Μετάβαση στο περιεχόμενο

Lila

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Lila

  1. @KontantineSt Χρήσιμη σύγκριση. Θα μπορούσες να ανεβάσεις αν γίνεται τις χρονολογίες αυτών των βιβλίων σε φωτό; Φτιάχνω μία λίστα σχετικά με τις εκδόσεις και τις διαφορές τους για προσωπική χρήση. Επίσης το εξώφυλλο του πρώτο τόμου που έχω με το σήμα του κέδρου σε άσπρο, ο οποίος χρονολογείται το 2001, είναι με το Άργκοναθ και δεν εχω καταφέρει να βρω αν υπάρχει κάποιο άλλο διαφορετικό ανάμεσα σε αυτή την έκδοση και στην έκδοση του 2000. Το μόνο που ξέρω είναι ότι το βιβλίο με το εξώφυλλο του 2000 και το σήμα του κέδρου σε πράσινο επανεκδόθηκε τον 9/2001.
  2. Όχι όχι. Ρωτάω για την πρώτη έκδοση μόνο. Αν υπάρχουν ανατυπώσεις με το ίδιο εξώφυλλο αλλά μετά το 1978. ψάχνω να το βρω μεταχειρισμένο όχι καινουργιο φυσικα. Απλά αναρωτιέμαι αν γίνεται το ίδιο όπως με τα βιβλία του άρχοντα, 1η έκδοση το 1985 αλλά ανατυπωμένο πχ το 95 (με το ίδιο εξώφυλλο). Edit 1 :Μετά από αναζητηση μεταχειρισμένων βιβλίων της πρωτης έκδοσης του χόμπιτ, βρήκα ενα το οποίο εχει τυπωθεί το 1987 κι ενα 1996. Ωστόσο στην πρώτη σελίδα γράφουν το κλασσικό "1978" της εκδοσης. Μόλις έχω φωτογραφίες μπορώ να τις ανεβάσω.
  3. Γνωρίζουμε τίποτα για ανατυπώσεις της πρώτης έκδοσης του Χόμπιτ;
  4. Η έκδοση του 7/2001 έχει επίσης 2 παραρτήματα, τα Α' και Β'. Σίγουρα και τα 5 παραρτήματα τα έχω δει σε μεταγενέστερες εκδόσεις, στην πρώτη όμως "ανανεωμένη" έκδοση με την μαύρη λωρίδα στο κάτω μέρος και το σήμα των εκδόσεων σε πράσινο δεν υπάρχουν παρα μόνο αυτά που ανέφερα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.