει να φεύγουν σφαίρα είχαν μείνει μονο 2 από τις 8 που ερχονται καθε μερα και στα δυο περίπτερα της γειτονιας μου.
  4. Ξέρουμε πόσο θα κοστίζει και που θα μπορούμε να το βρούμε?
  5. Εγώ αγόρασα δύο σήμερα από δύο διαφορετικά περίπτερα. Η μία είχε το ΚΟΜΙΞ#51 και η άλλη το # 56
  6. Μάπα. Έλεγα να παω να παρω κανα ΚΟΜΙΞ να διαβασω μιας και κοστιζει 1.20 η εφημεριδα αλλά τιποτα. Σε 4 περιπτερα που πηγα ολες ειχαν παλια μικι μαους 200αρια.
  7. Εμένα ο θείος μου, πατέρας των μικρών μου ξαδερφών ηλικίας γυμνασίου, που τους το αγόρασε (άσχετοι από κόμικς, αλλά fans του MCU) μου ανέφεραν ότι είναι υπερβολική η τιμή του. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι είναι χάρισμα και ότι τέτοιες εκδόσεις σε Public κλπ κοστίζουν τουλάχιστον 20-25 ευρώ.
  8. Πήγα και εγώ σήμερα να το αγοράσω, όχι όμως από το περίπτερο που συνήθως αγοράζω. Κοιτάω γυρω-γυρω να δω που ειναι και δεν το βλεπω. Ρωτάω αν σημερα ήρθε το 3ο τευχος και μου απανταει η ευγενέστατη ηλικιωμένη κυρία "Ναι ήρθε πριν λιγο αλλά να ξερεις οτι το ακρίβυναν και κανει 10 ευρω". Την ενημερωνω οτι το γνωρίζω και μου λεει οτι εχει και τα προηγουμενα δυο που της ηρθαν ξανά (!) σήμερα και αν τα θέλω και αυτά. Τέσπα να μην τα πολυλογώ την ρωταω πως πηγαν οι πωλησεις στα προηγουμενα δυο και μου απαντά οτι ξεπουλησαν όλα 15 κομμάτια το καθενα και το ζητουσαν ξανά πολλοί επειδή διαφημιζόταν στην tv, κυριως τα παιδια που κάνουν μάθημα στο απένταντι φροντιστήριο αγγλικών.
  9. Αγόρασα και εγώ σήμερα τον 2ο τόμο κυρίως για δυο λόγους. 1) Η τιμή του. 2) Επειδή ουσιαστικά πάνω του σχεδιάστηκε η πρώτη ταινία του Iron Man η οποία μου είχε αρέσει πολύ. Το σενάριο μου άρεσε, αλλά και γενικά αυτήν η τροποποιημένη ιδέα του origin. Ρε παιδιά αυτό το σχέδιο μου φάνηκε τελείως "ανορθόδοξο", κάποια στιγμή αισθάνθηκα λες και διαβάζω νουάρ. Φαίνεται πάντως ότι έχει πέσει πολύς <<υπολογιστής>>.
  10. Ρε παιδιά, μόνο εμένα μου φαίνεται τρελό να πωλείται αυτό το τεύχος σε αυτήν την τιμή? Γιατί να το πάρει κάποιος? Να το κάνει, τι? Από την στιγμή που μπορεί να βρει εύκολα το αντίστοιχο αμερικάνικο TAS #10 (Annual) σε πολύ καλή τιμή (γύρω στο 10ευρω).
  11. Με το μπούκωμα στην tv και τον χαμό στα social είπα να το αγοράσω και εγώ. Αν και είχα δει σκαναρισμένα τα τευχη, αυτό το είδος σχέδιο είναι τελείως έξω από τα νερά μου. 4 ευρώ λεω είναι, παει στα κομμάτια, ένας καφες λιγότερο. Τελειώνοντας το, το σενάριο ήταν οκέι. Ούτε κάτι το τρομερό, αλλα όυτε και κάτι που να πεις έχασα τον χρόνο μου. Εξαιρετική βιβλιοδεσία και ποιότητα χρωμάτων-χαρτιου . Μελλοντικά θα κινηθώ και εγώ επιλεκτικά ως προς τις ιστορίες, ανάλογα με τους σεναριογράφους και σχεδιαστές. Όσο για το σχέδιο στις ράχες δεν με ενδιαφέρει καθόλου. (ωραίο μάρκετινγκ τρικ btw) Ps: έδωσα και ένα διευράκι για να πάρω το καπό από το lancia από την ίδια εταιρία με σκοπό να το κορνιζάρω και να το κρεμάσω στον τοίχο.
  12. Γνωρίζει κανείς γιατί αυτό το ''απλό'' ΚΟΜΙΞ στο site του ο Θαδδαίος το έχει τιμολογήσει έτσι?
  13. gigok

    www.mycomicshop.com

    Να ενημερώσω ότι παρέλαβα την παραγγελία πριν από λίγο. Πολύ ικανοποιητικό διάστημα (11 μέρες) αναμονής. Περίμενα παραπάνω να πω την αλήθεια κυρίως για δυο λόγους, πρώτον γιατί το αναμενόμενο ήταν 10 έως 40 μέρες και δεύτερον γιατί μεσολαβούσαν και οι εκλογές. Δεν πέρασε τελωνείο. Άψογο στιβαρότατο πακετάρισμα όπως έχει πει και ο ts. Εξαιρετικό και πολύ αξιόλογο grading. Ίσως να το παρακάνουν και λιγάκι. Π.χ. για ένα Prestige Format που είχα το περιέγραφε ως FN (Fine δηλαδή) και μου ήρθε κυριολεκτικά <<κολλαριστό>>. Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι ενώ ήμουν όλη μέρα σπίτι δεν χτύπησε το κουδούνι με αποτέλεσμα βγαίνοντας για βραδινή βολτίτσα να το βρω εκεί όπου ο ταχυδρόμος αφήνει την αλληλογραφία. Ουσιαστικά είχε πρόσβαση ο καθένας να το πάρει από την πολυκατοικία. Μάλλον τα ΕΛΤΑ θα φταίνε για αυτό. Επίσης έξω στην συσκευασία δεν αναγραφόταν η τιμή των μεταφορικών. Δηλαδή έγραφε τις ποσότητες των τεμαχίων, πιο δίπλα την τιμή σε δολάρια ($144.05) και από κάτω "printed matter''.
  14. Αναζητείται ο κύριος Peter Dimitriadis για να του επιστρέψω το αμερικάνικο τεύχος Batman #504 (February 1994) το οποίο αγόρασε από το πρακτορείο ξένου τύπου τον Γενάρη του 94' στην τιμή των 550 Δραχμών.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.