Μετάβαση στο περιεχόμενο

avalonlll

Members
  • Περιεχόμενο

    192
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος avalonlll

  • Γενέθλια 09/26/1997

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

avalonlll's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

1.1k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ευχαριστώ πολύ για τη μετάφραση! Έτη φωτός μπροστά οι Γάλλοι, αν και το ξέραμε. Καθημερινή ακούς;
  2. Επέστρεψε φίλος με δωράκια, από Γαλλία και Ιταλία οπότε είπα να ανεβάσω καμιά φωτογραφία και εδώ. Αρχικά το τεύχος 3560 του Topolino, αλλά το καλύτερο είναι το τομάκι δεξιά με ιστορίες της σειράς Miao (όλως τυχαίως μια βδομάδα πριν δημοσιεύτηκε και εδώ πρώτη φορά ιστορία από αυτή τη σειρά). Το δεύτερο έχει και χοντρό εξώφυλλο και φαίνεται πολύ όμορφο στο μάτι. Για κάποιο λόγο έχω ενθουσιαστεί λίγο παραπάνω με τον Τάμπυ, δεν θυμάμαι και να τον έχω ξαναδεί σε άλλη ιστορία. Μετά έχουμε και το τεύχος 240 του Super Picsou Geant. Φοβερό το Α4, ευχαριστιέσαι να χαζεύεις τα καρέ και ας είναι εφημεριδόχαρτο μέσα. Μέσα είχε μια αφίσα (η οποία είναι σε κομμάτια απ' ότι φαίνεται, οπότε χρειάζονται και άλλα τεύχη), έχει και μια χειροτεχνία Τζένυ που παρακολουθεί τον σκρουτζ με κυάλια. Την Τζένη κάποια στιγμή πρέπει να τη φτιάξω. Η αφίσα μπρος πίσω: Ωστόσο παρότι τα εξτραδάκια είναι πανέμορφα (Καθημερινή ακούς; ), άλλο μου έκανε φοβερή εντύπωση: Έχει σελίδες τύπου εφημερίδα! Δεν έχω ιδέα από Γαλλικά οπότε δεν ξέρω τι γράφει, αλλα μου φάνηκε εξαιρετικό.
  3. Έχουμε ξαναδεί πρόσφατα τον Τάμπυ σε καμία ιστορία; Δεν βλέπω με μια γρήγορη ματιά κάτι.
  4. Είμαι ο μόνος που μου δημιουργεί ερωτηματικά το πώς - γιατί έχουν κάνει έτσι τον Ντόναλντ;
  5. Έτσι φαίνεται, μένει να δούμε και ποιότητα εκτύπωσης. Αν και μάλλον αναμένουμε κάτι σαν τους τελευταίους τόμους Editor's Choice.
  6. Και το λέω συνέχεια, πρέπει να αποφεύγω τις διπλές αρνήσεις.
  7. Στο γκρουπ "ΚΟΜΙΞ" στο φατσοβιβλίο είδα την παρακάτω διαφήμιση στην καθημερινή. Θα πω ότι χαίρομαι αφενός, και ότι δεν χαίρομαι αφετέρου γιατί κάτι μου λέει ότι θα μας λείψει ο Σκάρπα. Μακάρι να βγω λανθασμένος βέβαια.
  8. Εδώ δεν εμφανίζεται, στο inducks περίμενα και εγώ να το δω.
  9. Το εξώφυλλο είναι ανεβασμένο στη βάση; Βρίσκω μέχρι το τεύχος 107.
  10. Για το τεύχος Ιουλίου έχουμε τις εξής ιστορίες: Το πέρασμα της ερήμου Ντακζίλλα Διακοπές σε θέρετρο (πρώτη φορά βλέπω ιστορία χωρίς την πρώτη σελίδα σκαναρισμένη στο Inducks! Ούτε στο inducks στη σελίδα του δημιουργού) Ο κρεμασμένος
  11. Εγώ προσωπικά έχω καιρό πάντως που όταν πάω και παίρνω το ΜΜ κοιτάω την τιμή του, ελπίζοντας να μην έχει πάει 2.50€
  12. Είναι κλασικό φαινόμενο εδώ και καιρό αυτό δυστυχώς. Και αρκετές φορές αν τύχει και βρεις κάπου 1 τεύχος, θα είναι τσαλακωμένο ή σκισμένο και θα πρέπει να ψάξεις άλλου για να το βρεις.
  13. Πρώτο κόμικς που διαβάζω μετά από σχεδόν τρεις μήνες. Με τα σχόλια που διάβαζα μου μπήκαν σκέψεις για το αν θα πάρω το παρόν τεύχος ή όχι αλλά τελικά όταν το είδα στο περίπτερο απλά υπέκυψα. Αρχικά όσον αφορά την τιμή θα μπορούσε και καλύτερα (να είναι πιο φτηνό δηλαδή) αλλά με τόσα λίγα έξτρα τεύχη τον χρόνο, ας είναι. Οι ιστορίες μου άρεσαν όλες, χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο βέβαια. Ωραίες γιορτινές ευχάριστες ιστορίες. Νομίζω η τελευταία με την Μάτζικα ήταν η καλύτερη, ενώ επίσης μου άρεσε ιδιαίτερα και η τρίτη ιστορία που εμφανίζονται και δύο χαρακτήρες που δεν τους περιμένει κανείς. Το περίμενα χειρότερο με αυτά που διάβαζα, χαίρομαι που διαβάστηκε ευχάριστα εν τέλει. Τώρα μένει να δούμε πότε θα κυκλοφορήσουν τα άλλα 2 τεύχη editor's choice που θα βγάλει η καθημερινή.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.