Μετάβαση στο περιεχόμενο

racalyios

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    22
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από racalyios

  1. Η εξαφάνιση του Will Byers είναι το θέμα της τηλεοπτικής σειράς Stranger Things στο netflix και όχι μόνο , αφού στη συνέχεια εξαφανίστηκε και η μαθήτρια από ένα τέρας που τους πήγαινε στο σκοτάδι.
  2. Πράγματι ο μικρός κάουμπόυ είναι αξιόλογο συγγραφικό έργο που κυκλοφόρησε επί σειρά ετών ψυχαγωγώντας μας' με τα λογοτεχνικά κείμενα του δημιουργού των ιστοριών. Ο Κώστας Φωτεινός υπέγραφε στο τέλος του διηγήματος, υπήρξε ένα αξιόλογο λαϊκό ανάγνωσμα για μικρούς και μεγάλους.
  3. racalyios

    ΜΠΛΕΚ

    Είναι πληθωριστικό το περιοδικό, αφού έχει τις περισσότερες σελίδες από ποτέ. Πολλοί ήρωες εκτός από τον υπεράνθρωπο που εισάγεται αρχικά. Να σκεφτεί κανείς πως στο μικρό τεύχος οι σελίδες ήταν #50 και #2 του εξώφυλλου. Πρέπει, για να τ'αγοράσει κάποιος να έχει όρεξη για διάβασμα και αρκετό χρόνο. Είναι πρόκληση το διάβασμα και η ξεκούραση τις ώρες του μεσημεριού! Η ονομαστική του τιμή σίγουρα δεν είναι τιμή προσφοράς αλλά αξίζει να το αγοράσει κανείς όταν θέλει να διαβάσει. Ο Ταρζάν του Joe Kubert μονοπωλεί μερικές από τις σελίδες του, όταν η εξαγορά παραπανίσιων πνευματικών δικαιωμάτων καθιστά δυσχερή την δημοσίευση της πιο παλιάς έκδοσης που είναι περισσότερο κλασσική και φανταστική.
  4. Θυμίζουν Ρόϋ Ρέης της Μέλτσεστερ' τότε το περιοδικό είχε κάτω αριστερά του τίτλου χρωματιστή ( μικρή σε σχήμα κύκλου) φωτο που έδειχνε τον άσσο του ποδοσφαίρου να κλοτσάει την μπάλα αρχής γενομένης στο τεύχους 53 νομίζω.
  5. racalyios

    ΜΠΛΕΚ

    Εμένα θα μ'ενδιέφερε μια επανέκδοση του Ταρζαν ας πούμε, που πήγε ο μικρός στα 254 τεύχη κυκλοφορίας. Μετά ήταν ο μηνιαίος (μεγάλος) και συνάμα και η κλασική έκδοση των 200 σελ. ! Για το τιραζ κυκλοφορίας δεν ξέρω πως αυτό θα κυμαινόταν σε σύγκριση με τότε. Σίγουρα το περιοδικό αυτό ήταν ένας πολύ καλός τίτλος και ελπίζω να το ξαναδούμε να κυκλοφορεί. Αφού σήμερα ένα περιοδικό δεν ξεπερνάει τα 3.000 φύλλα σε πωλήσεις στο χώρο των εκδόσεων εδώ. Που σημαίνει ότι οι σημερινές παραγωγές δεν τα πάνε και τόσο καλά εκδοτικά. Οι παλιοί τίτλοι έφεραν καλές παραγωγές και γιατί να μην προτιμηθούν από τους σημερινούς νέους και όχι μόνο' εννοώντας ένα ευρύτερο αναγνωστικό κοινό που θα αγόραζε γνωστά κομικς που βγήκαν στην αγορά και όσους για πρώτη φορά βλέπουν τον τίτλο τους να επανακυκλοφορεί.
  6. racalyios

    ΜΠΛΕΚ

    Σίγουρα, άλλωστε ζούμε σε πονηρές εποχές.
  7. racalyios

    ΜΠΛΕΚ

    #1-4, 1994 για το νέο τεύχος του Μεγάλου Μπλεκ. Το σχέδιο του Aldo μοιάζει να`ναι πολύ καλό μ`ένα ανάλογης αισθητικής εξώφυλλο των ηρώων μας,ο Dario Guzzon λόγω της προχωρημένης ηλικίας του δεν έδωσε ίσως μεγαλύτερη έκταση σ`αυτό.Ο Μπλεκ μετά την ανατίναξη της γέφυρας προσπάθησε να ξεφύγει προς το ποτάμι όταν τον ανέσυραν οι κυνηγοί απ`αυτό.Το Φάντομ, έρχεται νεότερο ηλικιακά απ` την προηγούμενη περιπέτεια όμως ο χρωματισμός που πετυχαίνει να μας δώσει ο Ruben Procopio είναι κάπως νυκτερινός.Χαρακτηριστικό της τρίτης εποχής του κομικ.Ο Ταρζαν αν ήτανε γαλλικός θ`άλλαζε την όψη του νομίζω.Ο Lawrence στο ΣΤΟΡΜ δίνει ένα σχέδιο σχεδόν ψηφιακό με τίτλο Ο Δολοφόνος Του Εριμπάν. ημ/ία:2/2/2019
  8. Εμένα θα μ'ενδιέφερε μια επανέκδοση του Ταρζαν ας πούμε, που πήγε ο μικρός στα 254 τεύχη κυκλοφορίας. Μετά ήταν ο μηνιαίος (μεγάλος) και συνάμα και η κλασική έκδοση των 200 σελ. ! Για το τιραζ κυκλοφορίας δεν ξέρω πως αυτό θα κυμαινόταν σε σύγκριση με τότε. Σίγουρα το περιοδικό αυτό ήταν ένας πολύ καλός τίτλος και ελπίζω να το ξαναδούμε να κυκλοφορεί. Αφού σήμερα ένα περιοδικό δεν ξεπερνάει τα 3.000 φύλλα σε πωλήσεις στο χώρο των εκδόσεων εδώ. Που σημαίνει ότι οι σημερινές παραγωγές δεν τα πάνε και τόσο καλά εκδοτικά. Οι παλιοί τίτλοι έφεραν καλές παραγωγές και γιατί να μην προτιμηθούν από τους σημερινούς νέους και όχι μόνο' εννοώντας ένα ευρύτερο αναγνωστικό κοινό που θα αγόραζε γνωστά κομικς που βγήκαν στην αγορά και όσους για πρώτη φορά βλέπουν τον τίτλο τους να επανακυκλοφορεί. Σε γνωστό περίπτερο της Β. Σοφίας ύπαρχει Ποπάυ του Δραγούνη.
  9. racalyios

    ΜΠΛΕΚ

    Πολύ σωστά ο GreekComicFun παρουσίασε το Μπλεκ ως κοκκινοπορτοκαλί, χάρτινο της αρχικής έκδοσης. Mίλησε επαινετικά για το νέο " προΪόν" ήταν αντικειμενικός , με σημερινές αναφορές στην ύλη του περιοδικού όπως αυτή διαμορφώθηκε από το παρελθόν ως τα τώρα. Κλείνοντας αυτόν τον κύκλο με τελευταίο τεύχος το 428.
  10. racalyios

    ΓΥΝΑΙΚΑ

    Αγνοώ, Γυναίκα, γυναικείο περιοδικό από την εφημερίδα Καθημερινή! Όμως συμπτωματικά έχουν αγοραστεί τα πνευματικά δικαιώματα των εκδόσεων Disney κυρίως, κι όσο για άλλα περιοδικά όχι ακόμα τίποτα νεότερο. Γύρω απ΄ αυτές τις εκδόσεις στρέφεται η κυκλοφορία του περιοδικού τύπου που προβάλλει η εφημερίδα.
  11. racalyios

    ΜΠΛΕΚ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

    Τα μπλεκ των διακοπών, όποιος δεν τα ξέρει είναι άσχετος. Οι ιστορίες είναι τέσσερις' ΄΄ πολλές΄΄ για πρώτο έτος κυκλοφορίας και ούτε καν συμπληρωμένο κι αυτό.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.